Header

​Inatt föddes 1 tik och.......6 HANAR. Vilket betyder att den 17/18 december hämtar vi valp. Herregud, våran Iggy är född! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Ska det bli en Hilding, en liten Hille Dille? 


Likes

Comments

Apropå namnet, nu har Konrad, Nalle och Ebbe blivit intressant så vi får nog se vad det blir. Bara två veckor till de är beräknade nu, längtar ihjäl mig!! 😍

Hoppas ni alla har det bra, kan ni inte berätta om era hundar och er själva lite?

Tävlade på hästen i helgen, SM rosett fick vi, haha.

Frasse-man😍

Likes

Comments

​Idag var vi och kollade på bebishalsband, man måste ju bara känna och klämma lite. Vi skaffar halsband men kommer koppelträna i sele då det känns säkrast, funderade på grindar idag, vi har ett kompostgaller på nedervåningen för de stora gillar att gå och hämta saker när de är ensamma. Men vi vill ha lite mer permanenta grindar på båda våningarna, pappa hade hittat några billiga på biltema. 

Namn har vi nog bestämt ett, Ymer, 98 % säkra på det namnet.  

Likes

Comments

Hejhej! Vi mår bra här hemma!

Jag tänkte berätta lite mer om mig själv, Kajsa Johansson heter jag, blev 15 år i somras. Vi bor på en gård i norra Östergötland med massor med djur, hästar, får, katter, kaniner och självklart hundar. Vi har två golden retriever som heter Frasse och Ozzy. Frasse är 6 år gammal men som en valp i sinnet, lydig när han vill och däckar ihop totalt när det blir jobbigt vilket gör träning lite svår, hehe. Ozzy är 11 år och en riktig gamling, han hör tyvärr inget längre och lever på bonus men ett tag till fixar han.

Annars tar hästarna mycket av min tid, en liten shetlandsponny och två islandshästar har jag. Den ena är min tävlingshäst och den andra ska nog få ett föl, Ofsi från Sandviken och Eylín från Öckerö heter dom. Shettisen heter Alana och är tjock, brun och lever livet. Pappas största intresse är fåren och de är stora delen på gården, vi gör de mesta för de små bääna. På våren kommer lammen och sen har vi att göra.

Våra två små kaninbebisar är också väldigt söta, Gucci och Prada!

Men planen med den nya valpen är att den ska få en bra grundlydnad och kanske lite extra då det intresserar mig mycket, förhoppningsvis ska han få hänga med till gymnasiet nästa höst. Att ha en riktig gårdshund är drömmen då våra endast kan vara på den inhängnade tomten. Någon som kan vara i stallet och springa bredvid när jag rider i paddocken.Likes

Comments

Förhoppningsvis blir vi med valp i jul för vi har fått klartecken, om några veckor föds det förhoppningsvis en hane som blir våran. Kenneln är Black Blossom och mellan deras Troll Penni och Lord Nikolaj, 0 % inavel och hdfria föräldrar. 

Äntligen!

Likes

Comments

​Igår mejlade vi uppfödaren till finska lapphundar och förhoppningsvis svarar de ikväll. Att nu äntligen ha tagit första steget är nervös med sprudlande roligt, att ha pratat om valp i flera år och nu när vår gamla hund börjar bli dålig och den andra ska inte behöva vara själv blev det bra med valp. Efter lite tjat på pappa har vi nu bestämt oss, en finsk lapphund. Efter två golden byter vi ras. 

En Folke, eller en Iggy, en Aston eller en Edgar, ja, vi får se. Men vad underbart att äventyret har börjat.

Likes

Comments

Instagram@kajsaalfrida