Header

I och med att tävlingarna är slut för denna säsongen så har vi nu offseason. Vi kommer att fokusera mer på fys och golfträning och har mer tid för skolan, vilket är skönt haha. Något jag tycker kommer bli jätteroligt är att jag nu har tid att testa lite olika recept och laga mer mat! De senaste veckorna har jag bla lagat en ljummen sallad, chili con carne med kalkonfärs, bananbröd, köttbullar, pasta med svamp, tomat och spenat.

Jag, Emily och Chloe hade även en myskväll med te, bananbrödet som jag bakade popcorn. Förra helgen hängde vi alla hos Jenna och en av kvällarna var det storm. Det åskade, blixtrade, blåste och regnade massor. Detta ledde till strömavbrott i flera timmar, men vi tände massa ljus och spelade spel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Förra veckan spelade vi vår sista tävling för säsongen i Dallas. Vi åkte ner där en två dagar innan och spelade en jättefin bana på vägen ner. Banan hette Las Colinas och har haft flera LPGA tävlingar!

Tävlingen spelade vi sen på golf club of Dallas, en fin park bana med mycket trädlinjer. Det var ett väldigt bra startfält och vädret var jättebra! Vi spelade 36 hål första dagen i 30 grader värme. Jag spelade grymt dåligt första 18 hålen, hade lite svårt med burmuda greenerna och svingen satt inte riktigt, men sen hände något och jag vände totalt. De sista 18 hålen sköt jag -1, 71, och jag var jättenöjd och kände mig riktigt mentalt stark och stolt över mig själv för att komma tillbaka så bra. Sista dagen fick jag inte till en bra start, en kom tillbaka och avslutade ändå starkt. Även då mitt resultat blev inte riktigt vad jag ville, så tar jag med mig att efter en seg start så kan jag komma tillbaka och avsluta starkare.

Något som var extremt kul var att vi äntligen fick träffa Tori igen!! Hon och hennes mamma kom och tittade på oss hela första 36 hålen. Även vår gamla lagkamrat Jessie var där och kollade en liten stund! Så kul att se dom igen!

Likes

Comments

Förra fredagen efter 06.00 workouts åt jag, Emily, Jenna, Gloria och Tracy frukost på Downtown diner, en riktigt amerikansk resturang på vår mainstreet. Den ser nästan ut som restaurangen i Grease. Det kanske inte heller ser mycket till världen men det var väldigt gott haha. Jag åt blåbärspannkakor och drack kaffe!

  • 70 Readers

Likes

Comments

Vår fjärde tävling spelade vi i OKC på Golf club of Edmond. Det var en bra tävling med många bra lag från vår region. Vi hade jättefint väder båda dagarna, varmt, sol och lite vind, och banan var i bra skick. Vi spelade denna banan förra året, och jag gillar verkligen den.

Vi spelade väldigt bra som ett lag och kom tvåa! Jag spelade också bättre individuellt, kom delad 8 och sköt 75,74. Hade några dåliga hål och kände att jag fortfarande inte riktigt är där jag vill, men det är på god väg tillbaka i allafall. Både Gloria och Chloe spelade jättebra och kom på 6:e respektive 3:e plats, så är jättestolt över dom!

  • 69 Readers

Likes

Comments

I dagarna mellan tävlingarna har vi såklart gått i skolan och tränat, men jag har också pluggat på RX brew, caféet bredvid campus några regnig dag, ätit mexikanskt med Emily, Tracy och Brianna, kollat på volleyboll och amerikansk fotbollsmatcher och gått på yoga. En kväll var jag och Jenna hemma hos hennes syster och fick mat och hjälpte henne att rensa ut hennes garderober. En annan kväll hängde vi några från laget i vår lägenhet och käkade och spelade spel.

Skolan går faktiskt väldigt bra! Jag läser redovisning/bokföring och fick ett väldigt bra resultat på mitt första prov i den kursen vilket jag var nöjd med! I min sports marketing kurs håller vi på med många olika projekt. Jag har precis avslutat ett där vi undersökte olika sport hemsidor och deras marknadsföring. Vi ska även jobba sida vid sida med SWOSU athletics och deras marknadsföring via sociala medier osv., vilket jag ser fram emot!

Det är fortfarande jättefint väder här runt 25 grader och sol, men de senaste dagarna har det varit lite sämre med regn och blåst.

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev här i bloggen, men det har varit så stressigt den senaste tiden. Har haft mycket i skolan och vi har varit iväg på 3 tävlingar i rad.

För 2 veckor sen var vi i Houston och spelade en tävling. Det var nämligen National's preview, vilket innebär att på den banan vi spelade kommer slutspelet vara på i maj. Det var ett riktigt bra fält med många bra lag. Vädret var nästa för bra, över 30 grader och väldigt kvavt! Jag spelade hade nog min sämsta golftävling på väldigt länge.. men åkte där i från några lärdomar rikare. När vi ändå var nere i Houston så åkte vi ut till Galveston och käkade middag där vilket var roligt!

Likes

Comments

Hejsan! I måndags och tisdags spelade vi vår andra tävling för säsongen i Tahlequah, Oklahoma och vi vann!! Detta var en riktig laginsats och jag är så stolt över mig själv och mina lagkamrater! Vi slog väldigt många bra lag, vilket var väldigt viktigt och bra för vårt självförtroende. Jag spelade väldigt bra första dagen och sköt 73, träffade många greener och fairways och spelade stabilt. Tyvärr spelade jag mycket sämre andra dagen.. Jag spelade en av mina sämsta rundor någonsin, sköt 84.. men som tur väl va så spelade mina lagkamrater väldigt bra den dagen! Jag vet inte riktigt vad som hände, och jag försöker inte tänka på det så mycket. Jag vet att jag kan och ibland har man bara en dålig dag då inget funkar..

När jag kom in efter de sista 18 hålen så var jag ganska besviken på mig själv, men det var bara att ladda om för jag fick reda på att vi skulle spela särspel mot två andra lag! Efter 36 hål låg vi nämligen delad 1:a med två andra lag. Vi alla spelade ett varsitt hål i särspelet och vi räknade ihop alla 5 scorerna. Laget med den lägsta scoren vann! Detta var en riktigt härlig start på säsongen och vi är redo att fortsätta på detta spåret. 

Nu har vi en veckas ledighet från tävling och sen åker vi ner till Houston för nästa tävling, National Preview!

Likes

Comments

I veckan spelade vi vår första tävling för säsongen, vilket var så kul! Vi spelade i Olathe, Kansas på en riktigt fina bana som jag gillar. Vi hade fint väder under hela tiden vi va där, lagom varmt runt 25 grader och inte jättemycket vind. Första dagen spelade vi grymt bra allihopa! Vi hade scorerna 68,73,74,74 & 75 så en total score på 289 (+1)! Detta är den lägsta lag score vi nångonsin har haft och vi ledde med två slag inför sista rundan! Första rundan sköt jag 73 (+1). Andra dagen spelade vi lite sämre som ett lag och slutade tillslut tvåa. Jag sköt 74 (+2) andra dagen. Även fast vi tappade lite sista rundan så är jag jättenöjd över vår insats denna veckan! Vi spelade riktigt bra överlag och vi slog alla lag utom ett i vår region. Detta var en bra start på säsongen och grymt kul att vara igång igen!


Redan på söndag åker i iväg på tävling igen, denna gången till Tahlequah, Oklahoma!

  • 412 Readers

Likes

Comments

Hallå & glad fredag på er! Nu har jag varit tillbaka här i USA i två veckor och det känns väldigt bra! Det var så kul att träffa alla igen och skönt att komma tillbaka i rutiner.

Både skolan, golfen och träningen är i full gång. Jag har haft mina första läxor och denna veckan har vi börjat med morgon workouts, yoga och styrketräning. Vi har har fantastiskt fint väder här, mellan 25 och 30 grader + sol, och såklart lite vind också, är ju trots allt i Oklahoma haha.

Förra helgen hade vi vår årliga foundraiser, då vi spelare blir auktionerade ut till olika lag som vi sedan spelar en scramble med! Det var även i år väldigt lyckat och roligt!

Imorgon åker vi till Kansas för vår första tävling för säsongen och jag är grymt taggad! Vi spelar nästa veckan tis-ons. Mitt spel känns väldigt bra och stabilt just nu så det ska bli roligt!

Kram på er, vi hörs!

  • 442 Readers

Likes

Comments

Jag hade en jätte härlig sommar hemma i Sverige. Jag har hittat på massa med roliga saker med min kära familj och mina bästa kompisar. 💗 Men nu är jag taggad på en ny termin i USA med massor med golf och plugg. Junior year bring it on!

Likes

Comments