Är inne i en stressig period i livet och allt tynger ner mig. Har väldigt lätt för att stressa upp mig för saker, saker som kan ligga långt bort. Känns som att dygnet inte riktigt räcker till för helt plötsligt efter att man kommit hem, ätit något och vilat i sängen är klockan 8... Hm..

I veckan ska jag plugga till ett prov som är på fredag, skriva klart en inlämning tills fredag, vara med i en UF-tävling (yey!!!) samt träna och packa väskan till...... Grekland på lördag!!

Ska verkligen bli så skönt att komma bort från höstmörkret och framförallt rusket! fy vilket väder alltså, har regnat konstant i flera dagar och mörkt är det nästintill dygnet runt. Nä nu vill jag få lite sol, god mat och bra umgänge!

På fredag ska även jag och M ha en tapaskväll här hemma med charkbricka och gott tilltugg. Det ser jag framemot.

Nä nu ska jag dyka ner i företagsekonomiboken en stund innan kvällsmat väntar och kanske ett avsnitt SKAM, TIPS TIPS TIPS! Bästa serien, ge den 2-3 avsnitt sen är ni fast. Hyllar våra grannar i väst till en mycket lyckad serie, för hur gött är det inte att lyssna på norska?! kanske därför serien blir lite extra bra, hehe.

Bildresultat för stressed quote 

(sorry för dålig kvalité, men lite kul var den allt!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments