Header

Morgon smoothien intagen, sÀngen Àr bÀddad, torka golv snabbt och sedan hoppa in i duschen.
Idag stÄr 5Ärs kalas för systerdotter och grammatikplugg pÄ schemat!
Hoppas ni fÄr en fin Lördag :)

bÀsta skylten i gammlastan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag Àr det exakt 1 mÄnad sen operation i vÀnster foten! Vilket ocksÄ innebÀr att jag kan sÀga ett vÀl efterlÀngtat hejdÄ till mina inte sÄ kÀra kompisar kryckorna. Annars dÄ helgen har varit riktigt fin, utgÄng i lördags i TrollhÀttan vilket var fantastiskt roligt, och en upplevelse i sig att vara Ä krogen med kryckor, det gick det med ;) Imorn Àr det dags för skola och bland annat en fantastisk grammatik lektion....
hoppas ni har haft en fin helg

Likes

Comments

precis hemkommen till folksen igen efter tvÄ dagar hemma i lÀgenheten och i skolan.
sitter ute i solen (en fÄr ju passa pÄ med tanke pÄ det bra vÀdret verkar försvinna igen...)
ikvÀll ska jag trÀffa Agnes, verkligen det bÀsra med att komma till hemstaden att trÀffa alla igen som bor utspridda i landet, inte sett henne sen i november nÀr vi var i uppsala!
vi ska i alla fall pÄ show pÄ vÄr gamla gymnasieskola, hoppas ni har en fin onsdag :)

Likes

Comments

efter en vecka av mestadels soffliggande och lite fikadates med vÀnner, sÄ Àr jag och Felicia Äterigen pÄ vÀgen mot högskolan. blir bara en snabb vistelse i min lÀgenhet dock, Felicia stannar tills imorn sÄ Äker jag med henne hem och stannar hos folksen ett tag till. kÀnns ÀndÄ lÀttare nu nÀr jag gÄr pÄ kryckor plus att syskonen med familjer kommer hem vid pÄsk sÄ!
hoppas ni fÄr en bra tisdag och njuter av vÄrvÀdret :)

Likes

Comments

bÀsta Ed!
fin repris blev det torsdag 30/3 med Sheeran konsert i globen, han leverade totalt hade inte trott nÄgot annat av herrn heller. Konserten frÄn november 2014 Àr fortfarande en stor favorit och denna konserten toppar den nog till och med lite.
ursÀktar suddiga mobilbilder men ville ju vara dÀr i nuet och inte ta en massa kort!

Likes

Comments

tystnaden har vart total, som ett eko, sÄ att man vÀntar pÄ den lilla höbollen ska komma rullandes förbi över skÀrmen, helt vindstilla och varje andetag hörs, sÄ dÀr sÄ man kÀnner att man nÀstan inte vÄgar andas pÄgrund av tystnaden..
Ja men typ sÄ har bloggen kÀnns, men sÄ har jag haft ett sÄdant moln över mig som bara vill fÄ mina fingrar till att skriva och ja bloggandet kÀnns helt plötsligt rÀtt och som en bra grej, sÄ jag ger detta en chans till.


Likes

Comments

bara jag som kÀnde hur motivationen bara försvann nÀr det braiga vÀdret försvann?
riktigt trÄkigt ju, samtidigt sÄ vet man ju hur de svenska somrarna ser ut, men lite lÀngre perioder med vÀdret pÄ top snarast tack!

​bilder frĂ„n weheartit

Likes

Comments

hej pÄ er!
precis hemkommen frÄn kalasande i Uddevalla,riktigt trevligt!
han knappt innanför dörren hemma innan jag bytte om till favorit mysdressen,tÀnde alla fairy lights och ljus,nu ska jag nog bara ta det lugnt framför en bok,kanske nÄgon film eller serie sen,kÀnner mig vÀldigt trött idag sÄ fÄr helt enkelt bli en lördagkvÀll hemma!
hoppas ni fÄr en bra lördag :)

ps!
nÄgon som lyssnat nÄgot pÄ de nya good charlotte och blink 182 lÄtarna? jag Àr sÄ sÄld pÄ dem

Likes

Comments

har precis slagit in busets 4-Ärspresent och kollat pÄ tvÄ supernatural avsnitt, snart klar med sÀsong, ligger sÄ efter med den serien.
tog tÄget tillbacks till TrollhÀttan igÄr, sÄ gick jag till espresso house dÀr vi satt och skrev pÄ vÄr uppsats och skickade in det förta inskicket till vÄr handledare inför handledartrÀffen pÄ tisdag, kÀnns i alla fall som att vi ligger bra till tidsmÀssigt.
annars gjorde jag inget större igÄr, idag har jag tvÀttat och vart nere pÄ stan en svÀng, har inget större planerat ikvÀll sÄ tÀnkte lÀsa lite.
imorn blir det att Äka till Uddevalla och fira bus som fyller 4 Är, annars har jag inget speciellt i helgen vilket faktiskt Àr ganska skönt eftersom jag haft det ganska fullt det senaste :)
hoppas ni har en bra fredag trotts att det Àr den trettonde!

Likes

Comments