Som texten lyder.... Detta är *:e gången. Nu måste det väl ändå få ett slut eller? Varför låter jag mig själv bara ta emot och förlåta hela tiden? Varför står jag inte på mig och lämnar? Nu är det dags. Nu är det tamejfan sista gången. Jag skulle flytta ihop med en människa som hade sex med sin halvsyster bakom min rygg. Detta är helt sjukt. Kan knappt fatta det.


-Och ja, idioten är dumpad och kontraktet brutet-

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har dagen varit stressad kan jag säga! Vaknade runt 6.00 för jobb till 15.00 och sen var det bara att slänga på sig träningskläderna och springa runt munksjön. Efter det duschade jag en snabbis och gjorde mig i ordning för ett pass på mitt nya jobb. Eftersom jag inte hann med att fira lillebror idag så kommer det bli en heldag imorgon då jag kommer plocka upp honom på skolan och vi kommer gå på marknad och bara ha det mysigt tillsammans!

hoppas er torsdag har varit bra!

Likes

Comments

Har tvekat länge på att lägga ut en bild på hur jag såg ut i november förra året för att jag skämts...men vad fasen har jag att skämmas för egentligen? Detta är jag och det är såhär långt jag kommit på in resa än så länge och jag är inte klar än. Jag är så stolt över mig själv för att jag idag är mycket kreativare och friskare i både kropp & sinne. jag mår så bra av detta. Mitt senaste mål var att sluta röka och den resan började jag för bara 2 veckor sedan, men bättre sent än aldrig eller hur? Sätter hela tiden upp nya mål och det är det som driver mig. Och man får vara stolt. Det ÄR så viktigt att vara stolt över sig själv oavsett hur man ser ut.

För lite mindre än ett år sedan såg jag ut som på den vänstra bilden. Det var då allt var som värst och jag trodde inte på mig själv för 5 öre. Jag var dålig i skolan (ansåg jag själv), hade "bara ett hyfsat" bra jobb och klandrade mig själv för att jag aldrig tog tag i mitt liv. Men samtidigt så blev denna dagen på bilden, en vändning för mig. För det var denna dagen jag tog mitt körkort och jag insåg att jag kan VISST. Okej, för många är körkortet en lätt grej att fixa men för mig och min psykiska ohälsa just då så var det som ett berg som jag inte trodde jag skulle klara av. MEN jag klarade körkortet, började träna, klarade ut skolan på min folkhögskola, umgicks mer med mina vänner och familj och nu i november får jag och min pojkvän flytta hem till vår EGEN lägenhet!? Hur sjukt?

Jag mår så bra idag och ser allting på ett helt annat sätt. Jag är stolt över mig själv.

Likes

Comments

Fredag: Kom vår kompis fågel över till lägenheten och vi drack och snackade lite innan vi drog vidare mot Hasses, eftersom det var sista gången de hade öppet detta året. De hade en grym rocktrubadur som spelade fram till klockan 23. Efter det drog vi vidare mot Sliver och Harrys och avslutade sedan vid Amor. En lugn och trevlig kväll måste jag säga.

Lördag: Lite mer ös denna dag, vaknade hyfsat tidigt och åt god frukost och sedan gav vi oss av till stan och att se pride! Underbart att se alla människor som stod upp för att all storts kärlek är lika viktig 👊  Vi åt lunch på Red Lion, alltså deras schnitzel mmhhh....efter det åkte vi hem en stund, duschade och gjorde oss i ordning för födelsedagsfest. Helt crazy var den men så jävla rolig, finns inget bättre än att festa med människorna som ligger en närmst om hjärtat!

Söndag: Fixade och städade i lägenheten och hade bara en lugn bakis-söndag med vännerna.


Likes

Comments

Nu har äntligen hösten kommit!!

Hösten är verkligen min personliga favoritårstid. Det finns så extremt mycket fördelar med hösten ju! Tänk dig bara att slå dig ner med ljus, filtar och en bra bok att läsa bara det är ju underbart. Att slippa sova med fönstret öppet om nätterna och dra det tjocka duntäcket runt om sig. Och utomhus blir det en helt annan atmosfär med fina färger och regn (HÖG MYSFAKTOR!!) Men en annan del som hör till är ju faktiskt MODET♥ De varma fina färgerna på allt -hår, koftor, make up, you name it!


Likes

Comments