Kom gärna till oss på CFL på torsdag och lär dig lite mer om kroppen och hälsa. Du kan även vinna massa fina priser. Alla är välkomna. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi friskvård! Friskvård påminner om idrott fast 1000 ggr roligare, friskvård handlar om att alla ska hitta sin gräns och nivå när det kommer till träning. Vi tränar i grupp men alla utgår alltid från vad de själva klarar av. Idag gjorde vi parträning som resulterade i mycket skratt och svett, vi fick även ha på oss pulsmätare för att kunna bromsa så vi inte kommer upp i en puls som gör oss obekväma. Det är något vi tänker på, att inte ta ut oss helt så vi känner att det ska vara roligt att komma tillbaka och träna. Igår gjorde vi prov på respiration (betyder andning men respiration säger man inom vården, något vi lärt oss) vi har jobbat med hur det går till när vi andas in och ut, samt vad som händer med syret vi andas in.

Likes

Comments

Hej på er! Detta är vårat första inlägg, och vi tänkte berätta lite om vad vi gjorde på våran Vård och Omsorgs lektion. I Måndags fick vi lära oss att mata varandra, vi har även lärt oss om basala hygienrutiner vilket är en grundläggnde kunskap inför våran praktik som vi kommer ha om några veckor.

Likes

Comments

Instagram@vo17staffan