View tracker

​Köpte en ny ricinolja till håret idag. Testade den direkt när jag kom hem och den kändes aningen lättare att använda än den vanliga som jag använt innan. Ricinolja är riktigt bra för håret och stärker håret ifrån rötterna, det är lite meck att använda men ger bra resultat. Har man som mig, väldigt skört och frissigt hår, så hjälper oljan till att samla ihop hårstråna och ger näring. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Har precis införskaffat mig en St. Tropez in shower tanning. Jag vet inte än om det kommer ge mig resultat, men vet att den har fått bra recensioner. Hoppas få lite tan i vintermörkret! ett ganska billigt sätt att muntras upp i november som kan verka oändlig..


Likes

Comments

Det var en riktigt kall marsnatt, en natt av isande kyla och många vägar var avstängda på grund av snökaoset. Det var sent. Det var halt på vägarna och svårt att ta sig fram till BB, för två kämpande föräldrar. Jag kom till världen en kall marsnatt 1995 och mamma har berättat att pappa fällde tårar ögonblicken efter. Min pappa gråter aldrig, speciellt inte inför andra. Jag är precis som min pappa. Oavsett vad jag vill intala mig själv om, så är jag lik min pappa. Ibland kan det göra mig frustrerad och arg men oftast glad, över att jag är lik en så fantastisk person som aldrig slutar att ge. Min pappa är smart, envis, snäll, ärlig och stark. Om jag bara har ett uns av hans stora hjärta så kan jag skatta mig själv som lycklig. Att jag fick ta fel av alla hans brister och styrkor, ta del av hans rädslor och tankar har gjort mig till den jag är. Pappa är inte perfekt, men för mig kommer han alltid vara perfekt.

  • 36 readers

Likes

Comments


Så tröttttt även idag. Jag älskar min praktik, men den tar död på mig. Jag har nog inte riktigt insett hur stora mina sömnproblem är förrän nu. När jag jobbar, pluggar och dessutom hittar på ganska mycket helgerna så blir det tufft. Jag känner själv hur jag kollapsar som människa. Jag orkar inte koncentrera mig och blir stressad samtidigt som jag vill så mycket. Jag vill mer ön vad både min kropp och psyke orkar. Jag vill klara av allt. Sån har jag alltid varit, jag vill inte prestera dåligt. Allting som jag genomför ska vara det bästa jag har. När jag inte lyckas, så mår jag inte bra. Jag vill må bra, jag vill prestera bra i skola och på jobbet samtidigt som jag vill träffa mina vänner och läsa extra litteratur för att bli en bra kurator. Det är lite kaos i mitt liv. Men jag håller ut och kämpar fast det blir riktigt tungt såhär i slutet av veckan, när jag sovit ungefär 3h per natt. Nu ska jag käka lite avokado på rån, så jäkla gott. Äntligen fredag imorgon. Peppar, peppar.

Likes

Comments

Igår kväll tog vi steget. Jag har länge vetat om att jag kommer att flyga till Sydafrika och vara där i 8 veckor, men jag har förträngt att det faktiskt kommer att inträffa och hur nära det börjar komma. Jag har tänkt mycket på hur jag kommer att klara av den här resan, både den inre och den fysiska. Jag är inte alls samma person som påbörjade Socionomutbildningen 2014. Jag är inte längre den lilla rädda tjejen i hörnet som varit så osäker. Jag har förändrats. Både på ett bra och dåligt sätt. Igår när jag bokade flyget tillsammans med Amanda, så kom jag på mig själv med en känsla av mod och förväntan. En befriande känsla och insikt om hur orädd jag faktiskt har blivit. Jag har lärt mig att falla fritt. Jag kan kasta mig ut, utan att vara så rädd för var jag landar. Flyget till Sydafrika är bokat och nu är det inte längre bara en fantasi, nu är resan en verklighet. Jag kunde inte vara lyckligare. Och stolt, som fan. Bra Viktoria.Likes

Comments

Jag sitter i sängen och bara slappar framför datorn. Det var längesen som allt var så tyst i mitt liv, när det faktiskt är ganska lugnt. Mina tankar är nog inte riktigt vana vid det här lugnet haha. Stress har blivit en del av mig. Idag ska jag bara ta det lugnt och städa i mitt kaos-rum. En välbehövlig helg, som fått mig att känna mig bra igen. Som jag vet inte varar så länge, men just för idag så känns det bra. Tänkte inte göra många mer knop idag. Hoppas ni hade en bra halloween och en fin helg, xoxo.


Likes

Comments

Vad vet man egentligen? i ena sekunden är man klok och resonabel. I nästa ögonblick är man på väg utmed stupet, fortfarande ovetandes om att undergången står för dörren. Förnuftets röst tystas ner och trycks ner, istället så fastnar man tros att men vet att det är fel. Det går inte stå emot.  

Likes

Comments