Idag var första gången som jag faktiskt tränade med min wt på, innan har jag tagit av mig den men jag tänkte att någon gång måste jag ju pröva.
jag förväntade mig en skillnad då man känner sig mer andfådd med den på. Idag sprang jag 12.5 km på 60 min.
Det funkade rätt bra -förutom- en grej som jag märkte lite väl tydligt. 
smärta.
jag kände en lätt tryckande smärta vid tarmarna när jag sprang, lite som om man verkligen behöver gå på toa och göra det stora.
Ibland värkte det verkligen till på ett väldigt smärtsamt sätt,  vilket jag tar som ett "du kanske bör ta av den under långa springturer".

btw, om man sitter ner i en dålig position och äter så gör det ont. man vill sitta rakt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

första dagen som jag använde min wt så kände jag att "wow" vilken jävla figur jag får! Nu efter 6 dagar så känner jag mer "wtf" när jag inte har den på mig.
ögat vänjer sig väldigt fort vid att kroppen tar en ny form, tyvärr.
Jag kan redan knäppa min wt på tightaste knäppningen så jag beställde en mindre, men det kanske jag redan nämnt.
den har gjort under för min rygg Då jag hade så extremt många knutar innan, men nu har jag ingen alls. Jävligt bra för hållningen helt enkelt.  Första 3 dagarna kändes det rätt hemskt att sitta lika stelt som en pinne hela tiden, men det är inget jag funderar över längre.

ikväll ska jag träna med den och se hurvida den håller måttet där.

Likes

Comments

Poserar i mina pyjamasbyxor!

Likes

Comments

Så, hejsan allihopa och välkomna till min blogg. Personen bakom denna blogg (jag) heter Emelie och är en gymnasieelev som fått för mig att prova på lite olika saker för att se om de faktiskt funkar som utlovat.

först upp har vi en produkt som är mycket populär bland kändisar, nämligen en "waist trainer ".
Jag tänkte pröva att ha på mig en WT så gott som varje dag i tre månader. under dessa tre månader ska jag försöka uppdatera så gott som dagligen hur det känns och om jag ser någon skillnad på min kropp.

nu när jag skriver det här så är jag redan inne på dag nr 3, men jag ska sammanfatta tidigare dagar så gott som det går.

Min "gördel" är i storlek M, beställde från wish och många innan mig hade klagat på att produkten var för liten så jag tog det säkra före det osäkra och beställde en storlek större.

När jag först satte på mig den så kände jag genast hur den rätade upp ryggen på ett bra sätt, men under dag 2 och 3 har jag upptäckt att det är extremt oskönt att sitta, man tappar lätt andan då det inte går att andas in ordentligt och dessutom kan dina toalettvanor påverkas en del.

jag uppdaterar med bilder ikväll.

Likes

Comments