Header
View tracker
View tracker
Postad i: Mitt liv

torsdag

efter mycket krångel så äntligen är det påväg till mig. jag har försökt enda sen i måndags men som det har jävlats!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Mitt liv

torsdag

Tänk att det har då aldrig varit sånt problem att beställa produkter från NetOnNet som dessa dagar.. Och ändå har det ingenting med att det börjar närma sig jul att göra.

Utan det började i måndags (28 nov), jag beställde en extern hårdisk på 4TB, fick mail från Resurs Bank att dom inte hunnit få in pengarna från förra beställningen som skulle dras idag (1 dec) så att dom skulle maila mig igen när det var okej att beställa igen och dom hade fått pengarna.
Och nu när jag fått klartecken från dom för några timmar sedan så gjorde jag en ny beställning efter det men så försvann den spårlöst från min köphistorik på NetOnNet och efter ett samtal med N.O.Ns kundservice så har Resurs Bank avbrutit min beställning trots att dom gett mig klartecken att handla...

BLIR VÄLDIGT IRRITERAD MEN JAG UNDRAR VAFAN SOM ÄR FEL..

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

torsdag

Idag har jag haft en dag som jag hade tänkt jobba med teori från skolan och syssla med lite andra viktiga grejer.

Men det blev bara så att jag åkte på migrän istället och nu på eftermiddan har det varit kaos. Har så jävla ont i huvudet efter att ja suttit och ändrat lösenord på alla sociala medier som jag har, så jävla jobbigt..

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

söndag

Då är jag å mamma påväg hem ifrån faster å farbror. Städat å röjt hela helgen + en trip till Ånge i fredags å hämta Emilia & Jossan på skolan, for på Jizmo Design och skaffade klistermärke till bilen, fick också klistermärken för att göra reklam för Jizmo.

Dessutom så gjorde vi en snögubbe igårkväll som fick namnet Sune!

Så nu sitter vi i bilen mot Östavall för att ta nått lätt å äta där tills vi kommer hem å ska äta middag.

Likes

Comments

Postad i: Filmer

måndag

Det kan bli fler beck-filmer. Enligt newsner.com så säger Kristofer Hivju att han vill göra fler beckfilmer som sin karaktär Steinar.

Efter att Mikael Persbrandt lagt av som den hetlevererade Gunvald Larsson så klev den norske skådedpelaren alla känner till från game of thrones in som den "nye" Gunvald.

Så länge publiken älskar beckfilmerna så vill dom göra fler. Så det finns alltså möjligheter.

"jag själv tycker att det skulle vara riktigt kul om dom gjorde fler filmer."

Likes

Comments

Postad i: cnc-operatör, Mitt liv

måndag

Första dagen i skolan och bara två kvar denna veckan (halvdag kvar nu, en på onsdag och halva torsdagen). Sen bär det av mot Turingen för en långhelg där 😁

Likes

Comments

Postad i: Blogglänkar

söndag

Jag lyssnar på väldigt mycket musik men nu när det är så rörigt på min Spotify när ja håller på att rensa å sådär, så har det inte blivit att jag lagt upp någe vidare med musik i MusicForLife-bloggen. Men det kommer så fort jag börjar få fason på den. PROMISE 😘♡

Länken dit, hittar ni här

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

lördag

Det är mycket man vill säga, det är mycket man vill göra. Men inte alltid får man vad man vill utan att kämpa. Vissa måste kämpa medan andra bara kan peka på saker och ting å få det.

Jag har i alla år fått lära mig att om man vill ha nått får man kämpa för det, spara pengar till nått man vill köpa t.ex. Men jag är faktiskt riktigt glad för det, det har lärt mig att hantera pengar på ett bättre sätt anser jag. Även om jag "slösar" när jag får råd, så är det på saker jag verkligen behöver eller som tillhör något av mina största intressen.

Likes

Comments