Header

Morgon smoothien intagen, sängen är bäddad, torka golv snabbt och sedan hoppa in i duschen.
Idag står 5års kalas för systerdotter och grammatikplugg på schemat!
Hoppas ni får en fin Lördag :)

bästa skylten i gammlastan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det exakt 1 månad sen operation i vänster foten! Vilket också innebär att jag kan säga ett väl efterlängtat hejdå till mina inte så kära kompisar kryckorna. Annars då helgen har varit riktigt fin, utgång i lördags i Trollhättan vilket var fantastiskt roligt, och en upplevelse i sig att vara å krogen med kryckor, det gick det med ;) Imorn är det dags för skola och bland annat en fantastisk grammatik lektion....
hoppas ni har haft en fin helg

Likes

Comments

precis hemkommen till folksen igen efter två dagar hemma i lägenheten och i skolan.
sitter ute i solen (en får ju passa på med tanke på det bra vädret verkar försvinna igen...)
ikväll ska jag träffa Agnes, verkligen det bäsra med att komma till hemstaden att träffa alla igen som bor utspridda i landet, inte sett henne sen i november när vi var i uppsala!
vi ska i alla fall på show på vår gamla gymnasieskola, hoppas ni har en fin onsdag :)

Likes

Comments

efter en vecka av mestadels soffliggande och lite fikadates med vänner, så är jag och Felicia återigen på vägen mot högskolan. blir bara en snabb vistelse i min lägenhet dock, Felicia stannar tills imorn så åker jag med henne hem och stannar hos folksen ett tag till. känns ändå lättare nu när jag går på kryckor plus att syskonen med familjer kommer hem vid påsk så!
hoppas ni får en bra tisdag och njuter av vårvädret :)

Likes

Comments

bästa Ed!
fin repris blev det torsdag 30/3 med Sheeran konsert i globen, han leverade totalt hade inte trott något annat av herrn heller. Konserten från november 2014 är fortfarande en stor favorit och denna konserten toppar den nog till och med lite.
ursäktar suddiga mobilbilder men ville ju vara där i nuet och inte ta en massa kort!

Likes

Comments

tystnaden har vart total, som ett eko, så att man väntar på den lilla höbollen ska komma rullandes förbi över skärmen, helt vindstilla och varje andetag hörs, så där så man känner att man nästan inte vågar andas pågrund av tystnaden..
Ja men typ så har bloggen känns, men så har jag haft ett sådant moln över mig som bara vill få mina fingrar till att skriva och ja bloggandet känns helt plötsligt rätt och som en bra grej, så jag ger detta en chans till.


Likes

Comments

bara jag som kände hur motivationen bara försvann när det braiga vädret försvann?
riktigt tråkigt ju, samtidigt så vet man ju hur de svenska somrarna ser ut, men lite längre perioder med vädret på top snarast tack!

​bilder från weheartit

Likes

Comments

hej på er!
precis hemkommen från kalasande i Uddevalla,riktigt trevligt!
han knappt innanför dörren hemma innan jag bytte om till favorit mysdressen,tände alla fairy lights och ljus,nu ska jag nog bara ta det lugnt framför en bok,kanske någon film eller serie sen,känner mig väldigt trött idag så får helt enkelt bli en lördagkväll hemma!
hoppas ni får en bra lördag :)

ps!
någon som lyssnat något på de nya good charlotte och blink 182 låtarna? jag är så såld på dem

Likes

Comments

har precis slagit in busets 4-årspresent och kollat på två supernatural avsnitt, snart klar med säsong, ligger så efter med den serien.
tog tåget tillbacks till Trollhättan igår, så gick jag till espresso house där vi satt och skrev på vår uppsats och skickade in det förta inskicket till vår handledare inför handledarträffen på tisdag, känns i alla fall som att vi ligger bra till tidsmässigt.
annars gjorde jag inget större igår, idag har jag tvättat och vart nere på stan en sväng, har inget större planerat ikväll så tänkte läsa lite.
imorn blir det att åka till Uddevalla och fira bus som fyller 4 år, annars har jag inget speciellt i helgen vilket faktiskt är ganska skönt eftersom jag haft det ganska fullt det senaste :)
hoppas ni har en bra fredag trotts att det är den trettonde!

Likes

Comments