Jenny Öhman

Underbara Jenny.

Hemma hos mig är du känd för tre saker

- Ditt skratt

- Din förmåga att på något underligt sätt råka förstöra varenda pryl du nuddar hemma på Lanthöjdsvägen.4

- Din goá energi och lättsamhetSå många skratt jag delat ihop med dig.
Så mycket sjuka, roliga, idiotiska och helt meningslösa saker vi pysslat med. Allt från tärningsleken till åskbad.

Singstar, Liseberg, Bodaborg. Torsö. Kladdkaka på 300 grader...

Och just det, "Dom letar i Danmark och Europa"Vi har gått i samma klass i tio år. Från Grodan och Paddan på Öteråsen, till bitch-Hanna och fjortis-Öhman på Högelid. Kanske har vi inte alltid varit de mest genomtänkta människorna, men det är galet vad kul jag har haft ihop med dig!


Tack för att du gjort mina skolår. För att du är en såndär man ena dagen kan åka till andra sidan jorden och skratta ihjäl sig med, och nästa beställa hem en pizza – hänga och bara va.


Trots att du förstört varenda pryl där hemma, att du har ett iq som en fiskmås i vissa lägen och fast du kastat pennfack efter klasskamrater, så kommer du alltid att vara en av de finaste jag vet!


Kan erkänna att jag får lite åldersnoja när jag tänker på att du redan befinner dig där jag förväntar mig att vara ca tio år framåt i livet. (hahaha) Men jag är glad över att det går så bra för dig.
Du ska vara stolt över vad du åstadkommit och för den du är idag, och jag är så jäkla stolt över att få kalla dig min bästa vän.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lisa Ålstam


Hur vacker är den här människan?
Ta den summan gånger hundra så har ni hur fin hon är på insidan.

Från början är vi väl egentligen familjevänner, jag och Lisa. Vi började umgås och lära känna varandra bättre i och med MAMUT. (Mariestads musikteater.) Och det är jag så himla glad över!

Det bästa med Lisa är att hon alltid är så mysigt närgången, utan att det blir konstigt.
Det är mer på ett sätt som säger:

"Hej Hanna, gud vad kul att träffa dig så jag håller lite i din arm eller kramar på dig samtidigt som vi pratar här nu för det är ju mysigt"

Haha. Så HIMLA underart. Mer gos åt folket tycker jag!!

När tankarna blir för många, kom ihåg att du är viktig och så jävla värdefull.
LOVE YOU ❤

Likes

Comments

Jag kommer inte berätta vad jag äter till frukost och jag ger inte tips på hur många squats som ger den perfekta rumpan. För vet ni?

- I don´t have it
Det är inte viktigt och det spelar ingen roll.

Det här är ett ställe där jag lyfter människor som på något sätt har stor betydelse för mig eller som bara är allmänt intressanta. Kom ihåg att acceptera, respektera och ta hand om varandra.
Det är viktigt.

Likes

Comments