And I can live without you
Without you, I'll be miserable
And I can live without you,
Oh, without you, I'll be miserable at best

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt har jag slutat blogga här, istället bloggar jag här ! Puss puss ly

Likes

Comments

Hej finisar,
Hur är det med er? Med mig är det alldeles underbart. Mår så himla bra och känner mig bara så tacksam över allt. Känner mest att jag knappt har några problem att grubbla över, vilket kanske är det bästa som finns. Hur som helst åkte precis Saga hem och nu ska jag sova i min nya väldigt sköna stora säng. Åhh va skönt...

Imorgon ska jag nog skriva på min svenska vilket ska bli kul faktist, har massa idéer om vad jag ska skriva om nu. Läste också en bok för ett tag sedan som jag definitivt kommer ta inspiration från. Planen om att sätta upp saker i mitt rum idag gick inget vidare så ska fixa det imorgon.
Hoppas ni har haft en jättebra dag! Sov gott puss puss Agnes! Ilysm

Kanske? En av mina favoritlåtar, har lyssnat på den i flera år och gillar den precis lika mycket nu som jag gjorde för typ fem år sedan. Loove

Likes

Comments

Hej finisar,
Igår fixade jag och saga på mitt rym och satt bland annat upp min säng, yes. På kvällen cyklade jag till Maria park till några vänner och spenderade min kväll där. Vilket som vanligt var jätteroligt. På kvällen sedan åkte jag till gamla huset. Känslig som jag är fällde jag många tårar hehe. Det är ändå lite konstigt att snart så kommer inte mitt hus jag bott i hela mitt liva vara mitt längre. :( men är såklart glad för vårt nya och det var faktist främst jag som ville flytta.

Idag är det lördag och har gått till Börjes och köpt bullar, och fixat på mitt rum. mina planer är fortsätta på mitt rum. Sätta upp möbler, bokhyllor och andra småsaker. Saga kommer även och hjälper mig vilket ska bli extra mysigt.
Hoppas ni får en jättebra dag!

Bilder på rummet just nu <3

Likes

Comments

Hej lovers och sorry för min usla uppdatering, bloggar bara när jag hinner men hann inte igår hihi eftersom jag badade hela eftermiddagen.

Hur som helst är jag tillbaka i mitt kära hem efter en jättebra dag. Efter skolan gick jag till Ebbas med Hilda och Stella och sedan gick vi till teatern. Det var sjukt kul idag och vi kom verkligen långt. Efteråt gick jag och Stella hem och nu lyssnar jag på musik och ska fixa på mitt tum. Dem har nämligen satt in fönstrens så jag kan börja inreda. Åhh va kul <33

Hoppas ni haft en underbar dag, det har jag. Puss och kram Agge <3

Har som vanligt inte använt min mobil under hela dagen så har bara en bild (som är screenad haha)!

Likes

Comments

Halo darlings,
Hur har er dag varit? Min dag har varit bra mestadels. Efter skolan stannade jag kvar på pH-samtal och efter det cyklade jag och Hilda hem till mig. Vi snackade och skrattade en del innan hon åkte hem. Resten av dagen spenderades med en höstpromenad med Elsa och mamma (Åhh va fint allt var) och så har jag också varit en del med Folke och Lukas. Hur som helst snart ska jag göra mig iordning för att sova. Hoppas ni haft en underbar dag! Puss Agnes

Btw förlåt för min usla bilduppdatering. Använder knappt min mobil längre (förutom stalking och hålla igår lågor på snap) vilket gör att jag knappt tar några bilder. Hoppas att det blir bättring i framtiden!

Likes

Comments

Hej fina,
Nu ligger jag uppe på Vindelnbo mamma och pappas säng och bara myser. Utanför mig blåser och regnar det och att vara inne då är bog det mysigaste som finns. Åhh vad jag älskar hösten!

Hur som helst imorse när jag vaknade gick jag och Elsa som vanligt till havet och sedan köpte bullar på vägen hem. Jag verkligen älskar att vara ute och gå, mm va mysigt. När vi kom hem lagade syskonen jättestor frulle som vi sedan åt. Under förmiddagen sedan har jag inte gjort någonting alls ungefär. Bara legat under täcket och tittat på Netflix. Nej nu ska jag faktist ta tag i mitt liv och skriva lire på min svenska berättelse och göra lite matte (lovar).

Ses senare! Puss puss Agge ily

Likes

Comments

Hej läsare,
Bloggade varken igår eller idag så tänkte att jag kunde skriva en kort sammanfattingn vad jag har gjort. Även om jag inte gjort så mycket hehe. Hur som helst så igår efter skolan plockade jag och syskonen äpplen i timmar, åkte till ett äppelmusteri, gick och köpte sushi och cyklade till några kompisar och träffade dem i några timmar.

Idag vaknade jag och gick en lång promenad vid havet med med min favvis trots storm, fixade i mitt rum, fixat ärenden med Folke, stannat på stranden till solen gått ner och fryst ihjäl, haft myskväll med film och hemmakväll och massa annat. Ok detta var det tråkifgadte inlägget jag någonsin har skrivit, hehe. Ses imorgon och då ska jag skriva om något roligare.
Puss puss Agge ily

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och har varit och fixat flera ärenden under dagen. Är trött och fryser. Jag fattar verkligen inte varför eftersom jag är otroligt trött (hela tiden) och jag fryser hela hels tiden. Dricker te, har på mig vinterjacka när jag går till skolan och har hela tiden på mig varma sockor hemma. Jag fattar verkligen inte varför. Antar att det kanske är hösten och att solen visar sig allt mindre som är orsaker, vad bet jag.

Nej nu måste jag verkligen plugga så det är nog det jag ska göra här näst. Hoppas ni har haft en superdag, puss och kram Agnes ily

Vackert

Likes

Comments