Vill bara säga grattis till min tvillingsyster och mig på vår 30 årsdag och till vår lilla Göran på hans ett årsdag

Likes

Comments


Nu är det lördag och jag har försökt haft en sjuhelsike tråkig dag för att den ska gå sakta men ett tips: det hjälper inte - dagen går fasiken fort ändå ! haha . idag har jag spenderat min sista dag som 29åring. imorgon drar jag in på 30-talet ... (känner mig dock som 22 xD... ) ... Får skynda mig o lägga mig så det blir min o syrrans dag fort! :P

Likes

Comments


Grattis på namnsdagen till mig själv
🌸

Likes

Comments

Nu är det lillördag... en riktigt trevlig sådan!

Har först varit på jobbet idag och haft det riktigt mysigt trots att den har varit väldigt lång. har pratat med bästis i telefonen vet inte hur många timmar idag och ah just nu denna kväll då jag sitter själv vid datorn så hör jag hennes skratt i mitt huvud efter ett litet bustrick hon gjorde mot sina barn idag.. ser verkligen bilden framför mig som hon skicka! xD haha...Hon är bra söt min lilla Mickis!

Sedan var jag o hämtade barnen och ah vi har gjort väldigt lite idag, sjukt skönt men jag är så besviken... känns som att det är torsdag men det är BARA onsdag... helt sjukt, jag har liksom två arbetsdagar kvar innan helg! jag längtar oerhört mycket till helgen... ska inte göra ett skit (säkert!?) till helgen ... inget planerat iaf!

Ne shit klockan är ju kvart i tio så jag bör gå o sova för jag ska ut o åka med bilen imorgon - till ställen som jag inte vet vart det ligger .... tänk om jag kör fel !!!!! i don´t like men jag hoppas att jag hittar på första försöket ( tur så finns det kartor i iPhone )

Sängen ropar nu men med detta sista raderna så tänkte jag faktiskt bara säga:
"När man har någonting så kan man också förlora det!" - tänk o ta vara på alla dessa fina människor just Du har intill dig! <3
Likes

Comments

Snart dags för arbete ... trött som jag vet inte vad men känslan utav att det är snart helg är suveränt ... blir en helg med både biobesök för min del (den nya 50 shades of darker . Om den nu heter så haha) sedan ska vi iväg på kalas o barnen har aktiviteter samt att de har planer på att leka så ah helgen lär ju gå fortare än fortast ! :o men kul me saker att göra!!

Skulle egentligen vilja åka till Ikea o shoppa oss (min make och mig) en garderob men tiden finns tyvärr ej till men tänk va skönt o kunna få plats me ALLA kläder i samma garderob det är ju underbart istället för att behöva plocka bort 50% utav mina kläder !

Ne nu ska jag upp o fixa mina barn inför förskolan/skolan så ha en fin dag!

Likes

Comments

En ny kväll är kommen och natten smyger sig in i själen i dessa timmar som flyger förbi !

... känslan att känna sig helt ensam i hela denna värld!

Tyvärr så är den känslan väldigt
tydlig i mitt liv just nu, det finns människor där ute som jag trodde fanns men inte existerar på denna planet uppenbarligen - Lr jo men inte för mig! Tråkigt men sant... (det finns iofs en person som jag nu tagit bort ifrån mitt liv - största energitjuven i min närhet är borta... den känslan är obeskrivlig!)

Snart fyller min tvillingsyster och jag år - vi är borta från 20-talen ... sjukt att man redan är
30 år men känns som... hmm !? 23 kanske! Men ska bli mysigt o fira ihop med henne (gör vi iofs varje år).

Ne jag ska ta o lägga mig för känner att morgondagen kommer bli extremt lång så bara att sova . Bita ihop och köra!

Sov så gott!

Likes

Comments

Idag firade vi min mor som fyllde år igår så stort grattis till mammahjärtat <3

Likes

Comments

Sitter o väntar in min andra kund för idag - o klockan slår snart sju! Underbart med tidiga dagar för då vet man att man kan komma hem snabbare . O idag får jag hämta hem mina pluttisar tidigare - :) längtar till fredag för då har hela vår lilla familj en hel dag till oss själva i all ära och vi sk ut på äventyr såhär innan nyår o allt 😍 heppilehepp Hepp . Nu ska jag traska in till kunden här för nu har de vaknat till liv :)

Likes

Comments

I stormens dagar så for jag o min pluttis dotter till Ikea med mormor o morfar. Blev en väldigt dyr resa men otroligt välbehövd. :) - hennes bästa köp va iofs fem kanelbullar för 20kr så henne ska man ha med sig ut o handla ... billigt blir det :)

Sedan har jag suttit o gosar med Göran o Oskar , det märks att de börjar vänja sig vid miljön, alla röster o sådär. Hur gosiga som helst 😍

Imorgon vankas det jobb igen , ser dock inte fram emot det för fem öre då det är en sjuhelsike lång dag :o men tänk positivt , fyra arbetsdagar denna veckan :)

Sedan så har jag börjat spåna hur jag ska göra om i förrådet efter nyår :o massa grejer som ska fixas så man får iordning på alla saker man har :) men kul är det! Nu ska jag faktiskt sätta mig o kolla på en film med min bättre halva, händer sjukt sällan så nu får man ta vara på det när det väl sker :) så natti natt på er 😘

Likes

Comments

Dagen före den store julafton! Barnen längtar oerhört mycket och en annan inte längtar alls. Ingen julkänsla så det kunde lika gärna vara typ mars/april... men det sk bli kul för barnens skull - marsvin i julklapp tackar man inte nej till. Det gillas utav både barnen o mamman i familjen!

De är hemma i tvättstugan så att jag hoppas inte barnen hör de ikväll då vi kommer hem 🙈

Likes

Comments