Header

Det finns en sak jag tycker är skit tråkigt. Tjejgrupper. För det finns alltid en person som alltid lämnas vid sidan om, som inte alltid blir inbjuden på att bara träffas, som är med i en gruppchatt men inte orkar skriva för ingen bryr sig och som får reda på allt sist.
Det är så fruktansvärt kul hur det kan vända för någon, haha man bara känner hur man glider ifrån och folk slutar höra av sig! Jag tror att de e grupp chatten som håller i den där lilla tråden. Går man ut ur samtalet är de väll bara att börja leta efter nya vänner! Jo för vem kommer orka bry sig?
Det är de världen handlar om nu, att man inte kan lita en enda människa och att man alltid ska sätta sig före o inte bry sig om andra. Undantaget är nog hund o katt.
Jag tror inte att nån heller vill höra att en vän säger något dumt o en själv, men vad kan man göra? Inget. Nej för det ligger i vissas natur, det går inte att ändra en person med ego upp till öronen som alltid ser sig själv lite bättre o lite finare. Dumt. Alla är fina på sitt sätt, alla beter sig olika, alla TYCKER olika. Så man ska verkligen inte döma någon för man själv tror man gör och säger rätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag igen... Lång helgen va helt ok, va hemma en del. I fredags va vi hos Hannahs kille o drack lite vin bara, vi drog vidare till Harka på fest! Men va inte så jävla party sugen. Fick skjuts till campus, hann med bussen dirr till Rimbo. Fick skjuts hem.
På lördagen hade inte jag tänkt att göra något, men blev en spontanare t Norrtälje för att gå på krök. Det vart ok där till vi ska dra och jag känner i mina jackfickor att allt är borta.. Mina hörlurar osv. Jag va så sur för att alla som va på Kröket kände jag as bra, vi alla va vänner. Men igår så hittade dom mina hörlurar i soffan under en kudde som nån har gömt där eller nått, eftersom jag va inte inne i vardagsrummet en enda gång.
Vi tjejer (Frida, Nathalie, Fanny) tänkte dra till Mobergs, så vi går igenom stan o träffar ca 7 killar som drog med oss på en partybuss som gick runt i hela Norrtälje! Det va riktigt najs att dansa till hög musik och massa party lysen. Kvällen slutade med att vi (jag, Nathalie o Fanny) springer från nya solbacka 01:20 och våran sista buss gick 01:45. Så vi gick och sprang som dårar.

"Kortfattat" om min helg. Gymma också.

Drar till ESTONIA på lördag :D

Likes

Comments

Hejhej, jag vet att jag suger på att blogga. Haft jätte mycket att skriva om men ingen tid...
Oops...

Va nyss hos läkaren och kollade mina provresultat, eftersom jag har hostat i ca 7 månader. Det visade sig att jag är jätte allergisk mot gräs... Hahaha satt o as garvade när min doktor berättade det. Jag är värsta kon, jag käkar gräs och blommor fan på sommaren, spec när jag här tråkigt! Till o med Hannanh nämnde blommor... Hahaha. Så nu ska jag ta astma medicin och se om hostan försvinner och halsen blir bättre! Kollade även min rygg igen, har fått fruktansvärt ont igen. Så fått en remiss till sjukgymnasten... Wey.

Likes

Comments

Jag är så olyckligt kär. Jag har fallit för en person som inte vill ha något, en person som kan få vem fan den vill.
Jag mår dåligt varje dag av att tänka. Alla säger "försök komma över". Vänta, ni tror inte jag försöker? Jag skulle göra allt för att inte känna nått. Jag skulle kunna göra allt för att glömma.
Det är så svårt att se en bild på insta, jobbigt att se namnet på snapchat och det är jätte jobbigt att se allt det där och veta att man inte har en enda chans i världen att få honom.
Jag vet inte längre vad jag ska göra. Ingen förstår och inte många vill lyssna. Jag vill hålla det för mig själv, de mesta, men vissa känslor vill man bara få ut, bara för att känna sig lättare.

Men jag hatar kärlek, jag lyckas aldrig. Jag kan verkligen inte få nån att se mig som den rätta, den enda och den speciella.
Jag vill inte ha nån bara för att ha och bara för att höra dom där orden, för vad har det för betydelse då? Man blir inte lyckligare.

Likes

Comments

Dagens outfit. Denna fredag kommer bestå av CoD och planering. Ska ju på intervju imorgon, så jag måste hitta nått snygg att ha på mig... Det är många som ska va där så det gäller att sticka ut!
Får se om vi ska ut efter.

Visst är min fram kamera på telefonen bra?

Likes

Comments

Jag vill blogga ganska mycket om träning, vad jag kör, hur det går, vart jag köper allt, resultat och övningar! Hoppas nån kommer tycka det är inspirerande och kul! Ni får gärna kommentera och fråga eller ge förslag :)

Av träningen har jag framför allt fått så mycket bättre hållning! Jag har såklart blivit starkare och fått mer självförtroende.
För 4 år sen fick jag diskbråck i ländryggen, ja, i väldigt tidig ålder, pga jag höll på med friidrott på seriös nivå, jag tävlade i stora tävlingar och skulle vara med i SM. Men det va jag tvungen att ge upp pga skadan. Jag gick på rehab i 2 år och det är därifrån jag fick motivationen till att fortsätta gymma. Det gör fortfarande ont i ryggen när jag gymmar, så jag får inte köra många övningar. Alla föreslår att jag ska operera mig men jag är för rädd. Så jag gör de bästa av situationen...

Likes

Comments

Tjena! Nu har jag börjat blogga på nouw, så jag va ju tvungen att dumpa devote... Känns lite taskigt.
Men vad händer annars? Jo, jag ligger hemma och är sjuk. Vilken tajming... Ska ju på jobb intervju i stan om två dagar. Kan inte komma dit blek och äcklig ju! Faaaan... Är också jätte sugen på att träna, men det går ju inte heller. Livet är underbart.

Käkade frukost ute på altanen idag. Vår

Likes

Comments