Hejsan!!

Vill bara börja med att säga att vi inte har bloggat så mycket pga jätte dåligt internet.
Idag lämnade vi våran praktik, vilket vi har blandade känslor om, både hemlängtan, glädje men ändå lite tråkigt att lämna revitalise.

Igår hade vi fredags party vilket var jätte roligt, vi dansade hela kvällen och sjöng med gästerna.

Jag och Julia har åkt och släppt av Rebecca vid flygplatsen och åkt till vårt hostel, som är jätte nära och bra till shoppingcenter och även massa matbutiker och tunnelbanan! Nu väntar vi på att checka in!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi tänkte ge lite extra uppmärksamhet till vår sponsor ermaus+, det är de som gett oss den otroliga möjligheten att få åka till London och göra delar av vår praktik här! Ermaus+ är ett utbildningsprogram i EU och vi är väldigt tacksamma för att vi fått/får vara på Revitalise o vara med om alla unika upplevelser o lärt känna så många fina gäster, volontärer och personal!

Likes

Comments

Så dagens utflykt var till ett museum, museum. Och för de som känner mig så är jag inte så värst intresserad i sånt, verkade inte ens som de boende jag gick med var värst intresserade heller, var riktigt tråkigt faktiskt om jag ska va helt ärlig, men det var jätte skönt att komma ut i den friska luften trots att det verkligen är svin kallt här? London är så himla fint, och vi åkte förbi de flesta sevärdheter och de va jätte fint.

När vi kom tillbaka till boendet så var de dags för middag, och sedan underhållning vilket var en sångerska som framträdde mer fartfyllda låtar och det var jätte trevligt och mysigt. Nu ligger vi alla till kojs och ska snart sova, om de andra volontärerna inte för för mycket liv hehe..

/s

Likes

Comments

Medan Sofie och Rebecca var på utflykt så tillbringade jag istället tiden på boendet med gästerna. Vi har bland annat spelat spel, pysslat och målat på keramik figurer. Nästan hela förmiddagen spenderades framför ett fotbollsspel där ingen fick nog, till det att man vann ⚽️⚽️

Dagen var lyckad och imorgon är det min tur att åka på utflykt och då är istället Sofie och Rebecca kvar på boendet.

Nu på kvällen har vi städat rummet, provpackat och vägt våra väskor, allt för att veta om vi kan shoppa mer..... Ser än så länge ganska lovande ut 🛍🛍

Likes

Comments

Idag har vi varit lediga och dagen spenderades inne i London stad, vilket var väldigt mysigt. Dock kanske inte våra plånböcker och vår ekonomi mådde lika bra som vi gjorde. Vi är helt enkelt nöjda med dagen. Vi hittade allt från träningskläder, hörlurar, smink till typ ansiktsmasker, tofflor (för att man inte ska bli äcklig om fötterna på boendet) och parfym.
Vi har bland annat shoppat inne på Primark (igen) och gått runt lite på Oxford street. Vi tänkte att vi senare någon gång ska lägga ut bilder på våra bästa köp.

Dagen avslutades med lite tjejmys där vi bland annat fixat hår och vi var också redo med ansiktsmasker, dock sprang tiden iväg så maskerna får vi ta någon annan kväll.

Imorgon väntas som vanligt utflykter och jobb mellan 7:45 till 23

Likes

Comments

Igår firades alla hjärtans dag här på Revitalise, och dom hade gjort super fint! Till middagen hade de dukat jätte fint och hade dekorerat en ingång där alla damer fick gå igenom (killarna fick gå en annan väg) och de fick en varsin liten alla hjärtans dag present som var en söt liten nalle och ett fint kort. Hur mysigt som helst!

Senare eftermiddagen så gick de flesta till all rummet, där det var underhållning av en man som sjöng kärlek låtar, det var en jätte fin kväll och de kändes som de flesta uppskattade de. Vi hade en bra alla hjärtans dag fast vi inte var hemma med våra nära & kära.

Idag har vi en ledig dag, som vi ska spendera i centrala London.

Likes

Comments

Imorse följde jag(Sofie) med en gäst på promenad och gick till ett supermarket, vilket va såååå skönt. Äntligen lite frisk luft. Promenaden uppskattade vi nog båda väldigt mycket, ingen av oss hade varit ute på länge och vi pratade om de mesta från himmel och jord.

På affären köpte jag lite alla hjärtans dags mys till Rebecca och Julia, vilket va jordgubbar och kiwis, hitta inte så mycket annat.

Likes

Comments

Igår hade jag och Rebecca ett w skift, och Julia ett D ( w=washing), (D-dining) och vi avslutade för dagen efter vi var klara och det blev runt 9, skönt med "kort dag".

vi fixade fram lite spel och godis, och spelade även någon rolig lek så vi lärde känna varandra lite bättre.

Likes

Comments

I morse kom vi ner och det var pyntat med 90tals tema. Snart kommer de nya volontärerna och nya gäster och de drar vi igång med ett 90tals disco! Tror jag..... Ser ut som de i alla fall...

Likes

Comments

Vi började dagen som vanligt med möte klockan 7:45, sedan serverade vi frukost och efter det skulle dagens utflykter dra igång. Det var tänkt att både jag och Sofie skulle åka till Romford för shopping, men så blev det inte....först skulle hon med, sen fanns det inte plats, sen hade de fixat en plats igen till henne... Men är vi väll skulle hoppa på bussen fanns det ingen plats igen. Lite struligt... 🙄
När vi väll var på plats i Romford bestämde vi oss tjejer för att ha en "tjejdag" vilket var väldigt kul. Vi gick runt i affärer, provade kläder och åt.
Hade fått i uppgift av Sofie och Rebecca att köpa med mig surt godis och örhängen då både Sofie och Rebecca tappat sina.

Hemma på boendet har vi ätit 3 rätters (som vanligt, om det är god mat dvs.) och därefter har vi ett party som väntar. Vi ska dansa fram till klockan slår 3 🎤💃🏼

Likes

Comments