Idag är det måndag och jag är som vanligt dödstrött! 

Sitter på jobbet nu och väntar på att klockan ska slå 12, för idag är det pizzalunch!!!!  Och jag ska äta mer än vad jag väger, gaaaah! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar inte bara levande blommor, jag älskar också blommönster! Är det inte härligt? Särskilt nu till sommaren när man är brun och fin. Här nere hittar ni några klänningar som passar perfekt i sommar. Och det bästa av allt, dem är alla från H&M, alltså riktigt bra priser! 😄Likes

Comments

Det är bara onsdag...
Med det här fina vädret vill jag bara vara ledig. Jag hoppas verkligen det håller i sig veckan ut! Förra helgen var underbar, jag och Clarenz myste runt i det fina vädret och bara va. Vi tänkte ta första doppet men det blev inte så, kanske får bli nu i helgen istället 😄

Lite bilder från helgen
Likes

Comments

Girl crush till tusen!

Hon är så otroligt vacker och har en riktigt cool stil. 


Likes

Comments

Jaha. Då var man här igen, ännu än blogg... Kände mig sugen på att skriva av mig lite så varför inte börja direkt?! Det var ju några år sedan nu.

Just nu sitter jag på jobbet och min lunch tog precis slut, så det här får nog bli ett ganska kort inlägg. Tror inte chefen gillar att jag sitter och bloggar ist för att jobba!

Ha det fint så hörs vi snart!

Likes

Comments