Hej! Vi har jobbat med att göra film om våran skola. Den här filmen innerhåller en intervju med en av lärarna på skolan och filmen handlar också om hur skolan ser ut o.s.v. // Julia,Selma,Olle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OBS! DETTA SPELET HAR 15-ÅRSGRÄNS! OBS!

Jag ska visa er spelet CS : GO vilket står för Counter-Strike : Global Offensive. Detta är ett lagbaserat spel där man ska försöka att döda motspelar laget. Det finns två lag. Counter-Terrorist och Terrorist. Terroristernas jobb är att antingen döda hela motståndarlaget eller plantera en bomb på en av det två sajterna som det kallas, och försvara bomben i en viss tid tills den exploderar. Och då ska Counter-Terroristerna försöka att försvara sajten från terroristerna, så dom inte kan plantera bomben. Eller att försöka döda alla som försöker försvara bomben så dom kan desarmera bomben. Så man kan säga att terroristerna är dom onda och att counter-terroristerna är goda.

OBS! DETTA SPELET HAR 15-ÅRSGRÄNS! OBS!


Likes

Comments

Lyxiga mackor

Ingridienser:

Ett bröd som du gillar

En halv avokado

Parmesanost

6 Små tomater

1 Halv rödlök

Kycklingbitar

Sallad

Gör så här:

Rosta två skivor bröd i en stekpanna eller i ugnen eller i en vanlig brödrost.

Ta fram en skärbräda och en vass kniv och kycklingen skär bort ben och skär sedan kycklingen i kuber lägg på ett fat.

Ta fram en anan skärbräda till grönsakerna skär upp dem till ganska stora bitar men dem måste få plats på mackan.

Ta en gaffel och en skärbräda och ta ut kärnan och mosa avokadon. Lägg på den mosade avokadon på den rostade mackan. Lägg sedan på kycklingen och grönsakerna. Riv slutligen på parmesanosten eller en vanlig ost. Sen är det bara att äta och njuta.

Likes

Comments

Hej! Vi har under några veckor gjort en film på media-lektionerna. Den handlar om en vanlig dag för en elev på Vänerparkens skola. Vi började med att göra ett manus och planera. Sedan så filmade vi alla scener. Därefter så klippte vi ihop allt. Vi redigerade och klippte bort störande ljud. Vi har lagt upp filmen på Vimeo.com.

https://vimeo.com/194505947Likes

Comments