Hästar, Vardag

Ibland så kan jag bli lite extra sur på detta väder, speciellt när de kommer till hästar/ridning. Hade sett fram emot att rida tyvärr så gick de inte då paddocken är fortfarande fryst :( Så idag fick det bli promenad med Bertil och lite gos med Safira. Fick lite tid över så fick lite ryck och putsade några träns samt magplattor. Sedan hade jag insläppet i stallet, drog hem för tacos sedan, nomnom. På tisdag är det en Pay n Jump och ska hoppa 90 på Loppan! Ser fram emot de faktiskt, annars vet jag ej planerna gällande hästarna denna veckan. Vi tar det som de kommer, eller vad säger ni? Vad ska ni hitta på?

Likes

Comments

Vardag

Hur fin är inte denna låten? Ed Sheeran vet verkligen hur man får till mysiga låtar.. Just nu ligger jag bara hemma och vilar, Robin åkte nyss för han skulle till Orust. Stannar hemma för jag har lite skolgrejer att ta hand om samt ska till stallet imorgon. Men ska försöka komma ganska långt på uppgiften som ska in på söndag, dock känner jag nu i slutspurten att det finns noll energi. Lovet är slut idag och nu måste jag ta all energi för åter upphämta mig så jag kan gå upp på morgonen. Tycker veckan har gått lite för snabbt och jag har inte fått gjort de jag velat... Men det är ju inte nytt att de blir så för mig. Vädret denna veckan har förstört ganska mycket då jag hade hoppas få rida i paddocken men nej, underlaget har varit fryst så de ej gått att rida. Men hoppas de går imon, men tyvärr ser det ej ut så nu!

Likes

Comments

Hästar, Ridpass

Fick äntligen hoppa upp på hästryggen idag och det kändes så mysigt, riktigt härligt att vara ute i friska luften! Jag ber om ursäkt att jag ej är så uppdaterad nu under lovet men lov är lov och jag chillar. Händer inte så mycket men jag uppdaterar er mer på lördag då ridning gäller! Funderar på att filma, vill ni de?

Likes

Comments

Hästar

Igår var jag och fixade lite i stallet, borstade dessa sötisar! Lola&Safira

Likes

Comments

Hästar, Ridpass, Vardag

Hej hjärtisar, kameran fick hänga med till stallet även idag. Jag och Robin åkte dit vid 13, världens gulligaste som kunde hänga med och hjälpa mig. Vi firar även idag 8 månader tillsammans, tiden går hur snabbt som helst... Jag är väldigt lycklig lottad att ha honom! Hihi, nu till prat om stallet! Jag gjorde de sysslor, som vanligt, och tog in sedan Brownie för borsta och sedan skritta ut. Eftersom det är snö och fruset på marken går de knappt att rida i paddocken. Så vi skrittade ut, super mys, kommer lite bilder även sedan. Planen var att promenera Bertil och mysa lite med Safira, men det får göras imon när det är dagsljus! Ska ju även till frisören imorgon, och jag är väldigt nervös då jag ska bleka det. Hoppas verkligen det blir som jag vill ha det...

Likes

Comments

Hästar, Vardag, Foto


Hej på er finisar, är inte Bertil hur söt som helst när öronen är framåt? Jag är inte 100% frisk men hade energi att ta mig till stallet för ta hand om lite sysslor samt promenera den lilla grisen.

Jag gjorde en liten vlog på allt, vet ej om jag kommer publicera den men troligtvis blir det så! Men passade även på att fota Bertil i det fina ljuset och fina bakgrunden under promenaden. Berraaaa som jag har börjat kalla honom har ett jätte fint ansikte, love it!

Ni kommer se mycket mer utav han på bilder, förhoppningsvis hahah! Nästa gång jag ska dit är på söndag och då är det ridning som ska ske, och troligtvis är jag tillräckligt frisk för de. Men har en pojkvän som börjat bli sjuk så hoppas inte mitt blir värre...

Det som händer nu är att jag och R ska hämta mina föräldrar sedan ska vi kolla lite film. Ska försöka redigera vloggen idag, annars blir det imorgon!Likes

Comments