Header

Innan jag tar mitt sista andetag så skall jag ha besökt en utav alla våra fruktansvärt söta sommarstäder vi har här i Sverige. Nämligen Vadstena. Den lilla staden med stort V.

Så igår placerade jag mig på bussen med Magnus Uggla i hörlurarna. Väl framme möttes jag upp utav två fantastiska människor, i nästa sekund cyklade vi skrangliga cyklar med kullerstensgator i sikte till närmsta matbutik för att sedan sätta oss vid slottet och ha picknick.

Massor med tjejsnack och bland annat en halvmelon senare övervann den svaga sommarkylan, så jag satte mig på bussen på väg hem igen. Mörkt som det var gick jag och la mig fastän min kropp skrek för att få gå ut och dansa med fina vänner men det får bli en annan dag.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag beger jag mig söder ut igen till älskade västkusten för att komma hem till hemstaden. Håkan står på Ullevi och jag gör sällskap med de andra 69 999 personerna som ska se honom. Detta blir min femte konsert med honom och jag är mer taggad än någonsin. 

Igår hade jag lite folk över och självklart spelades välkända låtar som "det kommer aldrig va över för mig" och "känn ingen sorg för mig Göteborg"  för att fira in sommaren och alla Motalas studenter som vi  för övrigt är såå avundsjuka på. 

Kommer även upp bilder från gårdagen lite senare under dagen, så kika in lite senare vetja! 

Bilder från förra årets festligheter i Varberg. 

Likes

Comments

Summer inspo

Summer inspo by louisewaldenby featuring Zara Home

I sommar kan vi äntligen byta bort fårskinnstofflorna mot nättare ballerinor. Ut med alla varma filtar och värmelyktor och byt istället till tunna fina sängkläder. Någon mysig filt kan du få ha kvar för att hålla den svaga kylan borta när kvällen börjar komma. 

Jag vill även få fram mängder utav blommor i alla dess former. Sydeuropeiska drag är heller inte något vi kan undgå, vilket vi i collaget finner bland annat i de olika vaserna.

För mig är hängmattan ett måste, jag kommer även försöka att flytta in den så att jag får sommar året runt inne på mitt rum. Och som ni kanske har lagt märke till är marmorn något som förmodligen kommer få flytta in även hos mig. 

Glöm inte att ni kan klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.

Likes

Comments

Något jag försöker att bli bättre med är detta med mellanmål. Idag testade jag äpplen med jordnötssmör och det var gott med lite omväxling, är dock inte så förtjust i det och det är ju verkligen inte nyttigt men det var ändå gott. Sen var jag fortfarande lite hungrig så jag tog fram russinen också, har precis haft en liten svacka då jag inte alls tyckt om det men det gör jag nu! haha... Perfekt när man är sugen på något men vill hålla sig ifrån sötsakerna. 

Nu väntas det tjejsnack på något mysigt fik i stan. Hörs ikväll

Likes

Comments

Min eftermiddag har bestått utav, engelska plugg, en massa lyssnande på kent, min dagliga lilla dos utav ångest, filmtittande och skrivande. Håller på att skriva en text som jag ska se hur lång den kan bli, för att testa mina gränser, haha... 

Just det! Har även hunnit trycka i mig en burk gulasch -soppa från felix och fotat lite.

Men nu ska jag somna till sommarens alla dofter och regnet smattrandes mot fönstren. Nästan lika bra som din famn.

Bild från första frukosten utomhus i mars någon gång.

Likes

Comments