Hejsan. Idag har vi åkt till våran lägenhet och gjort det allra sista. Jag och Nelli tog en promenad i kylan och h*****e vad kallt det är ute. Tur kaffe och raggsockor finns när man kommer hem! Ska lägga upp lite bilder på lägenheten ikväll. Ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll.

Likes

Comments

Hejsan. Nyåret va hur trevligt som helst i lilla åsen. Och Nelli fick smaka sin första puré (katrinplommon) och det gillade hon. Och så har hon börjar sitta i stol. Allt går så fort med Nelli nu. Igår vände hon sig näsan helt från rygg till mage. Stanna tiden lite TACK!

Likes

Comments

Hejsan, nu är julen över. och äntligen det stora flyttlasset. Äntligen flyttade vi till en större lägenhet, med öppen planlösning.
Vi har målat och gjort fondvägg innan vi flyttade in så de drog ut litegrann på tiden. Men nu börjar vi komma på plats, alla rum är "typ" klara. bara lite småpill kvar, och lite saker på väggarna. Men nellis rum är rena kaoset.. Hon har fått så mycket julklappar och även innan jul så måste gå igenom allt och titta vad allt ska vara! Vi har inte målat nellis rum alls, det får se ut som de gör just nu, tills hon blir större så hon kan få säga hur hon vill ha det på väggarna!

2 dagar kvar till nytt år. Mina planer är att åka upp till åsen och fira med min syster hennes kille & doms lilla kille som heter Charlie och det är även mitt gudbarn. Så de blir kul så får Charlie & Nelli ha lite kusinmys på nyår. Så de är dom planerna som blir.

Just nu ligger jag i soffan och är helt slut, värk i kroppen. Idag var vi och städade ur vår gamla lägenhet, och det var sån lättnad att besiktningen blev godkänd!
Så nu är den lägenheten helt klar för oss, så de känns skönt.

Ni får en liten tjuvtitt på vårat vardagsrum, lite små plock men de är på en förbättringsvägen.

/L

Likes

Comments

Hejsan! Är TILLBAKA!
Idag är min lilla Donna hela 3 månader kan ni tänka er hur fort det går 😱
Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar till 3an. Men så länge bor vi hos min pappa, för vi fick en oinbjuden gäst i våran nuvarande lägenhet. "Pälsängrar" så vidriga!
Dom sätter sig i kläder, så förra veckan skakade jag av alla kläder och har fått lov att frysa in vissa, och torktumla allt annat i över 60 grader. Och mina stickade kläder/halsdukar/mössor så bara ramlade de av dom äckliga krypen..
Så idag har Nomor vart och sanerat lägenheten. Så de va skönt att de blev Gjort!
1 januari ska vi flytta inte långt kvar nu!Likes

Comments

hejsan veckorna går undan nu, igår blev nelli 4 veckor gammal. och nu har jag vart dålig på att uppdatera men ska försöka att uppdatera minst en gång om dagen. idag fick vi svar om att vi fick en lägenhet vi har vart intresserad av, det är en 3a och med balkong och mycket bättre planlösning. gillar inte våran lägenhet vi har nu, hela lägenheten är en korridor typ. och ingen balkong. så de blir så instängt!
så 1/1 får vi flytta in. längtar redan!!

idag har jag Johan och nelli vart i åsen hos syrran, och nu är vi påväg hem. har vart trött hela dagen så ska dega ner mig i soffan när jag är hemma och mysa med mina två hjärtan 💕

uppdaterar mer imorgon!

Likes

Comments


hejsan! idag har vi vart på BVC, sen har vi vart ute och gått ett tag, och nu på kvällskvisten åkte vi upp till min pappa och käkade. så nu äntligen tar jag min förkylning och kryper ner i soffan framför en serie. är så orolig att jag ska smitta nelli, blev dunderförkyld under en natt bara, som tur ammar jag så blir det lite bättre emunförsvar till Henne!
så hemskt kan inte mysa med henne eller vara nära henne förutom när jag ammar, men hellre det än att hon ska bli sjuk. ha en mysig kväll så uppdaterar jag mer imorgon!
förresten idag är hon exakt 2 veckor och dom har gått så himla fort alltså!

Likes

Comments

hej! nu va det länge sen. det har hänt mycket nu på sistone. jag och Johan har flyttat till en annan lägenhet, och vi har äntligen fått våran dotter Nelli till världen! och livet är så jävla bra just nu!

imorgon är min prinsessa redan hela 2 veckor gammal, och det är dom bästa 2 veckorna i mitt liv. livet med barn och kärleken till sitt barn är obeskrivligt, det är helt underbart!

jag kommer börja blogga dagligen igen! då kommer jag skriva om mitt liv som mamma och hur våra dagar ser ut, inredning mm!

Likes

Comments

På lördag fyller jag 18år! Så idag fick jag beställa mina efterlängtade present!
Hoppas dom är så sköna alla säger att dom är.Likes

Comments