Köpte nytt täcke igår... för jag har frusit så något extremt på nätterna så åkte till Jysk o tittade på täcken o ja, hem kom jag med tre täcken för 125kr/st o nu har jag vaknat efter första natten o jag e gör varm :) det va ju suveränt att jag fick så bra värme utav ett sådant billigt täcke :) det tummar vi upp på :) ha en fin torsdag allesammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Satt i soffan o tänkte "de gör allt lite ont i min fotled, vid den där knölen" men jojo inte konstigt det gör ont:

Den högra e min vanliga storlek vid knölen 🙈 aja ska Linda den o se om den går ner, annars kanske man måste söka för den. För de har ju gått snart fem veckor sedan de gjorde ont!

O sen vill jag göra så mkt med barnen men hmm kanske borde ta det lugnt efter jobbet o få pluttisarna o ha lite muddring med mig i soffan istället. De låter väl som en toppen idé?:)

Likes

Comments

Nu är vi redo för hösten/vintern rejält i vårt hem 😍 hämtat en hel kärra full med ved 👌🏻 kan ju inte bli bättre så nu kan de eldas på för fulla muggar . Tänk er denna bild jag tänker lägga upp nu med en låga inuti samt sitta där me en varm filt och varm oboy... ne inte mkt som slår det ne 😋

Trevlig helg på er !

Likes

Comments

Ont i ryggen, handleden, fotleden och i rumpan känns oerhört jobbigt speciellt när jag har miljoner projekt igång, försöker få iordning i mitt hem samt ute i trädgården... och hoppas innerligen att jag mår bättre i kroppen till helgen då jag MÅSTE göra klart ute i en rabatt så jag kan slappna av o vänta in vintern....

Sedan skulle jag få hjälp med utebelysning fast det lyser med sin frånvaro , så jobbigt att jag måste fråga furtioelva ggr för att få hjälp så nu får jag ta det i egna händer!!!!

Ne är väl inte direkt på humör egentligen så skriva i denna stund e väl inte så klokt 🙈 men får skriva lite imorgon kanske , absolut till helgen så man kan se va jag gjort :)

Likes

Comments

Känslan över att jag har väldigt väldigt få vänner men jag har de absolut bästa människorna runt mig . Speciellt min lilla M långt bort o min familj <3

Likes

Comments

Likes

Comments