Helluu!! Nu är det söndag igen och jag har en hel skolvecka framför mig. Men vad gör det när veckorna ändå går så himla fort? Helt sjukt. Men jag ville iallafall summera mina två helger som har varit otroligt roliga!

Förra helgen startade med hemma mys och dagen efter (lördag) gick jag och tre goa vänner till mig ut, det var ganska så kul faktiskt trots att min inställning till klubben inte var så bra från början haha. Dagen därpå var inte mindre spännande för då gick jag och typ exakt samma gäng på derby, ingen vinst denna gången men Bajen grejar det näst gång I hope<3

Denna helgen var inte lika "fullspäckad" men igår var det ett jävla röj hos Anton som styrde upp en bra jävla fest! Dansade så mycket att mina fötter värker!

Annars ikväll så står middag med mamma och lite teoriplugg på schemat.

Puss hörs sen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej kärt folk! Jag är verkligen usel på det här med bloggandet. Usel. Men min ursäkt lär ju vara att skolan äntligen (not) har dragit igång.

Veckan har gått väldigt fort, och vi har inte ens gjort något vettigt i skolan heller förutom då att få instruktioner till gymnasiearbetet. Fy. Blä. Vill ej.

En roligare grej som har hänt igår var att min kära släkt kom förbi, de åkte dock hem idag så det blev ett adjö med massor av kramar. Bu.

Hörs förhoppningsvis snart igen! Kram

Min fina systerdotter <33

Likes

Comments

Superrrmysiga bilder från måndagskväll. Dessa bilder beskriver verkligen vad en underbar sommarkväll (enligt mig) ska bestå av: vänner, fint väder, båttur och vin. Asmysigt<333

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Detta är då mitt allra första inlägg och jag kan väl börja med att välkomna er till min blogg! Har mycket roligheter att dela med mig av😏. Puss hörs sen! Xxx

Likes

Comments