Efter en ganska jobbig svacka i motivationen till egentligen allt, känns de äntligen som den är påväg tillbaka. Trots att vintern smyger sig på, de blir kallt och dagarna blir mörkare, känns de ändå ganska okej. Mörker och kylan är de minsta jag har ångest över just nu.
Det har varit mycket i skolan som gjort att ångesten varit maximal. Skolan i kombination med jobb och livet är ibland väldigt tufft. Motivationen har inte existerar alls.
Men framtiden ser ljus ut och jag känner mig äntligen motiverad och taggad på att se hur framtiden blir.

  • Nära Svampstigen , Rönninge

Gillar

Kommentarer

Dom som känner mig vet att jag ofta kan vara väldigt spontan och impulsiv, detta är en sida jag oftast älskar med mig själv, känner jag för något så gör jag de, inga konstigheter.
Denna gång tog min spontana sida mig till Spanien för en weekend. Jag var ofrivilligt ledig från jobbet i 4 dagar och kände bara för att åka bort. Under söndags kvällen hittade jag en biljett till torrevieja och på tisdag morgon satt jag tillsammans med min bror på ett plan Påväg ner för att överaska våran familj. Alla vart så överraskade och så glada. Älskar överraskningar.
Det blev tre dagar med sol, bad och underbart sällskap. Självklart en hel del god mat också.
Nu är jag tillbaka i Sverige för två veckor av jobb och plugg innan de bär av igen för två veckor i Spanien med tjejerna. Ser verkligen framemot de. Hoppas ni har haft en fantastisk sommar hittills!

  • Nära Älvsjö, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Nu var det väldigt länge sen jag tittade in här och i dessa stunder känner jag att det kanske är dags igen. Jag dras mellan tankar och har väldigt svårt att bestämma mig. Jag vill börja blogga igen men tanken på att de tar tid och allt jag har att göra får mig att avstå.
Men jag har nu insett att de kanske är just de jag behöver. En plats att få skriva av mig på. En plats där just mina tankar har sin plats. En plats där ingen kan påverka mig och mina val.
Jag har bestämt mig, jag är tillbaks!

  • Nära Kungsholmen, Stockholm

Gillar

Kommentarer