Som en arbetare i en jour hoppar jag från arbetsplats till arbetsplats. Tillslut blir det ganska traggligt om jag ska vara ärlig. Jag är tacksam för mitt jobb men saknar trygghet och kollegor. Men den som väntar på något gott..?

Snart är det lunch och tillfälle att få lite frisk luft, JA TACK. Sen torsdag och sen typ helg. Sådär ja! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Motgång på motgång, men jag tänker f*n inte ge upp. Snart ska det vända och det ska jag se till. Jag peppar mig själv med pojkvännens konsert ikväll för att hålla humöret uppe. Taggad till tusen för en kram och härlig musik. Hoppas alla har en grym dag och kämpar på! 

Likes

Comments

​Efter en supermysig helg är jag laddad med ny energi inför veckan. Taggad till tusen inför 20-års fest för en av mina bästa vänner på fredag följt av allmän helgkänsla. Imorgon är det även byte av företag så nya utmaningar väntar, spännande!

Likes

Comments

Migränen är över och jag är redo att fortsätta veckan! Blir häng med en efterlängtad vän följt av lite småfix hemma. En alldeles lagom dag helt enkelt.

Likes

Comments

Inget gym och inget häng idag inte... Precis när jag gladeligen skulle kila iväg på min lunchrast kom gränen som ett brev på posten, typiskt! Men det är var bara att bita i det sura äpplet och skynda hem efter bästa förmåga. Nu är magen lite hej och hå efter stark medicin så ska försöka få i mig något mer innan jag tackar för dagen och laddar om för onsdag!

Likes

Comments

Ibland går tiden sådär provocerande långsamt verkligen.. Det är då det är så tur att man sitter i en växel utan samtal. Youtube, facebook och allmän surf here I come!

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR träning och hälsa! Jag tycker det är roligt att testa nya livsmedel. Då menar jag allt från bars och kvarg till pasta och chips. MEN ibland tycker till och med jag att det har gått för långt...

Igår stod jag på Ica och vad ser jag i mejerihyllan om inte PROTEINkeso!? Jättekul idé kanske, men det faktum att göra en produkt vars näringshåll redan i huvudsak består av protein till ÄNNU MER proteinrik känns så j*vla desperat rent ut sagt. Räcker det inte med 10 g protein per 100g för en då dessutom redan kalorisnål produkt? Nej.. upp 5 gram till så vi spär på träningshysterin ytterligare!

Som sagt, jag är inte den som vanligtvis klagar när det kommer nya produkter. Dessutom tycker jag det är väldigt spännande om det är en produkt med proteinfokus. Men hysterin finns överallt, hela tiden, i dagens samhälle och ibland känner jag bara att folk måste ge sig. Till att börja med är protein inte ens vår huvudsakliga näringskälla, det är KOLHYDRATER. Men inte tusan kommer det några häftiga kolhydrater? Nej, de ska minimeras till noll och samhället ska vandra runt som proteinsprängda muskelknyten. Det låter väl sunt?

I väntan på proteinkyckling, proteinkvarg, och protein-proteinpulver kan ni väl ta en macka med smör och ost för omväxlingens skull? Jag lovar att du inte kommer dö.

Jag avslutar där lite motvilligt. Det är ingen idé att skriva ett uppslag. Poängen är tydlig och jag tänker nu äta såna där onödigt kolhydrater. Bon appetit till mig själv.

Likes

Comments

Baam! Och så kom den där förmiddags-svackan som ett brev på posten. Känner mest en vag desperation av något som kan kicka igång mig igen! En rejäl boost, eller spark i röven, helt enkelt.

Likes

Comments

För tillfället sitter jag på jobbet och inväntar att något ska hända som kan fördriva tiden lite. När man sitter i en växel utan samtal tenderar det att bli ganska tråkigt...

Jag antar att jag får se till att tiden går på andra sätt. Lite dagdrömmande och internetsurfande så ska jag nog lyckas ta mig över mållinjen kl: 17:00! Då blir det raka vägen till gymmet för att träna av sig lite rastlöshet.

Likes

Comments

Nytt jobb, nya tag,! Nu är det dags att komma igång igen för min del. No more latsida här inte..!

Likes

Comments

Instagram @hedda.waldefeldt