Vardag

Hej på er, anledningen till att jag är lite off på bloggen är att jag planerar att byta blogg. Vill nämligen ha ett annat namn och börja om lite. Eftersom jag tar studenten 5 Juni är planen att börja då, där kommer ni få möjlighet att följa mitt student liv. Planen är att ta 1,5år för jobba och sedan flytta, jag vet ännu inte om jag vill plugga vidare utan jag får ta dagarna som kommer. Dröm i livet är att kunna jobba distans (vart och när jag vill), kanske starta eget eller liknande... Att kunna bli ekonomisk oberoende skulle kännas väldigt skönt och hoppas jag når det någon dag. Men det skulle vara kul om ni ville följa med mig, tyvärr blir det inte mycket häst då det är dags att kanske lägga hjälmen på hyllan...

Likes

Comments

Vardag

Testade min studentsminkning på min stackars pojkvän, väldigt nöjd med mästerverket ;) Nej, men tror dock jag ska skippa läppstift och köra utan..

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, mysig söndag med att vakna upp till ösregn! Sov hos pojkvännen inatt så vi var lite extra långsamma med att gå upp pga vädret. Tyvärr har inte vädret varit på topp någon dag, men har haft en bra helg iaf. I fredags firade vi nämligen 11månader tillsammans, vilket vi fira med bio och det blev Fast&Furious8.. Egentligen ingen typ film jag skulle valt som första, men tycker verkligen den inte var dålig. Jag som inte sett alla vet inte vad filmerna är för något egentligen, men denna senaste var riktigt bra då man fick in lite skratt! Lördag. Bestämde mig för att åka till Jysk för att köpa nya allergivänliga täcken men även kolla efter en garderob. Och gissa???? Jag fick hem en efterlängtad BILLIG garderob, tack och lov. Nu kan det se liteeee bättre ut i mitt rum! Vi käkade god kyckling sedan för sedan åka hem till R. Där kolla vi film precis innan Svensken gick upp på scenen, inte glad över vem som vann, känns lite fusk... Men men! Vi la oss direkt efter och nu är jag hemma. Riktigt bra helg som sagt! Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, idag är det en day off för mig. Har verkligen inga uppgifter kvar att göra och det är så skönt! Men lite negativ i den delen att jag har verkligen inget att göra.. Så det jag gör om dagarna är gymmet, sällan hästarna nu och sover. Lite tråkigt att jag inte är i stallet så ofta då jag förut brukade rida nästan varje dag. Men men, får lösa det men nu ska jag käka lite frukost. Ska ta en sväng till gymmet sen och bränna lite energi.. Förlåt för bloggen är så off just nu, men har ni tips om vad jag kan blogga om?

Likes

Comments