​Första dagen i skolan är härmed avklarad och det känns toppen. Dagen i sig var inte den bästa eftersom vi fick tre timmar hål och det var inte riktigt vad jag ville + snöstorm på de! Men humöret får man försöka hålla uppe i vilket fall. På svenskan och engelskan skrev vi mål för denna terminen i skolan. Jag tycker att det är super viktigt med mål eftersom det ofta är det som driver oss framåt i vardagen. Nöjd med det. Imorgon blir det gym och skola sen se vad dagen har att erbjuda förutom en massa snö. Hoppas er dag har varit fantastisk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Vill ha!!! Skulle sett så bra ut tillsammans och man får motivationen till att gymma och träna. 

Dagens lärdom; snygga träningskläder gör dig motiverad!

Likes

Comments

​Sitter hemma frusen och kall efter förmiddagen i stallet. Det var klubbhoppning och självklart får man ju ta och hjälpa till. Direkt när jag kom hem kastad jag mig i duschen för att tina upp. Det var många fina ekipage iallafall så det var kul att titta på. Eftermiddagens schema betår av att åka till Virestads kyrka och titta på juluppvisning med kören. Blir väll spännande antar jag att få höra lite sång. Är det bara jag som tycker att alla söndagar går så jävla långsamt? Medans veckorna flyger iväg. Bara 3 trista dagar kvar i skolan med! Sen tar jag lov. Kram

Likes

Comments

Å herregud vad längesen! Jag hade inte glömt bort men jag har bara inte haft energi till att skriva något. "Back at it again" antar jag. Fyller år denna fina lördag också och det känns toppen. Grattis till mig! Älskar all uppmärksamhet man får, jag tror alla mår bra av sådant. Kött med potatis och bea står på menyn ikväll iallafall och annars blir de att ta de lugnt och kolla "skam". Jag hoppas att ni har sett den serien annars blir jag besviken. Bästa jag sett på länge. Imorgon ska jag vara funkis på hopptävling annars är det bara att preppa sig för den sista veckan i skolan sen JULLOV. Fantastisk med lite ledigt efter hårt slit bakom skolbänken. Kul att vara tillbaka igen iallafall, kram.

Likes

Comments

​Kom nyss hem från en sjukt bra valpkurs ute i kylan. Pappa skjutsade dit mig vid kvart i fem och innan den andra hjälpledaren kom så tog jag en kort promenad och det var så fint ute. Lyssnade på svinhög musik utan hörlurar😝. När jag om tillbaka började vi plocka fram lite och så och sen kom alla valpar vid typ 6. I denna valpkursen är det fem valpar och dom är det sötaste jag har sett, hur busiga som helst och helt galna. Valpkursen håller på i sju veckor och detta är bara deras 4:e gång, men dom har kommit så långt och jag är jättestolt över dom. Dom har utvecklats jättemycket och blivit större efter varje vecka. Verkligen superduktiga hundar och ledare. Kom hem nyss och väldigt nöjd med kvällen. Ska lyssna på musik, käka och sen sova.

Hoppas att ni har haft en grym måndag, kram

Likes

Comments

​Kom nyss hem från skolan och sitter och lyssnar på musik. har verkligen lyssnat mer på musik på senaste och jag älskar det verkligen. favvolåten just nu är Hur Kan Du Säga Saker med Hov1. Man kan verkligen relatera till texten och jag älskar den. Provade också att öga hemgjorda chips i micron och dom blev verkligen supergoda vilket jag inte trodde. tryckte också i mig lite choklad men det var jag värd eftersom jag hade haft idrott sista lektionen och vi körde redskap, superkul! Saknar gymnastiken lite faktiskt men har inga planer på att börja igen. funderar på att köpa en långmatta som man kan ha utomhus på sommaren och köra lite med brorsan. ikväll blir det pretty little liars och chips.

vad ska ni göra ikväll alla fina?

Likes

Comments

​Är så sjukt trött på mitt halsont, kan knappt prata och det känns som att min hals ska gå sönder. verkligen inte kul! Till lunch käkade jag pasta och kyckling och det var nomnom. Nu är det polarexpressen på tv ( världens bästa film )😂 och imorgon är det farsdag och pappa kommer bli så glad för vad han kommer få! Kommer ha fult upp tre veckor framåt. nästa vecka ska jag på valpkurs på lördagen och då kommer även min bror och hans flickvän på besök. om två veckor ska vi till våra kussar i bitterna och jaga och det kommer bli otroligt kul! om tre veckor är det BALDERS och ni anar inte vad taggad jag är. På lördagen den helgen kommer jag mamma och mormor åka upp till stockholm och gå på horseshow och det kommer bli fett! Helgen efter det är det första advent och då är det snart jul! shit vad snabbt det går asså!🎅

Likes

Comments

​Verkligen skönt att måndagen är tillbaka så att man sjunker i de gamla rutinerna! Har haft ett underbart höstlov med massa skoj och skratt med min fina familj och vänner. Men även skönt att komma tillbaka till skolan för att träffa alla roliga människor. Har världens finaste vänner och klassisar. cred till er!

Hur mår ni idag? 😌🏫

Likes

Comments

​Att vakna på morgonen och vara glad, må bra och längta efter att gå till skolan är det bästa känslan man kan ha. Att ha världens bästa vänner som hjälper en och stöttar en i alla lägen är den bästa känslan man kan ha. Att hinna med allt man vill hinna med och samtidigt ha kvar sin positiva energi och det är den bästa känslan man kan ha. Att vilja vara med sin fina familj på kvällarna och skratta och ha kul är den bästa känslan man kan ha. Att känna sig säker i det man gör och ha bra självförtroende är den bästa känslan man kan ha. Att våga vara sig själv i alla lägen och hålla fast i vad man gillar är den bästa känslan man kan ha. Att ha en släkt som man längtar till att få träffa och umgås med är den bästa känslan man kan ha. Att kunna dela med sig till alla man gillar och vill ta hand om är den bästa känslan man kan ha. Att kunna resa till olika platser och upptäcka världen är den bästa känslan man kan ha. Att livet bara är så perfekt just nu är den bästa känslan man kan ha!

Jag hoppas verkligen att alla ni mår bra och om ni inte gör det så hoppas jag verkligen att ni mår bättre snart!

Likes

Comments

Har varit i Paris en helg och det var underbart! jag bjuder på några bilder.

Likes

Comments