Idag var jag och Emma ute och fotograferade ''lilla'' magen som nu växer i raketfart, det var fantastiskt. Nu får våran lilla kille komma ut snart 😍Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har halva graviditet gått och magen växer och växer, jag hinner knappt med. Brösten växer med storm, ryggen börjar ömma och tror jag känner av en liten gnutta foglossning. Men oavsett alla dessa jobba hormoner och förändringar så är det en helt magisk känsla, att det växer en liten minijag inom mig 🌸

Har nu haft nattskift i två hela veckor och gör sista natten inatt, sen är jag VÄL förtjänt av en ledig och mysig helg med min andra halva. På måndag fyller jag år (21 HELA ÅR?!?!!!) och ska förbereda med bakning redan på lördag då jag har födelsedagskalas på söndag.
Jag kommer uppdatera MASSOR på goda bullar och bakelser som vi ska baka under helgen.

Likes

Comments

Nu har jag gett mig in på någonting som jag hoppas kunna hålla fast till, att blogga. Säkerligen har jag nog haft en tiotals bloggar som är (icke) uppdaterade men självfallet ger vi det ett försök till.

Jag är en 21årig tjej som bor i en liten by ute i skogen som heter Saxhyttan. Här bor jag i en enplansvilla tillsammans med min sambo Jonathan. Vi väntar ivrigt på vårt första barn som är beräknat i januari 😍 här tänkte jag att ni som vill får följa mig under min tid som gravid, efter graviditeten och inprincip hela min vardag. Jag tänker dela mina tankar (bra som dåliga) och vara så öppen som jag kan.

Hoppas ni vill följa med mig under den här resan.
Likes

Comments