Hallå hallå bloggen.

Vi är mitt uppe i sportlovsveckorna och mängden gäster på hotellet har gått från 250 pers till 750 pers. Men det rullar för det mesta på bra. Så gött när man kommer in i sånt bra flow och bara kör. Kör på med mitt frukostteam, bästa polackerna <3 Eller ja är fan överallt och ingenstans känns det som, är det inte frulle så är det, buffen, skipubn eller happyfaces #yesican jobba på alla restauranger på hela berget. Har även hunnit bli mörkhårig igen. Känner mig som mig själv. Dock skulle de ju bara ta 2 resor till blondin där emellan #cryforsofieshår. Nu ska jag verkligen försöka hålla mig till det här. Annars behöver jag iallafall inte oroa mig om hårfärgen, lär inte ha något hår kvar.

När jag inte jobbar fortsätter jag leva livet. Var ensväng till sälen igår. Åt middag på grisen och lammet som förövrigt var hur gott som helst och sällskapet gjorde det inte sämre heller. Så himla gött och någon gång kunna göra något när fler än 3pers är lediga..

Här även hunnit bränna av en hej dundrande psöndag. Jag och min kära umeåbo var verkligen 5/5 i söndags. Älskar när man hittar personer som är likadana som en själv. Yes we can åka på efterfest på andra sidan berget. Om inte sponsrade vi trysilstaxi. 

Nä men allt rullar på, fan trivs verkligen här. Nu när man verkligen börjar bli skittajta med alla. Så underbart att ens bästa kompisar bara är några trappsteg bort. Ångesten som kröp in när jag bokade biljett ner tillbaka hit 23mars. Och veta att nästa gång åker jag hem på riktigt, åå får ont i hjärtat. BÄSTA TRYSIL <3


Likes

Comments

Mitt underbara Trysil <3.

Får nypa mig i armen varje dag över att jag faktiskt bor här. När till och med jobbet börjat lösa sig så är allt så bra igen och jag kan verkligen njuta. Njuta över att det här faktiskt är mitt hem, av att bo på samma adress som världens bästa människor och bara det faktum att jag har skidbacken som närmsta granne.

Ska fortsätta med mitt nu, ha det bra!

Likes

Comments

Hallå världen.

Tänkte bara slänga in ett litet livstecken här. Eller framför allt lite bilder. Livet rullar på och är för övrigt fett jävla bra. Det blir inte alltid som man tänk sig, men vafan, det är väl det livet handlar om, göra det bästa i de värsta situationerna. Tur jag har världens bästa vänner, som verkligen stöttar mig till 110% hade aldrig varit här om det inte vore för er, ni är bäst, men det vet ni redan <3 Hade absolut ingenting mer att säga egentligen. Hejdå. 

Likes

Comments

Hallåååå.

Lite mer än 2 veckor in på 2017 och gud vad mycket som hänt känns det som. Men 2017 är här och jag älskar det redan. Har hunnit till Stockholm på arbetsintervju och hunnit få jobb på ving till sommaren. Äntligen, så lycklig, finns ingen gladare än jag. 

Har också hunnit hem ensväng. Fan vad jag varit ute och ränt känns det som. Men det var välbehövligt. Träffa min fina familj, mina vänner och hästarna. Dock räcker inte tiden till, till allting man vill hinna göra och framför allt inte till alla man vill hinna träffa. Men så är det ibland.. Är laddad med massa ny energi iallafall, skoja ligger här med jordens förkylning. 

Annars rullar livet på som vanligt. Sämsta med att sluta tidigt är fan att alla andra jobbar,äh man ska inte vara bitter. Ska ta fram min glass och slå på någonting på yt till Michaela kommer hem. Hadeeeee

Likes

Comments

​Hallå bloggen och hallå 2017. 

Avslutade 2016 i mina arbetskläder och skålade in nya året med världens bästa arbetskollegor. Sen ryddade vi som aldrig förr och tog oss faktiskt hem just innan 1. Fortsatte firandet här hemma. Ett så himla bra avslut på ett så himla bra år. 

Har hänt så himla mycket det här året. Såklart massa tråkiga saker också, men har varit så himla glad för mesta delen. Men studenten var väl höjd punkten. Att inte behöva vara bunden till något, att kunna bestämma över mitt eget liv och bara göra vad jag vill. Har längtat efter det så länge. Vet inte riktigt vart jag vill komma, men iallafall, tack 2016 för världens bästa år. Så taggad på 2017 och tror fan det kan bli ännu bättre!!

Likes

Comments

Har du träffat några nya personer? Ja verkligen <3

Har de påverkat dig positivt/negativt? Bara positivt skulle jag vela säga.

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut? Oj, så himla mycket. Men studenten, studentkryssning, studentresa är ju verkligen once in life time.

Hade du några nyårslöften? Höll du dem? Nej, de hade jag inte.

Någonting/någon du saknar 2016 och vill ha 2017? Alltså egentligen inte, 2016 har verkligen innehållit allt!

Det bästa du har gjort i år? Tagit studenten och tagit mig ifrån happis!

Ditt största misstag? Inget märkbart, kanske inte satt mig själv i största fokus alla gånger.

Hur har du firat/firar jul i år? Jag jobbar, men mamma ode kommer ner och tar förhoppningsvis med sig lite julstämning.

Vilka datum från 2016 kommer du alltid att minnas? Alltså inga datum, men så många stunder <3

Vad önskar du att du hade gjort mer? Pluggat, helt klart.

Vad önskar du att du hade gjort mindre? Hm.. kan inte komma på något..

Blev du kär under 2016? var väl i början iaf.

Har du legat på sjukhus under 2016? jaa

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk? Inte nå allvarligare skulle jag vela påstå

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Hmm.. vi firade valborg och min födelsedag i samma tror jag? så åkte väl bil och var ut ensväng.

Vem fick dig att må bra? Alla mina fina vänner <3

Har du förlorat någon vän i år? Hmm.. nä tror inte det?

Vad ska du göra nu på jullovet? haha vad är jullov?

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året? Lyckligare helt klart

Vad ser du fram emot 2017? Att fortsätta utvecklas och ha så jävla kul!!!

Likes

Comments

hallå,hallåå!

Det var ettag sen. Tänkte bara slänga in ett litet livstecken. Börjar mer och mer att komma in i fjäll livet. Blir en sån skidmänniska som jag alltid drömt om att vara, gå på afterski, åka slalom och ta fina snapchatts på bergstoppen. Nää men hittills känns allting jätte bra, över förväntningarna till och med.  Har världens mysigaste rumskamrat och kollegor överlag. Just nu känns det som att jag vill vara säsongare för resten av livet, så mysigt.  

Såklart saknar jag ju alla där hemma, mina vänner, min familj och hästarna <3. Men inte alls länge till min familj kommer ner, blir mysigt. Och framför allt få en ny telefon, så jag kan ha normal kontakt med omvärlden igenSen tänkte väl jag kanske ta en tripp uppåt efter nyår. Ananrs hade jag väl inget speciellt på hjärtat


men jag lever, mer än någongin. 

Likes

Comments