För vår säkerhet vill vi självklart synas under denna mörka höst/vinter tid. Därför kommer vi att ha de här fina reflexvästarna på oss när vi promenerar hem med barnen. Bra va? 😄


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Elin är en lugn och samlad person. Hon är en bra människokännare. Elin sprider glädje inom företaget och till våra kunder, vilket är positivt när vissa stunder ibland blir stressiga. Elin är företagets marknadsförare då hon har lätt för att fixa planering och komma på idéer och få ner det i text. Elin är även utsedd till webbutvecklare, då hon har ett bra öga för design och är expert på sociala medier. 

Likes

Comments

Rebecka är en driven och strukturerad person. Hon håller bra koll på läget och ser till att allt görs i tid. ifall något problem uppstår, så ser Rebecka till att hitta en lösning istället för att se situationen som ett hinder. Rebecka är utsedd till VD i företaget på grund av hennes talang till att få saker gjorda, samt att hon är utmärkt när det gäller att kommunicera med under och prata inför en större publik. Rebecka sköter även företagets ekonomi då hon är noggrann och har god kompetens inom företagsekonomi.

Likes

Comments

Bilder från kvällen!

Ikväll har alla UF företag på Fridegårdsgymnasiet presenterat sin affärsidé på riskkapitalkvällen. Det gjorde vi bra! Stor applåd till alla andra UF företag också, riktigt grymma! 👏🎤  • 179 Readers

Likes

Comments

I kväll klockan halv sju ska vi redovisa vårt UF företag här på skolan på Riskkapitalkvällen. Så det vi gör nu är att planera och fixa det sista. Vi har bland annat gjort klart en PowerPoint, fixat broschyrer och fotograferat. I kväll kommer vi alla presentera oss själva och berätta lite om vad vi gör i företaget. Sedan kommer vår VD- Rebecka Mellqvist prata om affärsidén och allt utöver våra egna ansvarsområden. 😃
(Bild 1- Johannes Holter)
(Bild 3- Victor bergenstråle)

/ Elin 

  • 194 Readers

Likes

Comments

Idag var vi på banken klockan 08:20 och hade möte med Nils. Rebecka skrev ett protokoll så vi kunde skapa ett konto till företaget ☺️

  • 197 Readers

Likes

Comments

I Torsdags 6 oktober var alla Uppsala läns UF företagare på en kick off föreläsning i Uppsala. Väldigt intressant och inspirerande. En av dem vi lyssnade på var Johannes Holter, han höll en fantastisk föreläsning!

Likes

Comments

Idag hade vi möte på Swedbank med vår rådgivare Emelie Bergström. Vi gick igenom vår affärsidé, och prisplan, sedan diskuterade färger och logan vi ska ha. Detta möte var mest för att gå igenom allt vi hunnit med sedan sist men också för att planera framåt. Vi gick även igenom hur vi ska förbereda oss på bästa sätt innan RKK som är nu på torsdag kväll! 

Sedan pratade vi med Nils på banken, lite om hur ekonomin ska skötas på företaget. Vi bokade också in ett nytt möte med honom 15/10 för att skriva på om detta. 

Nu ska vi alla jobba på med det sista för att göra en så bra presentation som möjligt på torsdag! 

/ Elin Ström 

Likes

Comments

​Vår affärside med Walking Buddies UF är att underlätta föräldrars vardag genom att hämta deras barn från skola/förskola och följa dem hem. Många vuxna upplever deras vardag stressig gällande att hämta barnen efter en lång arbetsdag. Det är samtidigt väldigt osäkert för barnen att gå hem ensamma från skolan. Då vill vi finnas där för er och era barn som en trygghet, men även som en extra kamrat för barnen!

Det allra viktigaste för oss är att både ni föräldrar och era barn känner er trygga med det vi gör. Tillit är det viktigaste! Därför kommer vi alltid vilja träffa våra kunder innan vi sätter igång. Om detta låter intressant för er familj, så träffas vi och lägger upp en plan efter era behov. 

Vi kommer att ha flera färdiga paket att välja mellan, men ni kan också skapa ett eget paket utifrån familjens önskemål. Det kan vara allt ifrån endast en gå-kompis hem från skolan till passning efter skoltid och avlämning på eventuell fritidsaktivitet. Dessutom kan vi vara en bra lösning som barnpassning när ni vuxna behöver ha en barnfri kväll. 

Vi Walking Buddies vill finnas där för er och underlätta er vardag, och samtidigt göra barnens väg hem från skolan rolig och säker. Vi kommer att driva detta företag inom Bålsta (måndag-fredag) till alla skolor och förskolor, samt fritidsaktiviteter enligt överenskommelse. I vissa fall går det även att få körning då vi har körkort, även då enligt överenskommelse. 

/Elin :) 

Likes

Comments