Vardag

Humör: Trött och lugn.

Måste: Arbeta med gymnasiearbetet.

Frisyr: Orört, platt typ.

Smink: Concealer, puderfondation, ögonbryn och mascara.

Klädsel: Morris grå collage tröja, boyfriend jeans, Uggs och Ralph lauren dunjacka.

Höjdpunkt: Sängen.

Materiella vill ha: Fluffig nyckelring eller jeans jacka.

Träning: Hemmaträning, situps/sqauts/armhävningar/planka.

Sämsta: Skola.

Längtan: Pojkvän & Kap verde. Sportlovet oxå.

Mellis: Varm choklad

Låt: Paris - The Chainsmokers

Likes

Comments

Hästar

Bästa fotografen var min pojkvän. ❤

Så igår var jag på provridning hos en tjej i Kungälv, hon föder upp egna hästar. Jag fick möjligheten att rida hennes fem åring, Bertil kallas han för och sedan den nyliga dräktiga stoet Brownie. Stoet har gått höga klasser, tävlat Falsterbo och man kan hitta mycket filmer på internet! Kan säga att jag blev förvånad över hur fast jag blev i fem åringen, verkligen hur fin och mysig. Fick rida i en väldigt dyr men skön sadel som gjorde allt så mycket mer bekvämare. Men jag nedan kan ni läsa mina åsikter om hur det kändes att rida dessa två. Kan ju säga att det är helt olika typer av hästar. Så känns skönt med en variation!

Bertil: Ung häst men väldigt kunnig, lär sig fortfarande då han är grön. Men var verkligen världens snällaste, dock har han alltid energi i början. Då tipsade ägaren att man ska logera i börja så det ej blir bråk på hästryggen. Så innan vi började rida fick han springa av sig! När jag väll fick hoppa upp och korta tyglarna var det lätt att få form på han. Lite obalanserad i gångarterna och jag märkte att min vikt påverkades mycket på vart jag la den.

Brownie: En väldigt svår häst att rida, men skulle aldrig göra något dumt. Hon var lite tjurig ibland men tydligen är hon oftast så. Hade lite svårare för högervarvet, då ville hon ta betet och springa. Fick göra småhalter, blev dock lite stark så min kropp blev stel och jag blev inte lika följsam som jag hoppas. Men hon är en vuxendam så hon vet vad som gäller, men eftersom hon är dräktig så kommer hon rida ganska lugnt. Dock är hon en sådan häst som måste trimmas varje dag, hon mår bra utav att röra sig berättade ägaren!

Likes

Comments

Vardag

Nej nej nej. Min morgon startade inget vidare bra... Vände verkligen allt upp och ner där de kunde ligga. Så insåg att jag måste tappat de påvägen hem från stallet. Och iPhone hörlurar är inte direkt billiga att köpa men det är iaf något man behöver... Slutade tidigt idag men kändes som dagen var väldigt seg, men håller just nu och försöker få igång mina Adobe program. Går dock inget vidare så känner mig lite små stressad, ska dock ta en paus snart och hämta pojkvännen! Men hoppas jag fått allt löst innan jag åker, för annars kommer jag vara stressad och ej kunna somna. Dum nog har jag druckit koffein hahah. Ojsan.
UPDATE: JAG HITTADE HÖRLURARNA!!!!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Ojsan, jag försvann efter jag hade kommit hem till Sverige. Men kan ju skylla på att jag ännu ej orkat ta tag i mina bilder och klipp då jag har saker att ta i kapp på. Har ett gymnasiearbete som ska vara klart om två veckor, träna och vila upp mig. Men har fått spark i röven med att ta tag i bloggen och fortsätta.. Det har väll hänt få saker sedan jag hörde av mig sist. Ska provrida på fredag, ser verkligen fram emot detta då det verkar vara något för mig! Skolan kom igång ganska segt, jobbigt med tidiga morgnar men man får börja vänja sig. Idag då, vad händer? För mig går jag i skolan 09:25-15:00 sedan är de ganska brådis hem för att hinna med ridlektionen. Det är hoppning som står på schemat idag och vi får se hur de går, beror mycket på vilken häst jag får. Om det är den hästen jag brukar så får ni hålla tummarna att hon skärper sig!
UPDATE: Får en annan häst då den jag skulle ha vilar.

Likes

Comments

Resa

Nu är jag äntligen hemma, men tyvärr ej sovit ett dugg så är helt slutkörd...

Likes

Comments

Resa

Jag hör av mig när jag kommer hem fredag kl 12. Då börjar jag skriva!

Likes

Comments