VARDAG

Han med stort H. Som så många säger till sina kärlekar. Jag med förvisso. Jag säger det till min kärlek, min bästa vän, min systerson & min gudson. Fyra kategorier som stämmer in på en och samma samma person - han som för mig är Han med stort H; min älskade Victor. För för mig är han det. Det som med andra ord kan beskrivas med fyra bokstäver; allt.

Idag fyller han fyra år. Det är helt galet. För fyra år sen idag höll jag i dig för första gången. Idag sprang du mot mig när jag knackade på dörren & gav mig en puss för att sedan få ditt paket. En present du sagt var den bästa av alla, till din mamma innan du somnade. Om jag blir glad? Gladast. Men det är klart du ska ha ett rött flygplan på din stora dag. Du älskar ju flygplan. Och jag älskar dig. Idag firar vi inte bara din, utan även vår fyraårsdag, och ingen är gladare än vad jag är <3

Återigen, GRATTIS på födelsedagen min fina fina älskade Victor. Du gör mig stolt varje dag och det finns inget i världen jag är så tacksam för som jag är för dig och din lillasyster. Ni & Jag - vilket team.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Vilken dag! Efter alldeles för lite timmars sömn ringde klockan för ett besök hos sjukgymnasten. Akupunktur med ström stod på schemat. Därefter tvingade Amanda med mig till skolan - skulle egentligen dit på lektionen imorgon. Sen har jag cyklat upp & ner från stan fyra gånger. FYRA gånger? Haha. Till skolan, till sushirestauranger, till Mio & nu är vi hos Matilda för idolkväll med melon, kex & ost. Vem är nöjd nu tror ni?

Så ja, efter jag dräpt mitt kaffe nu tänker jag hugga in! PUSS på er.

Likes

Comments

VARDAG

Puh! Och HEJ! Äntligen har jag landat i sängen efter ännu en arbetsdag. Dock får jag bara sitta här i trettio minuter till för sen vankas det aw & därefter ska jag vidare till ytterligare ett ställe. Can't wait! Blir nog en fredagskväll i världsklass om jag får gissa!

Imorse bokade jag diverse olika biljetter som ska ta mig både till min andra hälft i Borås men även till mina absoluta favoriter, nere i Skåne - familjen. 10.35 på fredag nästa vecka går bussen till Borås och ingen längtar mer än jag!

Nej hörrni, nu måste jag rappa på. Fräscha till mig & försöka hitta någonting att ha på mig. Lär bli ett klassiskt "jag har inget att ha på mig"-utbrott, som säkert många av er känner igen ;)

Trevlig kväll på er! PUSS

Likes

Comments

VARDAG

Jatack, just precis så, som rubriken säger - Hej, livet!

Igår vaknade jag upp ute på landet hos Emilia och hennes familj efter en måndagskväll med vinpimpling, hur trevligt? Morgonen spenderades i soffan, med en stor kopp kaffe i näven konstant. Förstod även då att mitt kaffeberoende inte är borta trots flera dagar utan. Anledning? Har inte orkat gå 100 meter till affären & därför vart utan mjölk i två veckor, no joke alltså. Livet är ju dock mer än underbart när man sitter i en soffa tidigt på morgonen, har skogen utanför fönstret, en knallblå himmel och världens bästa höstväder. Och hösten är ju BRA mysig om det är fint väder, inte sant?

Nu är det snart dags för skola igen, mjukstarten på schemat gör så det pirrar i hela magen på mig. Jag får nämligen möjlighet att åka hem till min älskling på hans fyraårsdag!

Likes

Comments

HEM, VARDAG

Alltså <3 kvällar som dessa. Blir så lycklig och glad av vädret som är just nu. Att kunna åka ut i stan och ta en fika sent på kvällen eller bara träffa sina vänner, göra inget alls, och må bra. Jag finner inga ord. Till och med på jobbet går mungiporna uppåt och man vill bara ropa hej livet!

Att sista tentan skrivs imorgon och att sommarlovet därefter knackar på dörren gör inte situationen sämre vill jag lova. OJ, oj, oj, vad skoltrött jag är nu. Ska bli skönt med en paus.

Inte bara skolan som får en paus. Min älskade familj får det dessvärre också. 40 mil ifrån och jag trodde vi skulle ses imorgon. Nu ses vi kaaaaanske på söndagkväll, det beror på hur jobb ser ut nästa vecka. Denna sommaren får jag prioritera jobb och åka hem när det passar, tur man vet vart man har er, mina människor. Snart iallafall <3

Likes

Comments

Instagram@vlinderqvist