Header

Halloj!

Imorgon har jag prov i engelska.. Inte så kul då vi fick reda på det igår så vi hade bara två dagar på oss att plugga! Sån tur är så har jag ganska lätt för engelska så vi får hoppas att det går ganska bra ändå.

Nu måste jag lägga mig så att jag har lite energi till provet imorgon. Kramis!

~x 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag var det första dagen i skolan efter helgen och det kändes ju lite sådär! Helt ärligt höll jag på och somna i skolan så sjukt många gånger idag hah! Idag blev det krig mellan tjejerna och killarna i skolan. Omogna som killarna är försökte de ta sig in i tjejernas omklädningsrum och sedan kallade de vissa för bitch och hora! Det är verkligen inte okej men vi tog inte åt oss av det iallafall!
I helgen så kom Z till mig och vi hade sjukt kul även fast vi ville ses längre. Det blev ju tyvärr bara en natt..
Hoppas det är bra med er och att jag och z kommer igång igen!
~x

Likes

Comments

Happy Monday!!
Tihi skoja, men den här dagen har varit så bra! Solen skiner och det är hela 12 grader nu, i alla fall där jag bor. Gjorde precis en grön smoothie av spenat, mango och apelsin som blev jättegod! Fick tyvärr inte någon bild på den.. Har nämligen köpt en ny mixer som jag ska använda till både smoothies och till bananpannkakor kanske! ;) Igår köpte vi jättegod glass från "lejonet&björnen" också, mm vill jag bara säga :D


~ Z

Likes

Comments

Hej!
Asså guuud va händer med mig? Känns som mitt liv bara blir sämre o sämre! Kan inte äns kontrollera mig själv längre.
I helgen kommer för hoppningsvis Z så då får jag nog en pause från mitt deppa jag och kan ha kul!
~ x

Likes

Comments

Ingen upptadering idag av mig för jag mår skit o känner it för å göra någonting längre.. Känns typ som att jag har rasat samman så av mig kommer de kanske inte bli någon upptadering av på nån dag..
~ x

Likes

Comments

Hej igen!

Jag har slutat skolan för dagen nu så jag bestämde mig för att gå till min mormor för att jag glömde nyckeln hemD: Men nu sitter jag på min väska, med datorn i knät utanför mormors dörr... Mormor var ju såklart inte hemma. Så jag får hoppas att hon kommer hem snart annars måste jag sitta ute, med en död telefon. Såklart hade jag ju sån tur att mobilen blev urladdad precis när jag skulle ringa mormor. 

Min familj kommer hem vid kl 17 och nu är kl 14.. Vi får hoppas mormor kommer snart och att hon bara är ute och handlar! Btw sket en fågel typ 2 cm ifrån mig precis..

~ x


Likes

Comments

​Halloj!

Just nu sitter jag i skolan och borde egentligen göra min historia uppgift.. Bara jag som hatar historia? Man ska väll tänka på nuet eller? 

Iallafall så har vi tappat sjuukt mycket läsare, men vi fortsätter och får hoppas på att fler och fler trillar in. Annars så blir det bara en plats där vi sitter och skriver för oss själva haha;) 

Hoppas det inte var för jobbigt att gå upp för er och att ni får en bra dag! 

~ x

Likes

Comments

Hallå!

Har inte gjort nåågonting idag. Efter frukosten var jag ute på en liten promenad/joggingtur vilket var väldigt skönt. Men efter det har jag bara legat i sängen och tagit de lugnt. Egentligen borde jag plugga till mina prov men som vanligt skjuter jag upp det till sista dagen.

~ x

Likes

Comments

Morning!!
Idag är det Söndag, och vi vill tacka för rätt så många läsare på inte ens ett dygn. Tack så mycket!!
Här har vi då min frukost. Det är bananpannkakor gjort av 1 banan, 2 ägg och lite havregryn. Toppat med mango som blev väldigt gul på bilden.
Idag blir det lite familjeträff och födelsedagsfirande. Så det blir kul! Ha en bra dag!
❤️ ~ Z

Likes

Comments

Hej igen!

Idag är det sista dagen innan skolveckan börjar igen.. Det har varit såå skönt att ha haft lov nu i en vecka! Men tyvärr måste man tillbaks till skolan även om man inte vill. Veckan som börjar nu kommer jag ha två prov och så börjar alla danser. Även fast jag älskar att dansa så blir det lite jobbigt när man gör det ca 9 timmar i veckan.

Inatt har jag drömt tre mardrömmar så jag har inte fått så mycket sömn direkt. Men när jag väl hade somnat så blev jag såklart väckt av pappa. Hoppas jag får bättre sömn inatt ;)

Till frukost idag blev det naturell fil men chiafrön och banan, super gott! Eftersom det är helg så fick det bli ett glas varm oboy till! Precis när jag skulle fota så kom mamma inoch lyfte på skeden så att hon förstörde upplägget.. Typiskt henne!

~ x

Likes

Comments