Jag är tom, men jag är också fylld utav så många olika känslor. Jag känner hat och lycka, jag känner mig ledsen, rädd, glad, arg, tacksam men framför allt känner jag mig fylld utav kärlek.

Det tragiska som i fredags drabbade vårat kära Stockholm känns fortfarande overkligt. Mitt hjärta känns som miljoner bitar. Allt känns som en film. en mardröm man vill vakna ur. Att något sådant hemskt skulle hända oss, i Stockholm, hade man förträngt. Stockholm, min hemstad där jag har bott i hela mitt liv, 22 år. Stockholm som är min trygga plats i livet, där jag har alla mina nära och kära, raserades på mindre än 10 minuter.

Jag befann mig i Köpenhamn på en jobbresa över dagen när jag tar upp min mobiltelefon och har 3 missade samtal och 7 sms, "Lever du?", "Jobbar du idag?", mitt hjärta stannade upp för en minut. Va hade hänt? Klart jag mår bra, va menar ni?

De dom menade var att en lastbil hade kört rakt igenom Drottninggatan och rakt in i Åhlens. Huset där jag jobbar, huset där jag tillbringar nästan varje dag, huset som är min och många andras arbetsplats. Platsen jag inte var på just denna fredag.

Jag hade tur i oturen att jag inte befann mig på Åhlens just denna dag. Men jag kan inte låta bli att tänka på att det egentligen var jag som skulle ha stått i butiken på Åhlens just denna Fredag. Jag kommer aldrig kunna förstå va mina kollegor och alla andra omkring varit med om och, minst sagt de som skadades och de som inte kom hem denna kväll. Mina tankar är med er alla och jag är tacksam över att mina nära och kära mår bra.

Idag hölls det en kärleksmanifestation på Sergels torg i heder för de tragiska som i fredags drog in över våran stad. Jag har aldrig någonsin i mitt liv sett så mycket människor samlade på en och samma plats. Det var så mycket kärlek som spreds, Stockholm var enat. Känslan av att stå där bland alla människor, att få vara delaktig i något så vackert är helt obeskrivligt, jag kan inte förklara med ord. Jag har aldrig varit så stolt som idag över att kunna kalla mig för Stockholmare.

Vi får aldrig glömma att ta hand om varandra och aldrig döma någon i förväg. Terrorismen har ingen religion, det är en handling av en eller flera människor. Deras syfte är att skrämma oss, få oss att sluta lita på varandra och att sluta leva. Men i Stockholm är vi starkare än så och inget ska hindra oss från att fortsätta leva. Jag är rädd, men de kommer inte att stoppa mig. Imorgon ska jag gå tillbaka till jobb och jag ska vara stolt över att stå i butiken igen, rädslan ska inte få ta över mig. Tillsammans är vi starkast, glöm aldrig de! 

Tack till alla poliser, sjukvårdare, räddningstjänsten och alla ni andra som hjälpte till under denna dag för ert fantastiska arbete, ni är värda mer än guld och tror många håller med mig när jag säger att vi inte kan tacka er nog! 

Ta hand om era nära och kära, ni vet aldrig när livet kan förändras! Kärlek. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag bra, har dock drabbats av en väldigt stark pollen reaktion i Spanien som är ganska jobbig, men jag ska inte klaga.
Sitter just nu på flyget påväg till Danmark och Köpenhamn, där jag ska spendera min dag. Ska besöka en av våra butiker, ska bli så kul! Hann knappt landa i Stockholm innan jag satte mig på nästa plan, men jag tycker bara de är kul, vem vill vara i Sverige liksom.
Jag hade de jätte bra i Spanien med super fint väder, sol och varmt varje dag. Hoppas ni haft de bra och får en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Eftersom att vädret var så fantastiskt fint igår så passade jag och Eva på att starta dagen med en god frukost för att Sen gå Stockholm runt. Började på Södermalm, gick Hornstull, Långholmen, Kungsholmen, centralen, gamla stan, Slussen och sen hem. Så tänkte bjuda på lite härliga bilder från våran lila runda, hoppas ni passade på att njuta och vara ute i solen!

Likes

Comments

Perfekt start på denna fredag, 10 kilometer powerwalk och en härlig frukost efter de, nu väntar de jobb. Ha en fin dag!

Likes

Comments

På måndag åker jag tillsammans med min pappa till Spanien, så vad passar då inte bättre än att bjuda på en film från i sommras? Titta och njud, snart är jag där igen!

Likes

Comments

För er som inte vet så har jag flyttat till söder, hittills känns de jätte bra och jag trivs toppen. Idag var solen framme så passade på att ta en lång promenad runt söder för att se mig omkring, vart 7,5 kilometer och lite styrka efter de.
Nu ska jag hoppa in i duschen och vid sju har jag ett inplanerat möte, annars väntar en väldigt lugn kväll.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och har spenderat denna härliga dag tillsammans med Lea. Vi började dagen med en härlig brunch och tog oss sedan vidare för lite tennis och träning. Kan säga att jag redan nu har träningsvärk och kommer förmodligen inte kunna gå imorgon, men hur härligt är inte de?! Jag älskar de!
På kvällen mötte vi upp lite vänner för lite härligt häng och imorgon väntar jobb. Hoppas ni haft en fantastisk dag!

Likes

Comments

Idag är de måndag och många vaknar upp med den klassiska måndagsångesten, men inte i mitt fall. Jag älskar måndagar. Att jag älskar måndagar kan bero på mycket, men framförallt att jag faktiskt jobbar med något som jag tycker är fruktansvärt kul. Jag ser alltid framemot att gå till jobbet och lika så denna fantastisk morgon. Dessutom var de sol.
Efter jobbet åkte jag och Debbie till Djurgården där vi spenderade våran eftermiddag. Vi åkte båt och fikade innan vi mötte upp Viktor och åt middag. Vi fick också lite härligt arbete gjort. En väldigt härlig dag må jag säga, precis va som behövdes! Hur har eran måndag varit?

Likes

Comments

Då var denna helgen över och vi tackar gudarna för de fantastiska vädret vi haft. Känns helt fantastiskt att få vakna upp till solstrålar som tränger sig in genom fönstret. Håller ni inte med? Så mycket roligare att gå upp då.
Min helg har varit ganska lugn, den har för de mesta bestått av jobb, har jobbat både lördag och söndag. Men har hunnit med en del annat med. I fredags hade jag fått biljetter till genrepet av Melodifestivalen så bjöd med mina föräldrar och min kära vän Eva för en liten tjuvtitt innan de var dags för den riktiga finalen. Lördag kvällen spenderade jag bara hemma eftersom att det var Mello final och söndagen startade jag med en fantastisk brunch som Eva bjöd mig på. Kan säga att jag tror vi åt konstant i två timmar och tror ingen av oss mådde så bra efter, men himlans gott var de!
Hoppas ni haft en bra helg och tagit vara på solen.

Likes

Comments

Ligger nu i sängen, utslagen och väldigt trött efter dagens bravader.
Klockan ringde 04.00 imorse och 07.00 lyfte planer mot Köpenhamn. Har spenderat hela min dag i Köpenhamn tillsammans med massa härliga kollegor från hel Skandinavien.
Dagen bestod av massa intressant. Vi gick igenom allt från design, till sälj, till nya kollektionen och massa annat.
Trots att de danska språket inte är de lättaste att förstå och att jag kanske förstod en tredjedel av allt som sas under dagen så hade jag fruktansvärt roligt. Jag är väldigt glad över att jag fick äran att följa med på denna retaildag. Vi var ett riktigt härligt gäng!

Likes

Comments