Hejsan! Nu är vi tillbaka på vinnarspåret igen det känns grymt skönt!!! 2-1 mot Almtuna 👌🏻❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
I går var det äntligen premiär och AIK stod för motståndet och det blev en mycket bra match! Första perioden var lite svängig fram och tillbaka och första slutade 0-0. I andra blev det mer fart och efter 23.06 gjorde Aik 0-1 men efter 16.54 gjorde ssk 1-1 genom Robin Nilsson och det var resultatet i paus. I tredje perioden så blev det mycket mål.. SSK gjorde 2-1 genom Henrik Nyberg och 3-1 genom Johan Skinnars. 53.18 gjorde AIK 3-2 och 53.51 gjorde AIK 3-3 och helt plötsligt blev det match igen... Men 57.08 kom Westerling igenom och sätter dit 4-3 som sen blev slutresultatet.


Likes

Comments

Hejsan! Nu är det äntligen hockeysäsong igen, som jag har längtat. Säsongen började borta i onsdags där vi vann med 1-2 nere i Tingsryd. Men idag är det äntligen hemmapremiär. Längtan har varit stor men nu är dagen här. I dag står AIK för mötet och vi har under försäsongen mött dem två gånger.
Jag hoppas på en bra säsong och det känns som grabbarna är sjukt taggade nu kör vi!18.15 i Scaniarinken. Be there!!

Vi hörs senare!

Puss och kram <3


Likes

Comments

Hejsan! Jag skrev bara lite kortfattat i går att vi nu är klara för hockeyallsvenskan. Känslan är obeskrivlig och jag är så oerhört glad och grabbarna har gjort en helt fantastisk säsong.

Matchen i går började mycket jämnt. Men efter 9.47 så klev kaptenen Johan Skinnars fram och gjorde 1-0 som var resultatet i paus. I andra kom dem in och hade bra koll på matchen men efter 34.05 så gjorde Borlänge 1-1 genom Lars Eriksson. Jag personligen tyckte att efter målet så hade dem inte så jättemycket att komma med. SSK hade en bra press och efter 37.32 så gjorde Thegel mål i fem mot tre. Vi hade fortfarande powerplay fast i fem mot fyra och då klev Thegel fram igen och inför sista perioden ledde vi med 3-1.

Nervositeten var skyhög men jag kände på mig att vi kommer ta det här. Men hur var matchen i Ljungby? Jag hade mobilen på hela tiden och resultaten kom även upp på jumbotron. SSK ångade på och när klockan stod på 40.33 så hade Adam Hansén precis gjort mål. Matchen rullade på och efter 56.28 klev Jonas Vidlund fram och gjorde mål och efter 56.57 klve Anton Holm fram och fastställde slutresultatet 6-1. Troja ledde då med 3-1 och det kändes som att vi skulle ta det. 59.25 gjorde Troja 4-1 och jumblet kom.

En perfekt avslutning på denna hockeysäsong.

VI ÄR TILLBAKA! 💙

Likes

Comments

VI ÄR TILLBAKA! Jag kan inte förklara hur glad jag är. Glädjen är total!! ❤️ mer om matchen och bilder får ni i morgon! Puss&kram ❤️❤️

Likes

Comments

Grymt härlig vinst idag uppe i Sundsvall med 4-1 nu vinner vi hemma på tisdag oxå❤️

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit väldigt mycket! Idag var det match igen och motståndet var Troja! Första perioden började jämnt men i slutet av första tar SSK ledningen genom kaptenen Johan Skinnars. Det var 1-0 i paus och vi startade andra perioden bra och det var en match med mycket fart. Tyvärr gör Troja 1-1 men vi skulle inte ge oss och strax innan andra perioden var slut så klev kaptenen fram igen och fixade en 2-1 ledning. Tredje började mycket bra med mycket fart och det visade sig genom ett mål av Adam Hansén! Inte långt där efter så slår Johan Lorraine in 4-1 och det blev slutresultatet. Det var en mycket bra match väldigt hög fart och en mycket rolig match att se på.
Tack för idag så ses vi igen på Tisdag!
SSK GO GO GO ❤️

Likes

Comments

Hejsan alla glada!
Idag var det dags för hemma match . Till en början såg det ganska bra ut och grabbarna kändes fokuserade. Patrik Kallmert gjorde 1-0 och det var resultatet i paus! Men det skulle mycket till att vi skulle vinna! Två missar och helt plötsligt stod 1-2 och det stod det inför 3:e och sista perioden. Men grabbarna kom in med bra energi och Pontus Engström tröck dit 2-2! Det gick till förlängning och inget hände! Det blev straffar och den som avgjorde var Johan skinnars!
Vi fick med oss två poäng och det tackar vi för! Vi ligger just nu etta och så ska det försätta vara!
Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hejsan..
Det blev vinst i går mot Troja med 4-2. En helt underbar start på kvalserien. Målen gjordes av Nyberg, Petter, Holm och Robin Nilsson 👌🏼
Grattis nu tar vi Sundsvall hemma på söndag ❤️

Likes

Comments

Hejsan! Igår drog kvalserien igång! Det var bara en match som spelades i går och det var Borlänge-Västervik! Borlänge vann med 4-1!
Men idag börjar ssk sin första match i kvalserien dem tar emot Troja på bortaplan! På söndag är det match hemma mot Sundsvall!
Då vill jag se att alla kommer och stöttar vårat kära SSK!
Ha en fin dag och så hejar vi på ssk extra mycket hemifrån om man inte är på plats ❤️

Likes

Comments