Äntligen framme i Bali, som jag längtat. Båda flygen gick jätte bra, smidigt och enkelt. Nu sitter vi på hotellets resturang och äter och ska snart sova. Hotellet är superfint, stort rum och badrum, även utsikt mot poolen. Imorgon ska vi gå till stranden och kolla in den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter vi på Koh Samuis flygplats och väntar på planet som ska ta oss till Singapore och sedan vidare till Bali. Två korta flygresor och sedan är vi framme på en av världens finaste ställen i världen. De senaste dagarna har vi båda vart på Ko Tao och Koh Samui och på en av Thailands största fester, full moon party. Men nu är det dags att lämna Thailand efter 27 dagar här.

  • 120 Readers

Likes

Comments

Nu har vi vart på Ko Tao i 10 dagar, och vi gillar det fortfarande. Vi bor kvar på samma resort, som ligger vid slutet av den populära stranden Sairee beach. Om 2 dagar åker vi iväg till Koh Phangan som ligger precis bredvid Ko Tao. Där stannar vi i 4 dagar och sedan flyger vi ner till Bali.

Likes

Comments

Nu har vi kommit till lilla ön Ko Tao, hittills så är det bäst. Mycket renare och lugnare ställe, utan massa försäljare och smuts på stranden. Vattnet är också mycket klarare och vi bor på ett väldigt bra hotell bredvid stranden. Idag har vi vart på en liten ö precis intill, där kunde man promenera upp för en lång väg för att se en väldigt fin utsikt över ön Nang Yuan. Det var sjukt varmt, men värt utsikten trots alla hundra japaner som tog kort.

  • 189 Readers

Likes

Comments

Det har vart ganska halvt kasst väder de senaste dagarna i Koh Samui... Börjar tröttna nu på det. Så på torsdag åker vi vidare till grannön Kao Tao som även kallas Turtle Island. Det ska förhoppningsvis vara bättre väder där.

Likes

Comments

Resan till Koh samui från Bangkok tog cirka 17 timmar med buss, båt och taxi. Mycket lugnare ställe än Bangkok och det är mer thailändskt här nere! Dock mycket svenskar. Vi vet inte hur länge vi stannar på den här ön, det får vi se.

Likes

Comments

Nu har vi vart i Bangkok i tre dagar. Shoppat på MBK, åkt tuc tuc och ikväll åker vi vidare till ön Koh samui, Koh Tao och Koh phangan. Då blir det strand, sol och bad!

Likes

Comments