Några dagar har gått sedan mitt förra inlägg. Känner mig fortfarande trött, seg, ledsen och allmänt dålig. Jag försöker ju fortfarande tänka på vad jag äter, när och hur. Det är tufft nu jag hade även invägning idag (torsdagar). Inte kul jag hade gått upp 7 hekto alltdå ett halv kilo.... suck. Men jag dka banne mig inte ge mig. Jag har ju ändå lyckats varje vecka i tre månader att gå ner i vikt så jag får ta att kroppen behöver lite upp och ner. Antagligen handlar det om att jag har magkatarr det är nog det som spökar? 

Känns lite bättre med mig själv efter jag tränat nu. Måste nog få in mer träning i min vardag, tränar lite för lite. Två gånger i veckan vissa veckor inte bra behöver mer.

Nu jobb helg inte riktigt vad jag önskar mig men det blor nog trevligt. Ha det fint

Likes

Comments

Känner mig så trött och seg, inte alls lika pigg som för någon månad sedan. Jag sover bättre men är tröttare och seg. Mer negativ än jag var nyss viktnedgången känns sååå svår!

Jag har gått upp i vikt och jag vet att det är normalt ibland att gå upp lite men känns hemskt! Fick jag inte gå ner mer än 15 kg? Jag vill ner 15 till... känns omöjligt. Vill ge upp, vill sova.

Jag ska försöka hitta motivation och styrka att firtsätta. Jsg gillar ju träningen. Helt slut över tanken på att äta rätt hela tiden... men ska försöka fortsätt.

Nu ger jag mig ut för att hitta motvation! Hoppas din dag är bättre än min ❤

Likes

Comments

Ledig helg så skönt men var tvungen att åka in till akuten igår.

Började få magmärtor redan på fredag efter middagen, molnande krampsmärtor i övre magen. Försökte att inte tänka på smärtan men det gick inte hela natten och långt in på lördagen hade jag ont. Ringde 1177 de tyckte jag skulle åka in till akuten, symtom som illamående, kramper i magen on vid gallan (högt upp på höger sida umder revbenen). 

Jag hade fått magkatarr ajaj så ont det gjorde. Alla prover såg fina ut, jag har för några år sedan tagit bort min galla, då jag och gick ner i vikt för några år sedan. 

Jag var alltså nu väldigt säker på att min hade gett upp mig alltså min stackars lever som nu ensam får stå för gallasaften som ska hjälpa min kropp att klippa sönder mat till små bitar ( hm nja inte då vetenskapligt av mig). Men det var ingen fara min lever jobbar på bra och jag är såååå glad 😁 magkatarr kan man leva med, ont som fan men ingen större fara. 😁😁 viktresan fortsätter 👏👏💪💪 så nu mer skonsam mat och mer avslappnade. Så får jag nog ordning på magen den här gång med.

Likes

Comments

Underbar middag efter ett svettigt träningspass 😁 kallrökt lax med god sallad så gott 😍

Likes

Comments

Pannkakor nja nästan 😉 bananpannkakor utan mjöl och socker 😁👍👍 super gott och super enkelt och gick jättefort.

1 banan

2 ägg

Gnutta av vaniljpulver

Samt kanel

Blanda ihop och stek som pannkakor. ❤❤❤

Likes

Comments

Ah länge sen jag hann skriva något på bloggen.

Jag började blogga inför min viktresa, jag ville kunna skriva av mig och kunna se vad jag har för mig. kändes så viktigt att blogga för min egna skull för att jag skulle kunna se tillbaks på min resa. Nu har det gått en bra bit in på viktresa och jag känner inte lika starkt för att skriva ner allt. Jag kanske borde skriva mer men jag gör mitt bästa. Känner någonstans att jag fortfarande behöver skriva av mig. När jag var yngre brukade jag skriva dagbok och det var roligt och så fick jag en stund där jag kunde reflektera över livet...

Så vad händer med min vikt resa, jag försöker fortfarande äta rätt och träna har sedan jag började på modifasten den 7 september lyckats gå ner 14.8 kg alltså nästan 15 kg woho. Det har absolut inte varit lätt, äta mindre dricka mer vatten :) Det har gått fort men ändå segt. Jag har slutat äta socker så mycket som bara går men äter frukt så får i mig fruktsocker men det känner jag är helt okej. Jag försöker äta fyra mål om dagen och jag försöker att ta mer än en tallrik undantag görs ibland som vid efter träning eller extra hungrig. Nya favoriten är frukt jag försöker äta frukt i massor av lass ;) haha nja kanske en om dagen hahah. Så klart mera grönt överhuvudtaget. Sen äter jag mindre kolhydrater så som potatis och pasta. Kakor, läsk, godis, glass m.m och godsaker NEJ! absolut inte.

Alkohol nja nä är inte sugen på något. Jag tränar och vill se resultat och alkohol stannar kroppen så nej än så länge kommer nog dricka lite skumpa vid ett senare tillfälle men känns inte aktuellt just nu :D

Träning gör jag genom ett pass i veckan aerobics dans och kondition det kan inte bli bättre :) Sen gymmet lyft skrot sååå skönt för musklerna och sen kanske något mer pass.

Så nu vet ni allt vad jag håller på med enligt viktresan. Sen runt allt det här, försöka vara en god vän, fästmö, kollega m.m. hahah livet är mycket ibland! men jag är positiv och tror det kommer att ordna upp sig med det mesta. Nu förbreda middags dejt med Josse, Anders och Lena :D Walking dead och goda vänner = trevlig måndag!

Likes

Comments

Efter en lång dag på jobbet med massor av jobb och utveckling samtal. Efter detta var jag verkligen inte sugen på Aerobics. Hämtar upp Lena efter hennes studier, hon är så trött och vill absolut inte träna... kände mig ännu mindre pepp att gå dit! Självklart valde jag gå dit och köra allt vad jag kan, snacka om kul och svettigt passa er blev, gillar man fart, fläkt, musik och dans då gillar man aerobics. Nu duscha smörja mina svullna fötter och förbereda in för morgon dagens, prov, möte och åter möte. Goood natt

Likes

Comments

Hej igen ❤

Som de flesta runt mig vet så har jag lyckats gå ner ca 15 kg woho! Känns skit kul, men nu då vad händer nu? Nu när jag har lyckats äta rätt, tänka annorlunda, vad ska jag göra nu ? Jag är så sugen på att tappa mer vikt men vad då ska jag bara fortsätta som jag gör.... äta dom jag gör, träna varannan dag ? Känner att jag behöver något mer nu är så taggad på livet. Känns för bra detta gör mig nervös, van att behöva dieta hela tiden och känna mig misslyckad.... så nu då???

Likes

Comments

Äntligen en ledig helg från jobbet. Mycket studier men känns okej 😊 helg startas hemma hos goda vännerna Jossan och Anders, super god middag och massor av tv spel. Kul kväll ❤❤😁😁

Likes

Comments