FRIENDS, MUSIC

Baobab roots har kommit ut med sin första singel och förra torsdagen tog vi en hel dag för att göra musikvedeon till denna fantastiska låt. Jag har fått höra mycket gott om dessa underbara människor ifrån Lee och i torsdags fick jag äntligen träffa dem. Jag hade en väldigt bra dag med mycket skratt. Jag fick även hjälpa till att filma lite till videon och jag är faktiskt med i några sekunder men man ser inte mitt ansikte (kan ni se mig). ;)

Låten har ett fantastiskt budskap och videon är väldigt bra! För att se videon kan ni klicka här!

Hoppas ni gillar den och ha en fortsatt bra dag!
Kram


Baobab roots have just come out with their first single and last Thursday we took a whole day to make the music video for this amazing song. I've heard a lot of nice things about these wonderful people from Lee and on Thursday I finally got to meet them all. I had a really good day with a lot of laughter. I also helped a little bit to film the video and I was actually in the video for a few seconds but you can't see my face (can you spot me?). ;)

The song has an amazing message and the video is really good! To see the video click here!

Hope you like it and have a nice day!
xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

FAMILY, TRAVELING

Den senaste tiden har jag och Lee funderat mycket på vart vi vill flytta. Vi har tänkt mycket både på London och Brighton men det är är alldeles för dyrt för oss just nu men jag vill verkligen bo i en stad. Jag började kolla runt lite och insåg att det finns en lagom stor stad ungefär 45 minuter ifrån Street (där jag bor med Lee och hans mamma Valarie) så jag och Lee bestämde oss för att åka dit igår med Valarie för att se om det är en bra stad för oss att bo i. Bath är verkligen en av de finaste städer jag har sett och jag tror att vi har bestämt oss för att flytta dit. Den är verkligen perfekt för oss. Det är inte alls lika dyrt som London och Brighton, det är inte allt för långt ifrån Lees familj och det tar bara 1 timma och 30 minuter att åka in till London med tåg. Bath har är en bra musikstad vilket är viktigt eftersom att Lee är en singer songwriter och den har många fina pubar och restauranger. Jag är helt såld. Nu gäller det bara att hitta ett jobb här i Street så jag kan spara in lite pengar inför flytten nästa år!

Jag hoppas ni har haft en bra dag!
Kram Felicia

Likes

Comments

FAMILY

Vid klockan ett idag kom Lees bror med sambo över och lämnade sina två döttrar Paige och Mia som ska sova här inatt. Lee har en spelning idag och kommer inte hem förrän senare ikväll så jag och hans mamma har fullt upp med barnen. Vi har lekt hela eftermiddagen och snart ska vi äta lite middag och kolla på en film innan de ska gå och lägga sig. Jag har inte träffat den sedan juni så det är så mysigt att se dem igen.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram xx

Likes

Comments

FAMILY

Idag gick jag och Lee upp tidigt för att åka till Lees bror och fru som precis har fått en liten bebis. Lilla Delila föddes för två veckor sedan och jag har längtat efter att få träffa henne. Hon är så fantastisk!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Kram på er x

Likes

Comments

LOVE, TRAVELING

På tisdag flyttar jag tillbaka till England!

Anledningen till att jag flyttar är för att min pojkvän är ifrån England. Jag träffade honom för första gången den 11 juli 2015. Jag var över i London för att hälsa på min bästa vän (Jacki) som jobbade där som Au Pair. Vi var ute på stan en kväll och gick till Green Park för att träffa lite gött folk. Jag ville egentligen inte vara där allt för länge utan jag ville gå ut till en pub och dansa men Jacki fick mig att stanna. Tur det för det var där jag träffade min pojkvän Lee. Vi pratade hela kvällen och vi hade det riktigt trevligt. Han la till mig på facebook och vi bestämde att vi skulle träffas dagen efter. Jag och Jacki träffade honom och hans rumskompis dagen efter och vi gick och köpte pizza. Vi hängde med dem till tidig kväll och när vi sa hejdå så kysste jag honom och det kändes så rätt. Dagen efter åkte jag hem till Sverige och vi fortsatte prata varje dag.

När jag var i London berättade Jacki för mig att det var en familj som letade efter en ny Au Pair och jag sa genast att jag var intresserad. Jag började prata med den dåvarande Au Pairen och hon berättade lite om familjen och vad det var hon gjorde där. Jag fick sedan börja skriva med mamman i familjen och vi pratade över Skype några gånger. När Augusti kom emailade mamman mig och berättade att jag hade fått jobbet och jag var så extremt lycklig. Ni kan ju gissa vem den första personen jag berättade detta för var. Jo den där killen jag hade träffat och var så kär i (jag vet att vi bara hade träffats två gånger men det räckte).

Jag och familjen pratade någon mer gång och vi satte ett datum för när jag skulle komma. Datumet jag skulle flytta till London var den 1 september 2015. Den lyckligaste och sorgligaste dagen i mitt liv. Att säga hejdå till mina föräldrar den dagen var något av det jobbigaste jag har gjort men allt gick bra.

Den 23 september träffade jag Lee igen. Då hade vi inte setts på lite över 2 månader och ni kan ju förstå hur nervös jag var. Vi hade en fantastisk dag och vi gick bara runt i London och pratade om allt och ingenting. Jag kommer aldrig glömma den dagen. Vi träffades några dagar i veckan och den 10 oktober bestämde vi att ta nästa steg. Han blev min pojkvän. Vi hade ett fantastiskt år ihop i London med mina och hans vänner. Det bästa året i mitt liv. Sorgligt nog tog det året slut och jag flyttade tillbaka till Sverige den 31 augusti 2016 och jag och Lee har varit i ett distansförhållande sedan dess. Allt har gått bra men vi har absolut haft våra jobbiga stunder. Nu har vi äntligen bestämt oss för att flytta ihop och jag har aldrig velat något så här mycket.

Självklart har det varit jobbigt att säga hejdå till min familj och mina vänner ännu en gång men alla vet att det är detta som kommer göra mig lycklig och de är alla så glada för min skull.

Jag vill tacka alla som stöttar mig i detta. Jag älskar er så mycket.
Nu taggar jag för ett nytt kapitell i mitt liv!

Ha en bra kväll!
Kram

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Idag började jag dagen med en Herbalife frukost. Det är ett glas Aloe örtkoncentrat, en kopp örtte och en proteinshake som hjälper en att få i all näring i kroppen som man behöver, redan vid frukost. Jag har provat den nu i några dagar och jag känner mig redan mycket starkare och positiv inför en ny dag!

Tack Kajsa Hallin ( @Supermamman ) för all din hjälp!

Ha en bra dag!
Kram

Likes

Comments

FRIENDS

Idag har varit en bra dag.

Anna kom och hämtade mig klockan fyra och vi åkte hem till henne för att äta lite gott och prata om vad vi har missat sen vi sågs sist. Efter vi hade ätit bestämde vi oss för att åka ner till Varberg bara för att komma hemifrån lite och vara lite äventyrliga. Jag vet inte hur äventyrligt det är egentligen men vi behövde hitta på något helt enkelt.
Väl nere i Varberg bestämde vi oss för att ta en glass och gå runt och njuta av saltluften. Att gå runt i stan och umgås med Anna var exakt vad jag behövde idag. Det kunde inte ha blivit en bättre kväll!

God natt och sov gott!
Kram

(Följ Anna här: @annaeriicsson )

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Igår fick jag ett email från CDON.COM som sa att de hade 40% på disneyklassiker. Jag ÄLSKAR disney men har inte kunnat kolla på de gamla klassikerna eftersom att jag bara har haft dem på VHS och jag hittar de inte på internet med svenskt tal. Vill helst inte kolla på de med engelskt tal eftersom att det inte var det jag växte upp med. Älskar de på engelska men svenska är ju så mycket bättre. Har planerat att köpa några fler men det har bara inte blivit av. Sen innan har jag haft Lejonkungen, Björnbröder, Aladin, Den lilla sjöjungfrun och Bambi och nu har jag äntligen köpt och fått hem sex nya filmer att lägga till i min disneysamling.

Ha en trevlig helg!
Kram

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Många tankar går till alla nära och kära till de skadade och bortgångna ungdomarna. Sorg ligger över Marks kommun idag.
Det som gör en dag som denna lättare är det vackra vårväder, det hjälper inte helt men det gör det mörka lite ljusare.

Ta vara på er och älska varandra!
Kram

Likes

Comments

FRIENDS

Igår var en mycket trevlig dag. Åkte till min bästa vän Anna runt 13.00 för att spendera dagen där och fira hennes pojkvän Anton! Det var Teenage mutant ninja turtles tema vilket var extremt mysigt och roligt. Träffade lite nya människor och hade det allmänt trevligt. Vi gjorde hemgjorda vegetariska pizzor vilka blev väldigt goda. Anton hade även gjort ett TMNT quiz som vi körde senare under kvällen. Jag kom tvåa och fick ett pris, en liten tavla av en bild som han själv hade gjort av the ninja turtles. Hade en mycket trevlig kväll och nästa vecka kör vi på födelsedagsfirande nr 2.

Ha det bra!
Kram

Likes

Comments