​ibland saknar jag dig lite extra. hoppas du har det bra, vart du än är <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenis.

Sitter atm på oslos flygplats och väntar på min buss. Vågar inte ens räkna hur många timmar jag har spenderat på flygplatsen den senaste veckan. Men det har det varit värt antar jag. Varit i Cypern på utbildning som sagt. En så sjukt intensiv vecka. Tror inte jag har pluggat så där mycket och intensivt under hela min livstid. Känns bra, nu är vi förberedda när vi ska ut på destination. Sen har vi ju haft det så jävla roligt också, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR säsongs människor. Trotts man bara känt varandra några dagar så känns det som man känt varandra hela livet. Känns så himla bra, med vem jag än med. Ser så mycket framemot att få bli en del av ving familj i sommar. 

Har hunnit vara hem några dagar också. Var skönt trotts allt., träffa alla, sova i sin egen säng och använda ugnen <3

Finns väl inte så mycket mer och säga. Livet leker, ska fortsätta vänta på min buss, hadeeeee. 

Likes

Comments

Hallå bloggis.

Sitter i min säng och borde egentligen sova för länge sen, då larmet ringer 04.30 imorgon. Men man får ju så mycket inspiration till exakt allt när man ligger och försöker sova. Så tänkte slänga in lite bilder. Fan alltså vilka dagar vi har haft, så mycket carpe diem överallt bara. Tycker synd om alla er som följer min snap, den verkligen spammas sönder. Men samtidigt, om det är någon gång ok att spamma sönder snap är det fan nu. Sen gammalt att allt ser bättre ut på bild, men det är fan om möjligt ännu bättre i verkligheten. Fan alltså, fjällen <3

Skoja allt är fan inte rosa moln hela tiden, men vem fan har inspiration till och blogga när man är deppig?? #tbhelasofiesbloggkarriär. Nää, tänkte bara ta ner det här över hypade inlägget ner på jorden litegrann. För några dagar sen var inte allt så rosa om man säger så.. Men alltså allt löser sig, det gör det fan alltid.

Ska väl inte ljuga och säga att jag inte har lite smått ångest över att lämna det här stället i två veckor. Okej, är så pepp på utbildning i cypern.. Men hade fan inte behövt åka hem 4dagar, när jag ändå ska hem om en månad, alltså ångeeeest. Vafan ska jag göra utan alla underbara människor här uppe?!?!?! Alltså bästa <3

Nu ska jag checka ut från världens bästa dag och dejta kudden. Gonatt <3


Likes

Comments

Hallå hallå bloggen.

Vi är mitt uppe i sportlovsveckorna och mängden gäster på hotellet har gått från 250 pers till 750 pers. Men det rullar för det mesta på bra. Så gött när man kommer in i sånt bra flow och bara kör. Kör på med mitt frukostteam, bästa polackerna <3 Eller ja är fan överallt och ingenstans känns det som, är det inte frulle så är det, buffen, skipubn eller happyfaces #yesican jobba på alla restauranger på hela berget. Har även hunnit bli mörkhårig igen. Känner mig som mig själv. Dock skulle de ju bara ta 2 resor till blondin där emellan #cryforsofieshår. Nu ska jag verkligen försöka hålla mig till det här. Annars behöver jag iallafall inte oroa mig om hårfärgen, lär inte ha något hår kvar.

När jag inte jobbar fortsätter jag leva livet. Var ensväng till sälen igår. Åt middag på grisen och lammet som förövrigt var hur gott som helst och sällskapet gjorde det inte sämre heller. Så himla gött och någon gång kunna göra något när fler än 3pers är lediga..

Här även hunnit bränna av en hej dundrande psöndag. Jag och min kära umeåbo var verkligen 5/5 i söndags. Älskar när man hittar personer som är likadana som en själv. Yes we can åka på efterfest på andra sidan berget. Om inte sponsrade vi trysilstaxi. 

Nä men allt rullar på, fan trivs verkligen här. Nu när man verkligen börjar bli skittajta med alla. Så underbart att ens bästa kompisar bara är några trappsteg bort. Ångesten som kröp in när jag bokade biljett ner tillbaka hit 23mars. Och veta att nästa gång åker jag hem på riktigt, åå får ont i hjärtat. BÄSTA TRYSIL <3


Likes

Comments

Mitt underbara Trysil <3.

Får nypa mig i armen varje dag över att jag faktiskt bor här. När till och med jobbet börjat lösa sig så är allt så bra igen och jag kan verkligen njuta. Njuta över att det här faktiskt är mitt hem, av att bo på samma adress som världens bästa människor och bara det faktum att jag har skidbacken som närmsta granne.

Ska fortsätta med mitt nu, ha det bra!

Likes

Comments

Hallå världen.

Tänkte bara slänga in ett litet livstecken här. Eller framför allt lite bilder. Livet rullar på och är för övrigt fett jävla bra. Det blir inte alltid som man tänk sig, men vafan, det är väl det livet handlar om, göra det bästa i de värsta situationerna. Tur jag har världens bästa vänner, som verkligen stöttar mig till 110% hade aldrig varit här om det inte vore för er, ni är bäst, men det vet ni redan <3 Hade absolut ingenting mer att säga egentligen. Hejdå. 

Likes

Comments

Hallåååå.

Lite mer än 2 veckor in på 2017 och gud vad mycket som hänt känns det som. Men 2017 är här och jag älskar det redan. Har hunnit till Stockholm på arbetsintervju och hunnit få jobb på ving till sommaren. Äntligen, så lycklig, finns ingen gladare än jag. 

Har också hunnit hem ensväng. Fan vad jag varit ute och ränt känns det som. Men det var välbehövligt. Träffa min fina familj, mina vänner och hästarna. Dock räcker inte tiden till, till allting man vill hinna göra och framför allt inte till alla man vill hinna träffa. Men så är det ibland.. Är laddad med massa ny energi iallafall, skoja ligger här med jordens förkylning. 

Annars rullar livet på som vanligt. Sämsta med att sluta tidigt är fan att alla andra jobbar,äh man ska inte vara bitter. Ska ta fram min glass och slå på någonting på yt till Michaela kommer hem. Hadeeeee

Likes

Comments