Här är jag igen. Jag har varit och besök en annan värld men nu är jag tillbaks till min fina fattiga blogg som knappt har några läsare but im still doing it för att jag diggar att jag kan skriva av mig lite. Ja ni vad ska jag säga, inte mkt som har hänt på de senaste, jag har bara chillat med livet här i ruttna tråkiga Sverige. Nu har inte mer och tillägga mina älsklingar so im out ill be back promise 😉 love yaaaaaah ciaoooooo babes !
Likes

Comments

Heelloooj guys!!!!! Idag har jag inte gjort så mycket tråkat för de mesta and im tired ass hell men kan inte sova är bara allmänt trött, hatar när de händer men men den här bloggen är ju riktigt tråkig men jag skriver väl bara då och då när jag kommer ihåg att jag har en blogg. Ciaoooooooooo bitches ;)


Likes

Comments

Godmorgon gott folk. Fint väder man vaknar upp till, man kan tro att Sverige håller på att förvandlas till Hawaii nu för tiden så fint väder är det :| haha jaja ciao mina älsklingar.


Likes

Comments

Ooooft vad jag är trött på allt och alla. Jag vill bara åka bort långt lååååååångt härifrån and never come back fast än jag älskar Sverige men vill inte vara kvar här bland de folket som finns i min omgivning. Sååå jävla äcklad, ledsen och sur. Jag har lust att stoppa in massa jävla stora äckliga dicks i varenda mun. Nu är jag jävligt grov med mina ord men i dont give a shit, jag är sur och då skiter jag i. Tack och hej från mig idioter

Likes

Comments

Det var ett tag sen, så jag slänger in ett snabbt inlägg nu! En hel del har hänt, rätt så personliga grejer dessutom. Idag så kom jag hem och hjälpte min älskade mami att städa hela huset eftersom att resterande av familjen drog till Barcelona idag. Imorgon ska vi shoppa galet och sen ska vi äta middag ute. Bästa. Men i c you around har verkligen inget att berätta. 

 

Likes

Comments

Önskar jag kunde fira den oxå men en person till men det kommer inte hända men men vad ska man göra måste vara glad nu för nu är det min födelsedag hejdå alla söta :)

Likes

Comments

Nuu jag ska sova den big day tomorrow hejdåå


Likes

Comments

HEJ gullisar. Haft annat för mig och så, inte mer att säga. Beställde ovotröjan idag & har börjat nedräkna en massa, resor, sommaren, drakes konsert och nicki kommer ju t Sverige!! Knasssssssss haha puss

Likes

Comments