Heej:)

Maten igår blev endast 7sp😍 tyvärr tyckte jag att kycklingen va konstig, va som å tugga på gummi. Men jag brukar tyvärr ha lite svårt för kyckling, så dumt när kycklingfilé inte innehåller några points😩

Det har varit en fullspäckad vecka här hemma med lekdejt, öppna förskolan och flyttstädning. Men jag har äntligen lyckats komma iväg på 2 långpromenader med bebis! Bäst att promenera på morgonen då bebis somnar i vagnen. Går man på eftermiddagen brukar hon tycka att det är tråkigt och då sitter hon bara i vagnen och skriker. Dessutom har jag hört att det är bäst att promenera på morgonen innan frukost😊

Fredag idag och då är det fredagsmiddag, slösar nästan alla points på en hamburgare med bröd, men det får gå!

🎀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej:)

Har inte hunnit uppdatera på några dagar!

Helgen har varit fullspäckad med hockey, häng med vänner och städning! Hockeyn gick verkligen inget vidare, det är så man skäms! Men bebis höll igång publiken vid introt, sen sov hon igen första och halva andra perioden. Men när hon väl var vaken höll hon låda med åskådarna jämte och bakom och sket i vad som hände framför henne😂 och då satt vi ändå närmst rinken!
Maten som jag va så orolig för gick bra, blev ingen grillbuffé då den restaurangen bommat igen. Vi fick äta kinabuffé istället. Tack och lova att den inte va så god så man gick och tog mat flera gånger.

Efter hockeyn åkte vi till ett par vänner och blev bjudna på mat. Tyvärr fick jag köpa med mig en sallad då alla pointsen gick på buffén. Kändes lite dumt, men har man ett mål så har man!

Söndagen bestod mest i att städa och mysa i soffan med familjen ♥️

Igår, måndag var det vägdag. Gissa om jag vart nervös! Vågen visade på minus trots helgens matintag😍 faktiskt hela -1,3kg på EN VECKA!

Med det resultatet känns vecka 2 mer förhoppningsfull än jag vågat hoppas på 😊

🎀

Likes

Comments

Hej!

Har äntligen lyckats somna bebis. Tog ett tag då det var roligare och krypa rundor och klänga på mig när jag försökte städa. Fick nästan städat lillans rum. Resten får jag ta när pappan kommer hem.

Dag 4 utan gotte. Godissuget tryter, men jag har förr klarat flera år utan godis så känner mg hoppfull om att suget snart försvinner. Dock är jag lite orolig inför lördag. Då ska vi på hockey och sedan äta grillbuffé, rädd att allt ska se så gott ut och att man ska äta liiite för mycket. Men just nu känner jag mig stark. Har planerat att inte äta mim veckobonus utan hålla mig till mina 23 dagliga points. Mitt mål är att aldrig använda veckobonusen. Men sås är ju livets mat typ och där blir det en hel del points. Nä jag får helt enkelt snåla på såsen!!

Idag har jag till och med 5 poäng kvar och har ändå fått en blå plupp! Får se om de används ikväll eller inte.
Obs! Jag registrerar inte mina mellanmål då jag äter från 0points listan. Oftast blir mellanmålen en frukt eller lättfil med en banan.

Imorgon har jag hoppat in extra på jobbet, osmart att göra det en fredag då det serveras fredagsfika. Slutar kl 13 så förhoppningsvis är det inte framdukat tills dess så jag kan frestas ;)

🎀

Likes

Comments

Hej!

Såhär ser min dag ut i mat idag. Idag fick jag till och med lägga på 1dl müsli och en julmust för att komma upp i OK antal points.
Ni ser de blåa plupparna på datumen? När de är blå betyder det att man fått i sig ”rätt” antal points.

Jag hade säkert kunna lägga pointsen på bättre saker men idag behövde jag en julmust och jag hade råd med det.

🎀

Likes

Comments

Hejsan!

Mitt namn är Sanne och jag fyller 30 år i juni.

Jag har skapat den a blogg mest för att jag själv senare ska kunna se tillbaka på mina framsteg men också för den som vill följa min viktväktar-resa!

Bakgrund:
I december 2017 satt jag och funderade över nyårslöfte och kände att jag vill ha något som gör att jag går ner i vikt. Jag bestämde då att jag inte ska ha ett löfte utan ett mål. Mitt mål blev till att börja med att gå ner 17kg tills sista april. Det innebär ca -1kg i veckan. Jag har också bestämt att jag kommer inte bli ledsen eller besviken om jag inte klarar mitt mål så länge jag vet med mig att jag gjort mitt yttersta. Idag ”fuskvägde” jag mig och har gått ner 0,6kg på tre dagar så hoppet lever vidare med -1kg/veckan!

Jag kommer i bloggen att skriva lite om pointsen, min mat och mon fram och eventuell motgång, häng med om du vill!

🎀

Likes

Comments