Här är en bild på några av mina julklappar jag fick under julen. Fick också en super snygg jacka från g-star, en tempur kudde, biljetter till The phantom of the opera och Alex och Sigge live.

Likes

Comments

Disney on ice är något som legat mig varmt om hjärtat sen jag var ett barn. I julas köpte vi biljetter till våra gudbarn, och i år var temat frost. Föreställningen var fantastisk och vi alla njöt under hela föreställningen. Jag vågar nästan säga att jag njuter mer nu av föreställningen än va jag gjorde när jag var yngre. Jag kommer aldrig att sluta gå på denna fantastiska show, det är som en tradition som jag hoppas jag kommer hålla fast vid i många år till. 

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa! Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Vi var hemma hos Sebastian där vi åt en tre rätter middag tillsammans med massa kära vänner. Vid tolvslaget gick vi ner mot Maren för att se alla raketer och fira in det nya året. Ett perfekt avslut på 2016 tillsammans med mina nära och kära!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat min dag på klättercentret tillsammans med några av mina kollegor. Det var sjukt länge sen jag klättrade och herre Gud va påfrestande det är för kroppen. Hela min kropp skakar. Tur var väl de att det var hur kul som helst och kommer definitivt göra om de, en lite roligare typ av träning.

Likes

Comments

God jul allesammans! Hoppas ni hade en lika fantastisk jul som jag hade tillsammans med mina nära och kära. Vi firade jul hemma hos oss tillsammans med hela släkten precis som varje år. Vi hade det super mysigt och jag är så glad över alla människor jag har omkring mig, jag kunde inte önskat mig något bättre.

Likes

Comments

Igår kväll vid midnatt skulle jag köra hem Lea. Jag kommer ut till min bil och inser att någon har stulit alla mina däck och lämnat bilen stående på fyra stycken stenar.
Det känns verkligen overkligt och helt sjukt att de finns människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Att någon en torsdag kväll, ställer sig på en öppen parkering mitt i ett bostadsområde och börjar montera ner mina däck, utan att någon sett eller hört någonting.
Jag är mest frustrerad, arg och besviken över vilka idioter till människor de finns...
Hoppas mina däck och fälgar nu gör någon annan glad och lycklig och att dom får en fantastisk jul, jag är billös ett par dagar framåt.

Likes

Comments

Idag tog jag mig i kragen och åkte och köpte mig en ny telefon. Det vart en Iphone 7 i färgen matt svart, jag verkligen älskar färgen! Det känns så fruktansvärt skönt att äntligen få slippa min gamla och trasiga 5a som jag haft sen jag blev av med 6an. Nytt och fräscht, känns toppen!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dax för årets första julbord tillsammans med mina kära kollegor på Rönninge skola. Julbordet åt vi på vackra Hågelby gård, det var verkligen jätte trevligt. Maten var jätte god och dessertbordet var ännu bättre. Dessutom har jag väldigt fina kollegor som gjorde mig sällskap denna kväll. Imorgon väntar ytligare ett julbord och denna gång tillsammans med pappas företag.  

Likes

Comments

Att strosa runt i Stockholm en söndag som denna, bland allt fint julpynt och julmusik, kan ju vara bland de bästa med julen. Verkligen så mysigt. Får aldrig nog. Har verkligen haft en underbar söndag med trevligt sällskap och julklapps handling. Nu väntar sängen och imrogon börjar en ny arbetsvecka.

Likes

Comments

Två nya favoriter som jag införskaffade mig under fredagen. Kappan och tröjan kommer ifrån mango och jag är verkligen hur nöjd som helst med dessa två skönheter. Både sköna och snygga! 

Likes

Comments