Att hösten är här, är väl ingen som har missat. Löven klär marken, kylan kryper sig på och mörkret täcker himlen redan klockan fem.
De känns som att tiden bara springer iväg och man hinner inte riktigt med. Mycket nytt och fullt upp. Ibland vill man ha möjligheten att kunna paus livet för en sekund, för att sedan trycka på play och låta de rulla vidare. Hur härligt vore inte de?

Idag har jag varit ledig och har passat på att njuta av de fantastiska vädret. Började dagen med en lunch i Stockholm för att sedan ta mig hem för plugg inför min tenta på fredag. Nu är skolan igång på riktigt.
Hann också med en härlig promenad i solen tillsammans med min kusin.


Hoppas ni haft en toppen dag!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för denna härliga tradition, kräftskiva. Igår var det tillsammans med min härliga familj. Kvällen var lika trevlig som alltid trots att jag inte äter något som levt i havet. Vi passade också på att överaska min mormor som fyller 77år i veckan med lite presenter, sång och tårta. Kvällen var jätte mysig och vi alla hade så kul!

Likes

Comments

Midsommar, vilken helg! Där och då kändes de som att livet var med oss hela vägen, utom med vädret. Det var torsdag dag och det var midsommarafton under fredagen. jag och min kära vän Eva var ute i sista sekunden som vanligt och hade inga planer för morgondagen. Lite spontant under torsdagen bestämde vi oss för att åka iväg på en roadtrip ner till Skåne. Så efter jobbet var det bara springa hem och packa och vid 23 tiden kom vi äntligen iväg. Vi började trippen i Falkenberg där Eva har sin sommarstuga. Vi stannade i Falkenberg under Fredagen och firade våran midsommar där, tyvärr regnade de hela dagen, men trots allt regn så hade vi det super mysigt. Lördagen startade vi med en super härlig frukost på Falkenbergs Strandhotel innan vi fortsatte våran resa till Ullared. Det vart en hel del behövlig shopping för både mig och Eva. Efter shoppingen fortsatte vi våran resa ner till Helsingborg där vi spenderade natten med en härlig utgång. På Söndagen var det ingen sovmorgon som väntade, utan vi gick upp med tuppen och tog båten över till Köpenhamn. Vi strosade mest runt och åt en fantastisk brunch på mitt favorit ställe Cafe Norden. Köpenhamn bjöd på fantastiskt väder, strålande sol! Jag älskar verkligen Köpenhamn! Efter att par timmar strosande i fantastiska Köpenhamn var det dags att sätta oss i bilen för att köra tillbaka till Stockholm. Kan säga att Eva inte är det bästa sällskapet när man ska köra en 6 timmar lång resa, hon sommar alltid så fort vi sätter oss i bilen, men jag gillar henne ändå! Vi hade en super mysig roadtrip och båda var väldigt nöjda över vårat beslut den där torsdags kvällen. Både jag och Eva älskar att vara spontana, allt blir så mycket roligare då. Hoppas ni hade en lika bra midsommar som vi!

Likes

Comments

Hej mina vänner! Nu ska ni få höra! Har idag spenderat min dag med mina älskade kusiner och jag tillsammans med dom har gjort min första vlogg! Hur kul!? Vi bestämde oss för att göra en "Vem är mest..." hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

SUMMERBURST 2017.

Det finns inte så mycket att säga om denna helgen. Trots spöregn även igår var det leverans på hög nivå. Jag hade fruktansvärt kul. Att få spendera två hela dagar med vänner och människor man älskar är oslagbart! Summerburst, ni ser mig igen nästa år!

Likes

Comments

För exakt en vecka sen, 20e Juli skrev jag på kontraktet som kommer förändra min framtid. 23e Augusti kommer jag att börja plugga till Fastighetsmäklare via mäklarföretaget MOHV. Jag kommer att gå en uppdragsutbildning på 16 månader som därefter kommer att ge mig rätten till min mäklarlicens. I Januari 2019 är jag förhoppningsvis klart med skolan och då kommer ni hitta mig på kontoret i Solna. Jag är fruktansvärt taggad och ser verkligen framemot att börja plugga!

Likes

Comments

Deninas Student

Den 9 Juni var det äntligen dags för den minsta av oss stora barn att ta studenten. Det var så mycket glädje i kroppen denna dag, och väldigt blandade känslor. Att se Denina springa ut och ta studenter kändes så konstigt. Denina har alltid varit den minsta av oss, och att tiden har gått så fort känns läskig men också självklart väldigt kul. Jag önskar all jordens lycka till Denina i framtiden, Du är grym Nina!

Likes

Comments

Nu börjar min semester dra sig mot sitt slut. Vill nästan säga att sommaren är över, men de är inte riktigt så illa än som tur är!
Det var ett bra tag sen jag uppdaterade här i bloggen och jag har hunnit med en heldel under den tiden. Jag hade tänkt att jag skulle dela med mig av mina höjdpunkter denna sommaren i en kategori som heter "Min sommar" som då kommer bestå av olika inlägg med allt jag hunnit med under tiden det stått stilla här i bloggen. Hoppas ni kommer att uppskatta de, har massa fina bilder jag vill dela med er. Jag har haft en fantastisk sommar! Hur har eran sommar varit?

Likes

Comments

Jag är tom, men jag är också fylld utav så många olika känslor. Jag känner hat och lycka, jag känner mig ledsen, rädd, glad, arg, tacksam men framför allt känner jag mig fylld utav kärlek.

Det tragiska som i fredags drabbade vårat kära Stockholm känns fortfarande overkligt. Mitt hjärta känns som miljoner bitar. Allt känns som en film. en mardröm man vill vakna ur. Att något sådant hemskt skulle hända oss, i Stockholm, hade man förträngt. Stockholm, min hemstad där jag har bott i hela mitt liv, 22 år. Stockholm som är min trygga plats i livet, där jag har alla mina nära och kära, raserades på mindre än 10 minuter.

Jag befann mig i Köpenhamn på en jobbresa över dagen när jag tar upp min mobiltelefon och har 3 missade samtal och 7 sms, "Lever du?", "Jobbar du idag?", mitt hjärta stannade upp för en minut. Va hade hänt? Klart jag mår bra, va menar ni?

De dom menade var att en lastbil hade kört rakt igenom Drottninggatan och rakt in i Åhlens. Huset där jag jobbar, huset där jag tillbringar nästan varje dag, huset som är min och många andras arbetsplats. Platsen jag inte var på just denna fredag.

Jag hade tur i oturen att jag inte befann mig på Åhlens just denna dag. Men jag kan inte låta bli att tänka på att det egentligen var jag som skulle ha stått i butiken på Åhlens just denna Fredag. Jag kommer aldrig kunna förstå va mina kollegor och alla andra omkring varit med om och, minst sagt de som skadades och de som inte kom hem denna kväll. Mina tankar är med er alla och jag är tacksam över att mina nära och kära mår bra.

Idag hölls det en kärleksmanifestation på Sergels torg i heder för de tragiska som i fredags drog in över våran stad. Jag har aldrig någonsin i mitt liv sett så mycket människor samlade på en och samma plats. Det var så mycket kärlek som spreds, Stockholm var enat. Känslan av att stå där bland alla människor, att få vara delaktig i något så vackert är helt obeskrivligt, jag kan inte förklara med ord. Jag har aldrig varit så stolt som idag över att kunna kalla mig för Stockholmare.

Vi får aldrig glömma att ta hand om varandra och aldrig döma någon i förväg. Terrorismen har ingen religion, det är en handling av en eller flera människor. Deras syfte är att skrämma oss, få oss att sluta lita på varandra och att sluta leva. Men i Stockholm är vi starkare än så och inget ska hindra oss från att fortsätta leva. Jag är rädd, men de kommer inte att stoppa mig. Imorgon ska jag gå tillbaka till jobb och jag ska vara stolt över att stå i butiken igen, rädslan ska inte få ta över mig. Tillsammans är vi starkast, glöm aldrig de! 

Tack till alla poliser, sjukvårdare, räddningstjänsten och alla ni andra som hjälpte till under denna dag för ert fantastiska arbete, ni är värda mer än guld och tror många håller med mig när jag säger att vi inte kan tacka er nog! 

Ta hand om era nära och kära, ni vet aldrig när livet kan förändras! Kärlek. 

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag bra, har dock drabbats av en väldigt stark pollen reaktion i Spanien som är ganska jobbig, men jag ska inte klaga.
Sitter just nu på flyget påväg till Danmark och Köpenhamn, där jag ska spendera min dag. Ska besöka en av våra butiker, ska bli så kul! Hann knappt landa i Stockholm innan jag satte mig på nästa plan, men jag tycker bara de är kul, vem vill vara i Sverige liksom.
Jag hade de jätte bra i Spanien med super fint väder, sol och varmt varje dag. Hoppas ni haft de bra och får en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments