Header
View tracker

Har haft en väldigt oklar månad med upp och ner vända dagar hit och dit men idag har jag verkligen insett vad jag själv har gett mig in på för väg och det ska ändras helt och hållet!

Jag har insett att jag är på väg att hamna i en depression och med hjälp av vänner och familj så ska jag kämpa för att inte hamna i den så kallade depressionen jag är på väg in i. Det är dags för mig att jag blir lite mer ego och tänker på mitt egna välmående innan jag börjar med andras problem.

Måste börja ta itu med mina egna problem och börja stå upp för mig själv. Kommer inte låta någon köra ner mig i marken igen. Det är min tur att få känna mig stor och stark och ingen kommer få påverka mig på något sätt!

Mål jag ska nå:


Ska börja träna regelbundet.

Detta kommer bli en viktig vana i mitt liv då jag behöver ändra livsstil. Jag tänker dock inte slösa pengar på att gymma då jag har naturen som är så fin att springa i och att jag dessutom har träningsredskap hemma.

Anledningen till att jag vill börja träna är för att jag behöver boosta mitt självförtroende rejält just nu under en lång period. Genom att få tankarna på annat så tränar jag också till en bättre hälsa och finare kropp. Jag säger dock inte att jag var jätte onöjd med min kropp, bara att jag måste hålla formen eller fixa lite finare former!


SPARA PENGAR

Jag har som sagt drömmar och de drömmarna är inte direkt gratis!

Jag vill tatuera in ett betydande motiv på min rygg som minne efter min bortgångna pappa. Något för att hedra mannen som uppfostrade mig till den jag dels är idag. Mannen som jag kallade för pappa! <3

Jag vill åka till Tomorrowland eller någon annan festival utomlands.

Jag vill skaffa körkort och bil och åka på roadtrips med vänner!

​Jag vill uppleva världen

Världen har så himla mycket att erbjuda så att resa är den största drömmen för mig. Jag vill uppleva olika kulturer, lära mig nya saker och världens länder och dess folk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fyfan vad livet har lekt med mig under tiden jag inte vart aktiv här.

Sedan den 17 november 2014 har jag gått igenom bland dem svåraste valen i mitt liv och jag har brutits ner som människa och är väldigt svag just nu. Men det är slut på det har jag bestämt!


OM 11 DAGAR ÅKER JAG TILL KRAKOW, POLEN

Med kyrkan och alla nya konfirmander åker jag som assistent på en resa som kommer ge mig nya perspektiv också en resa som jag sett fram emot ett tag nu. Ska bli så himla roligt.

Men...

OM 50 DAGAR ÅKER JAG TILL NICE, FRANKRIKE!

Det kommer bli ett av mitt livs bästa resor. 3 veckors språkkurs i ett helt underbart land men nytt folk att lära känna. Den här resan hoppas jag verkligen förändrar mitt liv på ett nytt sätt. Jag älskar att resa till nya ställen och upptäcka saker och det är exakt vad jag ska göra! Vi ska till Monacco, Antibes, Cannes, St Tropez och självklart parfymens stad Grasse.

Mitt liv har bara börjat!

Likes

Comments

View tracker