Den här tjejen är trasig på insidan!

Jag ler på bilden och jag vill minnas att jag var glad. Samtidigt ser jag tvivlet i ögonen. Sorgen och den krossade insidan.

Egentligen är det inget som är "fel" eller som har hänt. Problemet ligger i ouppackade kartonger och "alla" måsten. JAG ÄR SÅ HIMLA BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV!

Varför orkar jag inte? Och varför hinner jag inte?

Snart ska jag sova. Jag ska göra mitt bästa för att tänka bort min ångest. Spola bort den i den värma duschen eller stryka bort den när jag stryker min skjorta.

Den där j*vla ångesten, som river mig i tusen bitar. När jag är på jobbet är den som bortblåst, likaså när jag springer. Men när jag sitter här, själv, rinner tårarna i hjälplöshet i att aldrig bli klar och aldrig få tid för mig.

Hur tar jag mig vidare? Jo, jag spelar den mest tragiska musiken någonsin. Jag gör en lista på alla måsten. Tårarna rinner och jag gör en sak i taget. Jag tar mig framåt. Och det får gå långsamt, hur långsamt som helst. Så länge som jag försöker, slår jag min ångest varje gång.

// V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har verkligen tagit ett steg in i en ny fas i livet. Jag älskar det! 😍 Nu i början är det dock mycket information och många nya intryck, inte enbart på jobbet. Jag är därav enormt trött. Samtidigt som jag har massa saker att berätta om! Detta har ni att vänta:

-Mitt nya bling
-Alla inköp i sommar
-Min första modelcasting
-Mitt nya gym
-Träningsuplägget inför sommaren

Nu ska jag bums i sängen! 😘

// V

Likes

Comments

Dödstrött efter alla intryck från dagen och dödstrött imorses när tanken var att jag skulle springa. Är man envis så är man envis och jag skulle ut på en runda.

4 km blev det på nästan 24 minuter. Jag är glad att jag kom ut och faktiskt sprang.  Det är bättre att springa än att inte springa alls. Idag var inte min bästa dag, men jag gjorde det iallafall. Det är faktiskt det som räknas! 

Tights: KariTraa. Tröja: Svenska Lottakåren.

// V

Likes

Comments

Idag hade jag min första dag på mitt nya jobb. Det känns väldigt bra. Magkänsla är bra. Jag fick dessutom en välkomstblomma! 😍 Det lilla som gör det!

Rutinerna i livet runt omkring har jag dock inte kommit in i...Varken på morgonen, i nya huset eller att behöva parkera. Nu ligger jag i sängen och ska uppdatera lite här på bloggen. Iallafall tills kroppen faller i sömn. Ny spännande dag imorgon väntar!  🙌

// V

Likes

Comments

N fixade lunchen i söndags. Salladen innehöll de lilla extra med tomat, gurka, melon, sallad, ost, köttbullar och jordnötter. Alltså så gott med jordnötter på!  👌

// V

Likes

Comments

Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Hur viktigt är inte ett första intryck? I min mening hur viktigt som helst. När jag kliver in genom dörren, på en millisekund, har alla bildat sig en uppfattning av mig. Det ska vara en bra uppfattning!

Jag har lagt fram kläder, packar väskan och fixat käk. Skjortan är struken och naglarna målade. Jag som aldrig målat naglarna. Aldrig någonsin, men tydligen nu. Jag vill vara extra fin.

Nu väntar sängen och håll en extra tumme för mig imorgon! Nya lärdomar väntar.

// V

Likes

Comments

Nu har jag officiellt flyttat. Hela dagen har gått åt för att få iordning. 50 % är klart. Så glad över det. Jag har någonstans att få ro liksom och inte se allt kaos. Resten av huset får komma i ordning lite senare.

// V

Likes

Comments

Igår beslutade jag mig för att morgon springa. Sagt och gjort. Klockan ställd på en tidig morgon. Jag snozzade ett tag innan jag begav mig ut lite över åtta.

Jag sprang den vanliga rundan på 5 km. Ingen tid, utan bara löpning. Det har otroligt avslappnad, likaväl jobbigt. Urform yesbox. Jag har dock en otrolig vilja och framåt kommer jag komma.

Outfit onpoint dessutom. Nytt set från Gymgrossisten av märket Start Nutrition. Jag använde också mina nya kompression vadskydd från Skins. Dessa babes fick jag i födelsedagspresent av min syster.

// V

Likes

Comments

Såhär såg min dag ut igår:
-10 h jobb
-Dammsuga
-Hänga tvätt
-Handla kaka till jobbet
-Fylla på vattenkannor
-Fixa lunch och packa jobbväskan till imorgon

Så jag har fullt upp. Det känns som att det har varit såhär varje dag de senaste veckorna. 😢 I beräkningarna får man inte glömma alla transportsträckor som tar sin lilla tid.

Kroppen är helt slut och jag har tusentvå saker att fixa. Och lika många saker som jag hade behövt göra. Vi får inte heller glömma det jag vill göra.

Sommaren är "slut". Jag börjar mitt nya jobb på måndag, så den känns som slut för min del. Sommaren blev inte alls som planerat. Alla spontan resor som jag och N skulle göra över helgerna har inte blivit av. Inte heller alla kompisträffar som jag i mitt huvud hade in planerat blev av. Och ingen träning.

Sommaren, träningsmässigt, blev exakt så som jag inte ville. Jag har lagt på mig och mina tonade muskler är borta. Mina vältränade lår har nu bristningar. Vad hände liksom? Hur kunde det gå såhär?

Även fast jag är dödstrött ska jag springa imorgon. Jag ska göra något som jag älskar, för min egen skull. Trotsat tiden inte finns.  Sen ska jag ta mig igenom dagen. En timme i taget. Detta är ju livet, ibland lättare ibland tuffare.

// V

Likes

Comments

Idag på jobbet, gjorde jag precis som jag gjorde igår. Tog cyklen på ena rundan. Skillnaden från igår till idag var att det fanns ingen reklam.  Alltså det blev mycket lättare att ta sig runt och rundan tog kortare tid. Idag var det dessutom mycket mycket varmare.

Det är så roligt att cykla runt och leverera post. Och bra träning. Det känns verkligen i bena! 😅 Promenaden på 1,5 km blev också av. Nu väntar jag på min kollega så vi kan jobba vidare! 💪

// V

Likes

Comments