Header

Go'förmiddag denna soliga måndag!

Som vanligt så står det jobb på mitt schema denna dag, sen senare blir det fixa med bokföringen, papper osv till min revisor. Men det måste skötas och det är ju väldigt underbart när det är gjort, är somsagt bara 1 gång i månaden...


MEN om drygt 1 månad så åker jag, min mor, hennes väninna och hennes dotter Hanna till LONDON!!! Jag är verkligen helt fylld med massa härliga förväntningar, har aldrig varit i London men bara hört massa gott från alla. Så blir en liten weekend för oss i 3 dagar, ska bli så mysigt. så vi har hyrt en lägenhet som ligger 5 minuters promenad från Paddington station och väldigt centralt boende.

Planerna är väl massa shopping, promenader, afternoonte och framförallt Massa fina bilder jag ska ta. Sen så kommer dagarna avslutas med 1 eller varför inte 2 glas vin.

Men så nu är min fråga ut till er... Ge mig massor med tips om vad man kan göra i London osv. Uppskattas!

Ska bli så skönt att komma iväg från Sverige ett tag, Som många vet så är jag gjord för att resa och upptäcka. Så detta passade in väldigt bra nu, var ju ändå utomlands senast Mars-Juni då jag reste runt i Asien. Ett tag sen...Bildresultat för London


Bild lånad från google.se

Likes

Comments

ÄNTLIGEN HELG!

Eller aa jag jobbar idag 10-15.30, men det är mitt egna val somsagt då jag är egenföretagare. Men det blir skönt när det är gjort. Man får se det så!

Efter jobbet blir det att åka förbi min farmor på lite middag och mys, jag va hos henne igår kväll och fikade. Tycker kvalitetstid med familjen är helt underbart. Så vi bestämde att jag skulle komma förbi idag igen på lite middag.


Senare efter middagen så ska jag plocka upp My gurl Anette, ikväll ska vi busa runt lite på stan.  Som jag saknat denna pingla, var ju ändå 2 helger sen sist vi sågs! ;) 


Är det något jag verkligen är bortskämd med så är det alla mina fina vänner jag har runt omkring mig, varför ha 1 bästavän när du kan ha flera?Nu ska jag fortsätta bada. Bjuder även på en söt bild på mig och Nettis

Likes

Comments

Nu när Temptation Island har börjat och det redan har gått 4 AVSNITT! Så har vi börjat besöka Expressen tv för ett såkallad "uppsnacket inför Temptation" där vi gästar och pratar om lite olika saker som har hänt och som kommer hända.
Så detta spelas in på torsdagar och släpps idag (fredagar), hur härligt?

Jag kan redan nu säga att det som pratas om i studion var 100% ärlighet från mig, jag är en väldigt öppen tjej som säger ALLT som jag tycker och tänker.
Menar ärlighet varar längst och varför gå runt och ljuga och rå neka allt liksom när man tänker på andra banor och bara för att se bra ut?!
Big no från min sida, hellre säga sanningen och stå för det. 


Men kommer länka upp klippet här på bloggen så ni kan se den, spännande :)

Nu ska jag fixa iordning mig för jag och min lilla Diva ska nämligen till Farsta centrum och möta upp Olivia som slutar jobba 11.00.
Vi ska väl gå runt och kolla lite i butiker, äta/fika något smarrigt och även hoppas man får med några bra bilder i kameran som man kan dela med sig av.
Nä men nog av mig, hörs babes !
Pusssssss
Här får ni lite goa bilder från igår på mig och gänget<3

Likes

Comments

Idag så kan man bli dömd som person men samtidigt älskad utav människor som inte känner en.
Vi lever i ett tufft samhälle i nuet bland alla sociala medier osv.
Jag kan även säga att jag är uppvuxen bland människor som har mobbad och stött ut folk pågrund utav svartsjuka tex. Jag kan ärligt säga att jag själv har oxå säkerligen gjort det, men inget vad jag kan minnas. För svartsjuk har man ju varit någongång här i livet.

Jag gick på frisörlinjen på gymnasiet där allt handlade om utseende och bara massa girltalk. Det var för det mesta bara negativa ord man hörde hela tiden. En utav mina allra BÄSTAVÄN blev även den utsatta och blev utstött och mobbad i många år i klassen. Anledningen? Det fanns ingen anledning egentligen, utan det var bara massa osäkra tjejer som var Påväg in i vuxenlivet som trodde dem gjorde allt bra. Men istället skrek det massa svartsjuka mot henne då dem såg hur hon lyckades så bra (enligt hur jag tolkat det).

IDAG är jag så himla tacksam över att jag valde att INTE döma henne utan accepterade henne som hon var, vilket har lett till något positivt idag. Varför falla för grupptrycket och trycka ner en person som egentligen är guld?!

Jag är själv utbildad via Friends mot mobbning redan som 16 åring. Jag har även jobbat med dem som varit yngre än mig och hjälpt dem att bli starkare personer, samt blivit en stor förebild till många.
Jag har massor i min omgivning som börjar komma in i det här sociala medier livet nu och det jag mest oroar mig över är allt detta hat som är så "lätt" att göra via internett idag.

Men en sak tycker jag vi alla borde tänka på dagligen, eller ni som någongång smutskastat någon....

Tänk om det var just du som var den drabbade i din uppväxt? Den som folk tittade ner på hela tiden, slängde ur sig dåliga och opassande kommentarer emot. Den som andra gjorde hån av och bara titta snett på hela tiden.

GLÖM ALDRIG ATT EN LITEN KOMMENTAR KAN SÄTTA SIG LÄNGRE IN HOS VISSA ÄN VAD MAN TROR!

Jag hade iallafall inte velat vara den och jag vill framförallt att ingen ska behöva vara den!

Jag är mot mobbing, är du?

Likes

Comments

Klockan 20.45 kommer taxin och plockar upp mig, idag ska jag och Jesper till Expressen för lite uppsnack för Temptation Island. Ska bli kul och framförallt spännande! Får ju hålla alla tummar och tår över att allt bara rullar på som vanligt och det inte ska vara några som helst hinder under inspelningen. ;)


GLÖM INTE BORT ATT DEM HAR "Mid season sale" på www.nelly.se just nu, jag klickade hem denna söta blus därifrån som bara just nu kostar 179:- ?
Snacka om bra kap nu till hösten

Likes

Comments