Vardag

​Amigos, för en gång skull har jag sett fram emot denna helg! Igår var ju planen att träffa Emelie men det blev ej av... Så träffade R och var med honom istället, väldigt mysigt. Han stack iväg och jobbade tidigt i morse, sov ungefär 1-2h innan jag valde att sätta på en film. Kollade på ​The Suicide Squad​, väldigt bra film och jag blev förvånad när en svensk skådespelare var med, men grym var han! Och nu, har jag verkligen inget planerat förens till kl 18 då jag tar bilen till Lerum. Kan dock hända att de ej blir av då vi kan ha ​punka​, vi vet inte om det endast är dåligt med luft eller om det är punka. Vi har fyllt upp däcket så nu väntar vi bara och se... 
Sedan på söndag förmiddag har jag ej planerat något, men kl 1530 ska jag befinna mig på Bulycke. Jag och min favvo häst Split ska starta vår första klass på 80cm. Hoppas på det bästa, sedan blir det gymnastik. Har inte varit på min första träning än, har haft fullt upp så det har ej blivit av. Men nu ska de se till att göras, jag behöver hållas igång och bli smidig igen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Resa

Vem trodde att jag skulle boka en resa när jag vaknade på tisdagsmorgonen? Helt spontant satt vi kollade resor jag och R igår kväll, sedan hittade vi en väldigt billig resa till Kroatien. Vi kollade runt lite hotell och se om vi kunde hitta något kap, och vad mer kan jag säga... Vi hittade ett otroligt fint och vi kunde bara säga nej till detta, vet fortfarande inte om det var bra eller dåligt att vi tog de. Men vad jag utgår efter så behöver jag verkligen detta, jag längtar så himla mycket. Nu gäller det bara att hålla i pengarna till jul/NY efter detta. Men det är bara 2 veckor kvar tills jag ligger och slappnar av på ett spa hotell i kroatien.

Likes

Comments

Vardag

Sedan förra veckan så har Windy tyvärr gott och vilat en vecka, och ska snart skrittas igång. Hände något i hagen samma dag som Robin skulle fota mig och Windy, ​tråkigt... ​Svårt att hitta en bra tid nu att fotografera, mörket kommer och det är bra gråa dagar. Sedan har de blivit svajigt med skola och jobbet, längtar så mycket till lovet. Vill ​egentligen​ flyga iväg från staden redan över lovet och släppa tankarna. Känner mycket ​skam & rädsla​ som skapar ångest, men hittills funkar det och jag löser det... Men behövs inte mycket för att hjärnan ska bli kaos och rörigt. Hela denna veckan kommer jag inte rida då det är teori på Ridskolan. Men ​tävling​ på söndag, längtar jätte mycket, och då får ni film och jag får äntligen uppdatera YT.

Likes

Comments

Foto, Hästar

​Gjorde en spontan fotografering på min bästa väns ponny i måndags. Jag är jätte nöjd över min redigering samt bilderna. Ni får se mer utav bilderna strax! Hoppas ingen vill ta mina bilder utan tillåtelse, men litar på er. Var hittills de tre bilderna ni ser nu fina? Låt mig höra.

Likes

Comments

Vardag, Skriver av mig

Glömt berätta - JAG HAR B-KÖRKORT! jag klarade uppkörningen.

Mitt hjärta. Hej på er finisar, har fått några personer efter mig som frågat vad som händer med bloggen egentligen. Och ärligt talat vet jag själv inte det... Först var de paus, sen dålig bloggning och nu hände ju detta med lösenord. Varför jag valde detta var för jag vill egentligen lägga ner helt, men inombords skriker jag nej. Dock så vet jag att jag har extremt mycket bollar i luften, lite för mycket kanske... Och detta gör att jag hamnar lite i obalans, gör vissa saker halvdant och tänker inte en extra gång. Jag har inte varit beredd och just nu tvekar jag på allt jag måste göra förutom en sak. Min pojkvän. Jag tar honom oftast först framför allt, speciellt när jag behöver time off från världen. Behöver en sådan person i mitt liv just nu för att ta mig genom allt kontrollerat. Robin får mig att ha fötterna på jorden, hitta lösningar och tro på mig. Efter alla piss år jag har haft så behöver jag ta tag i mig själv, och de kan jag inte utan honom.

Vad mer? Jo, Liseberg jobbet... Jag är nu anställd på Liseberg och under halloween så jobbar jag på BK. Jag vet inte om det var den bästa avdelningen för mig. Samma med schemat... Nu är det inte så att jag klagar, men jag fokuserar på hur detta skulle påverka mig och min kropp. BK är ett extremt stress jobb, det ska gå snabbt, man ska vara trevlig och man ska se till att få med allt på menyn. Jag fick test jobba lite i lördags (8oktober), kolla hur allt gick till, hur man gjorde hamburgare och stå i kassan. Tyvärr så kände jag att denna stress som jag såg kommer inte funka, jag är inte stress tålig. Mina jobbdagar under helg v42&43 samt nästan hela v44 kommer mina tider vara 15-23 ungefär. Jag kommer vara utmattad. Humörsvängar kommer och jag vet inte om jag kommer ha energi för hästar eller pojkvän. Så just nu vet jag inte vad jag ska göra...

Sedan kommer skolan. Jag har sen dag ett inte trivs så bra, det har alltid funkat men jag vet att de kunde vart bättre. För att varje dag föredrar jag att vara själv, äta själv, sitta själv... Har inget emot om jag är med någon eller sitter bredvid. Men jag har aldrig klickat riktigt bra med någon som jag kunnat va med, som inte tar fram fel sida utav mig. Därför väljer jag att vara ensam. Det är även därför jag vill spendera min tid med hästar och Robin, för där är jag inte ensam. För där är jag trygg och uppskattad.

Och nu kommer vi till bloggen/youtube. Jag väldigt stort intresse med detta, varje dag går jag runt och skapar idéer. Mest för youtube just nu men jag tänker även på er som läser bloggen. Saknar det varje dag, men känns som jag har växt ifrån att blogga. Jag vet inte, tiden räcker heller inte till varje dag för att kunna prestera en bra blogg. Men eftersom jag inte vill sluta helt så gav R mig ett förslag. Att jag ska ha kvar bloggen, men uppdatera när det finns tid i lugn och ro och något intressant att uppdatera er med. Jag har gjort en massa och det har hänt en massa sedan vi sist hördes. Men jag har aldrig funnit tiden att sätta mig ner och skriva. Det har bara hänt så mkt. Att mina tankar är så rörigt att jag orkar inte lyssna till de längre.

Men jag vet inte. Kolla in i bloggen imorgon så hörs vi då!

Likes

Comments

Vardag

​Hey guys, gissa vem som fick en rätt dålig morgon? Börjar med att jag förlorar 1500kr ungefär, vill ej prata mer om de. Och lite mer krydda på de har jag gått med ​smärta​ vid såret/stygnen hela dagen... Så min skoldagen var rätt seg, skolfotot gick helt okej sedan drog jag mig hemåt. Kollat gossip girl sedan dess, gjort rent såret och jadajada. Ska försöka få klart en uppgift så jag har en mindre tanke att tänka på. Men är för förälskad i gossip girl för släppa tittandet på de just nu. Ska förbereda mig inför ​uppkörningen​ ikväll också, I can do this.

Likes

Comments

Instagram @mikaelawallenius