00:50 sex timmar tills väckarklockan ringer och det är dags för ännu en ny dag. Lennox har kurat ihop sig och ligger kurrande bredvid mig, som han alltid har gjort. Det kanske är dags nu, att prata om vad det var som hände i somras, eller inte alls. Att bli sviken gång på gång tills man går sönder. Det provocerades fram reaktioner, och vi såg sidor i oss själva som vi aldrig tidigare sett. Misstag, ansvar, hash. Eller gled vi bara ifrån varandra?
Du vet det jag gjorde, en reaktion på hur vi stod. Jag tappade kontrollen. Eller när du grät i min famn och bad om förlåtelse, men jag förlät dig aldrig. För jag förstod att det skulle ta tid. Jag kommer aldrig någonsin att kunna lita på någon igen. Och hur mycket jag än försöker, kommer jag aldrig vara tillräckligt bra. Det lärde du mig.
Sen blev jag kär. Han var så himla fin. Han skulle också tjänstgöra, så jag backade. Jag dör hellre än att bli som dig. Tänkte jag.
Men det är du som inte kan titta på mig. Erkänna för dig själv, vad det egentligen var som hände. Jag har släppt dig, släpp mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Idag är det 21 dagar kvar tills att jag fyller 18. Och jag känner mig verkligen redo för det. Malala fick Nobels fredspris när hon var 16 år, och här sitter jag, men jag är nöjd över min insats ;-) Jag har flyttat hemifrån, tar snart körkort, har min lilla katt, har jobbat väldigt mycket, och tagit mycket ansvar i politiken. Kanske skriver det här för att boosta mitt ego? Om inte så har mina vänner vart 18+ ettag, och jag vill gärna kunna gå ut på party med dem ;-). Nedräkningen fortsätter.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu i bilen påväg hem till Eskilstuna efter att spenderat höstlovet i Dalarna. Har kommit underfund med att jag tycker att det är ganska jobbigt att komma tillbaka, antagligen för att jag känner press över att jag måste framstå som så himla glad, social och positiv.
Och jag har fått så många frågor om jag är ok, eller om det hänt något? Men svaret är nej, jag trivs verkligen med att vara laid back och det är väldigt skönt att inte vara så himla glad och framåt alltid, för det är jag verkligen inte.

Förstår kanske inte själv hur det gick till, att jag nu mycket hellre sitter hemma och pluggar på en lördagkväll istället för att gå ut och socialisera. Jag kanske äntligen har vuxit upp?
Oavsett vad så trivs jag väldigt bra med mig själv, och det har jag alltid gjort. Det här kanske bara är en period? Eller inte. Svaret återstår att se ;-)

Kram

Likes

Comments

Var och fikade nere på Kaffe Magasient idag. Slår verkligen ett slag för KM då det enligt mig är det mysigaste caféet i Leksand. Och på Gårds kan man inte prata lika mycket gossip ;-). Det är skönt att få prata av sig med sina kompisar som kan en ut och innan, och Elina som verkligen alltid har funnits där för mig. Slår ett slag för henne också!

Kram
☕️☕️

Likes

Comments

Hej bloggen ;p
Som det saw-fan jag är älskade jag JIGSAW 8! Det var i alla fall väldigt mysigt att ha en kväll off och bara gå på bio med sin bästis, det är verkligen något jag borde göra oftare. Efter bion åkte vi en sväng till Falun för att möta upp lite kompisar, kom hem vid 04 (sry dad). Men vi hade det superkul, och jag somnade väldigt gott.

Puss

Likes

Comments

Love is Love.

Likes

Comments

Likes

Comments

Två favoriter Som trotsade 18 gradit vatten och hoppade i. Jag med. Det var inte jätteskönt men uppfriskande iallafall. Kram på er

Likes

Comments

Favoritmat med favorittjejer

Likes

Comments

Likes

Comments