Helgen har varit ruuuli. Otroligt skönt väder här just nu, Sol o playa är det som gäller! Mindre bra att det för tillfället är dåligt väder, antar att världens åska kommer komma, det märks ganska tydligt i luften ..
I fredags tog det alla lugnt eftersom HP var hela lördagen, efter det kom tjejerna till mig och så hade vi äkta tjejmys ist för utgång. Sent gick vi dock ut men vandra sedan hem eftersom alla var rätt trötta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna heeelg har varit bra! Solen skiner och det är varmt! I torsdags åt jag, Freddy; Aida och Tanja ute, supertrevligt och kul att få hänga lite med Aidas bästa kompis!! I fredags åkte jag till benalmadena och träffade Malthe och Agnes, bästa tredjehjula:))) Vi hade det mysigt och umgicks bästa.
Sen har det varit utgång osv dansat etc. Igår lördag åkte jag, pappa och Oscar till en grymers resturang vid strandpromenaden i marbella sedan körde JAG hem crossbussen hem (cred ty)
Nu solas det och lite plugg blir gjort då jag också hunnit gjort allt till nästa vecka , produktivt!

Likes

Comments

Heyyy
I torsdag, efter lättnad av matteprov, begav jag mig mot London för att bo hos filippas faster som bor där, bästa helgen!!

Torsdag
Jag kom fram efter joxx åkte till Stansted som ligger cirkus 2 h ifrån thooting bec där vi bodde. Jag kom fram och mös med flipp ett tag sen gick vi och mötte Rebecca och Amanda vid underground. Sedan gick vi handla lite grejer för att göra middag och ta det lugnt.

Fredag
Vi gick upp tidigt för att fara iväg in till London, jag Becca o nillan chillare runt i extasen av miljön!! Efter lite pk shopping på primark kom flipp in o mötte oss efter hennes prov. Då gick vi till camden town matmarknad, världsklass. Sedan drog vi hem och började förbereda för kvällen. Två vinflaskor köpte vi som smakade gammal kossa ack!!


Hur som helst åkte vi nu in till första utekvällen
- mötte filippas London kompisar på en klubb och promoters som dem känner, hjälpte oss. Inte en krona behövde vi lägga!! Efter hård legkontroll dock kom vi in. Dansade HELA natten. Gratis drinkar och dompa bjöds det på. Efter lite spår och för mkt alkohol osv överallt och ingenstans tog vi taxi hem

Lördag
Vaknar upp alldeles för trött. Men vi hade bestämt bruncha på ett känt ställe i Chelsea! Vi kämpa oss upp helt förstörda och tog dubbeldäckarbussen till stället!

Efter det strosa vi runt i Chelsea, så fint!! Riktigt life goal att bo i dessa townhouse! Någon gång säger jag bara ..
På kvällen åt vi middag på en superbra restaurang! Kött och vin perfekt. Efter det drog vi till en mindre exklusivare klubb, bra musik men stela människor.. Vi tog en taxi till maddox och nästa promoter stog redo (life). Dansade hela natten igen och hade så kul!!

Söndag
Vi vaknade upp ändå hyfsat mående. Upp och hoppa igen!! Nu drog vi riktig en turisters och besökte big ben, London eye och gick längs floden. Sedan kom vi till national geographic torget där världens coolaste dans. Vi besökte en gelateria (nästan som scarfo) otroligt gott. Sedan strosade vi, skrattade och hade det bara bäst. Det här var verkligen otroligt kul och något att berätta för barnbarnen. TACK Filippa och Becca och nillan.
Måndag var också en dag, men det kan jag lova er, förtjänar ett eget inlägg..

Likes

Comments

  • 641 Readers

Likes

Comments

Heyy Becca som klagar min uppdatering så ska skärpa mig nu! ;)) Idag har vi varit ute i solen och haft bästa lunchen! Hittade ett libanesisk restaurang som var superfräsch, lite mindre kul att dem försökte hazzla Emma på 7 € ack!! Äsch då
Annars är det najs här lämnar dock om en vecka igen eller nästan fem dagar nu? Då blire London som kommer bli så episkt!!

Lite bilder på mina fina vänner

Här är lite bilder jag inye ens tagit för bangade resan haha - fotocred Aida ty

  • 664 Readers

Likes

Comments

  • 894 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet rullar på, solen skiner varje dag och det är såå skönt! Vi går och sätter oss på vårt stammisställe och tar en fika, pluggar, snackar och tar det lugnt i skolan. Man kanske kunde försöka ha för sig lite mer grejer på helgerna men en söndagspw på morgonen räcker gott o väl!

Känns rätt konstigt att man ska hem härifrån snart då detta verkligen är mitt liv nu, det är som jag bott här i 100 år! Skillnaden är att man saknar best budds a lotttt men har iallafall bara roliga saker att se fram emot nu:
Först dessa månader kvar här, min 18-fest, mina kära vänners födelsedagar, summerburst, sommarlov, resa till New York med bästa mamma-dotter gänget samt KÖRKORT

Likes

Comments