Header
View tracker

onsdag

härligt att mobilskalet gått sönder bara sådär å jag inte ens gjort något. det lossnade mer och mer plastbitar och tillslut bestämde jag mig för att höra av mig till cdon's kundservice och fråga om det var möjligt att få en ny, då jag inte betalat skalen än, och det var det, tack så mycket! ❤

MEN...! vad jag fortfarande inte är nöjd med är att jag undrar var det genomskinliga skalet är... jag har väntat i snart en månad, och den första varan slarvades bort. när dom sedan meddelat leverantörerna att skicka en ny så ska det ta en jävla tid att få fanskapet också.....JAG HAR VÄNTAT SEN DEN 4:e JANUARI NU OCH DOM SA "ja, det är klart att den hinner komma!"

HAH! DU KANSKE INTE SKA VA SÅ JÄVLA KAXIG NU, HANNA. Eller vad hon i kundservicen nu hette som jag hade kontakt med då....
JAG RÅKADE BLI LITE ARG FATT DOM LYCKAS SLARVA BORT DET... å nu verkar dom lyckts igen..

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Vänner

söndag

den enda människa/bästa vän jag har, som jag kan lita på till 100%, han som bara delar en gemensam grej med mig (vad vi kommit fram till), att vi båda knappt vart med om så snälla/förstående människor innan.

men att bråka med honom är det värsta! jag gråter alltid å vill sluta diskutera med att inte prata på några timmar, men eftersom jag aldrig kan förklara någonting så slutar det oftast med ett "hejdå". För att jag orkar inte med ett långt jäkla meddelande med förvirringar till tusen än en ren förklaring..
jag är så ledsen att jag inte är lika duktig som alla andra när det kommer till att förklara saker.

jag vill och jag försöker så gott jag kan att bry mig eftersom han inte riktigt är som alla andra och vissa kan inte hantera det.
jag jobbar fortfarande med det och vissa saker kan jag heller inte hantera med honom. men jag försöker iaf.

HAN ÄR DEN..
- enda utomstående som bryr sig 100% fast han inte riktigt kan visa det.
- som får mig att gråta av minsta lilla tjafs fatt jag hatar att bråka med honom mer än allt annat.
- som står vid min sida på ett eller annat sätt.
- som jag fortfarande har nest intill konstant kontakt med efter flera år utifrån familjen.
- jag faktiskt kan göra ett undantag för då han inte jämt inser från början om något är fel.
- jag skulle göra vad som helst för.

HAN ÄR DEN BÄSTA VÄN JAG HAR! ❤

Likes

Comments

View tracker
View tracker
Postad i: Mitt liv, Pyssel

lördag

Efter allt julstök med handling av julklappar, slagit in dom, fått några tidiga julklappar från mammsen och en härlig frukost. Så väntar en dusch och göra sig färdig fatt sticka upp till mormor å morfar!

Ha de gött allesammans, önskar er en riktigt God Jul 🎅❄🎁

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

torsdag

Vänster - Huawei Y6 Compact
Höger - Huawei honor 5x (min)

Egentligen behöver jag inte slå in det, men funderar på att göra det iaf,lite kul måste man väll få ha trots att göbben jag åker lastbil med vet vad han får 😂

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

måndag

äntligen har ja fått mitt paket som jag försökte beställa i måndags föra veckan (krångelbeställningen) men tack vare Daniel på Resurs Bank så gick det utomordentligt bra, förutom att det var lite segt att vänta över helgen + att pga krånglet fick jag förlängd tid innan jag ska betala räkningen.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

torsdag

efter mycket krångel så äntligen är det påväg till mig. jag har försökt enda sen i måndags men som det har jävlats!

Likes

Comments