I dag var det vores tur til at lave guides tur. Vi havde Hammershus, Opalsøen og Hammersøen. Vi startede med at gå ned til Hammershusbogruin, og derefter gik vi ned til de to søer, hvor vi snakkede om dem. Hammerfyr og Salomons Kapel.

Her er lidt om vores meninger de forskellige steder

Hammershus borgruin:

Det er et spektakulært sted, på et kæmpe areal og strukturer lavet sten. Borgen var især spændende, fordi vi har læst så meget om de forskellige hendelser og personer der har boet på borgen.

- Casper

Hammershus natur:

Det var lidt irriterende, at vi Ikke kom til at se Hammerfyr eller Salomons kapel. Men ellers var det et flot område, med massere af træer, sten og en spændende natur, med en meget flot udsigt. Både Casper og Frederik var rigtig gode til at fremlægge over for alle andre I klassen, men jeg var meget nervøs, over for at lave fejl.

- Magnus

Opalsøen og Hammersøen:

Jeg syntes, at det var en rigtig god tur, fordi det var en flot sø omringet af en smuk natur. Vandet var flot, det var blå grønt og der var høje granit væge rundt om søen.

- Frederik


Opalsøen

- Omringet af væge lavet af granit

- Danmarks længste svævebane

Hammershusborgruin

- Bygget i 1200 tallet

- Af biskoppen i Lund

- Areal på 35.000m2

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag gik turen først til Natur Bornholm var meget interessant, fordi vi hørte om hvordan Bornholms Position, klima og miljø har ændret sig i mellem flere 100 millioner og grundfjeldet som Bornholm er en del af.

Efter det gik turen til Rønne, hvor vi gik rundt og hørte på en af gruppernes by-vandring, her er et af stederne.

Likes

Comments

Mine forventninger for klassens tur til Bornholm er, at det bliver sjovt. Det er min første tur til Bornholm, så jeg glæder mig rigtig meget. Specielt glæder jeg mig til at se stranden ved Dueodde, samt Hammershus. Jeg håber også, at det bliver hyggeligt at være sammen med mine klassekammerater.

Likes

Comments

mine forventninger for Bornholm er, at vi får det sjovt og hyggeligt med klassekammeraterne, i et mere useriøst miljø.

jeg glæder mig, til at komme rundt omkring i Bornholm og kigge på de forskellige seværdighedder omkring på øen.

Jeg glæder mig, til at se den skønne natur, som Bornholm har at tilbyde mig og alle de andre.

- Casper


Likes

Comments