Idag är en sån dag när chokladsuget är helt från en annan värld. Känns som jag skulle kunna göra precis vad som helt för bara en liten liten ruta.
Men nehe, inte än. Ammar fortfarande och W tål inte mjölk och får magknip av kakao.

Livet-som-ammande-mamma-problem!

den här skulle jag inte tacka nej till

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll nattade jag lillkillen på soffan vid 19 och bestämde mig för att ta en lång och härlig dusch. Brukar bli dusch med honom på golvet (=stress). Men nu skulle jag ta en lång-dusch.

Både inpackning, scrub och raka benen hann jag med. Noppa ögonbryn, smörja in sig i en härligt doftande lotion och måla naglarna. Snacka om vardagslyx för denna morsan 😍

Sen att W vakna sekunden efter sista nageln va målad är en annan historia 🙈

Godmorgon!

Likes

Comments

Att komma igång med träningen efter en graviditet/förlossning verkar de flesta vilja. Jag saknar framförallt fotbollen - gemenskapen och allt där omkring.

Jag provade träna fotboll för någon vecka sedan men kände helt enkelt att min kropp inte var "redo" så de blir att backa tillbaka och vänta. Det kommer en tid när jag är redo igen. Så länge nöjer vi oss att titta på :)

Tillbaka till träning - när jag fyllde år fick jag Olgas bok "träning för nyblivna mammor". Eftersom vi har haft skrik fest ca dygnet runt här hemma sen födsel har det inte blivit mycket tid/ork för att ta tag i det, men nu känner jag att det är dax.

Likes

Comments

Alltså, är de bara jag som älskar när "tulpansäsongen" är igång? Jag försöker köpa nya minst en gång i veckan så det är fräscha till helgen.

Likes

Comments

När jag gick hemma på gravpenning och hade all tid i världen var jag mest trött, uttråkad och förväntansfull. Tog vara på den tiden riktigt dåligt känner jag såhär i efterhand.

Jag tror aldrig jag kunde föreställa mig hur lite tid, ork och energi jag skulle ha som småbarnsförälder.
Nu fick vi iofs en vad de kallar "kolikbebis" så de spelar ju säkert in.
Men bara det här med att duscha utan att höra skrik. Kunna sminka sig på morgonen. Kunna gå i en affär. Kunna laga mat när man vill.
Aldrig trodde jag jag skulle sakna en storhandling i lugn och ro.

Jag tror att de är lätt att man inte riktigt förstår vad livet som förälder innebär förrän man är där själv. För ingen bebis är den andra lik. Vissa har det "lätt" andra "tuffare".

Missförstå mig rätt. Jag älskar W över allt annat. Vi har gått igenom så himla mycket på 4månader för att inte tala om timmarna av skrik. Men de där leendet. Om så bara för en sekund - kan göra hela min dag.

"Lite ironiskt sådär"

Likes

Comments

När W föddes fick vi maaaassor med kläder i strl 62. De kändes så stort då och som en evighet dit. Men nu har även de börjat bli i minsta laget.
Byxor sitter bra. Men bodys är på gränsen.

Känner att det är dax att uppdatera garderoben och köpa in lite större. Här är några godbitar.

1, kappahl 2, lindex 3, kappahl 4, lindex

Likes

Comments

Idag ringde barnmottagningen. På fredag ska vi äntligen dit. Troligtvis blir det pricktest och blodprov (vet dock att de inte är så tillförlitligt på små).
Om inte annat hoppas jag få hjälp med ersättning då han inte längre blir mätt av bröstmjölken.

Någon som har erfarenhet av mp allergi?

Likes

Comments

...när sjuka killen äntligen tar en tupplur sitter jag och tänker tillbaka på w's dop för 2veckor sedan.
Det var ett himla fint dop med kyrkokör och 400tända ljus.
För oss var det en självklarhet att W skulle döpas av flera anledningar. Gemenskapen och öppenheten som finns i kyrkan är så fint tycker jag.

Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om varför vi valt att döpa vårt barn in i svenska kyrkan och den kristna tron, men jag stannar här.

Hur tänker ni kring att döpa era barn?

Likes

Comments

Besöket på BVC blev inre riktigt som väntar. W har varit förkyld, de vet jag m, hostat och rosslat. Pratat med barn och de bett oss avvakta så länge han åt.
Läkaren på BVC sa "oj sådär ska han inte låta". Lyssnade på lungorna och sen blev de raka vägen till akuten.
En lång EM/kväll med inhalationer och kortison och vi fick åka hem.

En matfrisk kille under natten men idag så blev de lika illa igen och åt inte bra och bara visa missnöje. Ett snabbt samtal och vi var Påväg tillbaka till barnakuten. Samma visa. Inhalationer och kortison men täta luftrör.
Påväg hem igen för natten men denna gången med inhalation med hem 👍
Nu håller vi tummarna att de släpper och går åt rätt håll.

Godnatt

Likes

Comments