Som rubriken säger så blev det vinst igår! Vi vann med 2-0 mot bro, så vi ligger fortfarande först och är fortfarande obesegrade, 13 raka vinster nu! Bara tre matcher kvar så det är bara att fortsätta såhär!

Men nog om gårdagen, snart ska man iväg till herrmatchen AIK-Pixbo, och vara publikvärd och representera AIKs damlag! Kom dit och kolla, annars så sänd matchen på tv ikväll ;) check it out ;) 

Foto: Magnus Neck

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 91 Readers

Likes

Comments

Gör som mig och mina damlagsspelare i AIK innebandy, stöd hjärnforskningen och gå in på www.bissenbrainwalk.se.

Tillsammans kan vi göra skillnad!


  • 102 Readers

Likes

Comments

Började nio idag, med en föreläsning, så just nu pågår föreläsning om studier/skaffa eget, vilket är intressant för mig, jag som gärna vill plugga vidare! Så nu ska denna föreläsning pågå till till ungefär tolv, sen blir det lunch, och därefter blir det att bara sitta och söka jobb fram till fyra ungefär! Sen är det bara att skynda sig hem för att byta om och så och dra vidare till träningen! Så sjukt taggad för träningen idag! ;)

  • 103 Readers

Likes

Comments

På söndag är det match! Kom dit och stötta oss när vi har en av våra tuffaste matcher! Kom och stötta oss till vår 13e raka seger! Be there! ;)

Lasse G kommer vara där!
Gnagis kommer vara där!
Black ladies kommer vara där!
Och självklart självaste AIK damlag kommer vara där!
Så jag hoppas att du kommer vara där också! ;)


  • 101 Readers

Likes

Comments

Kom hem från träningen för en liten stund sen, har käkat och ska snart hoppa in i duschen!

Idag är jag verkligen nöjd över min insats på träningen, det mesta gick som jag vill och jag spela riktigt bra! Spelade som back idag, vilket jag inte gör så ofta, jag brukar spela som vänster forward i vanliga fall annars! Kan ju inte säga att back position är min favorit men idag var det kul, utvecklas som spelare också genom att spela på olika positioner, och jag vill ju utvecklas så mycket som möjligt som innebandy spelare! Jag har ju mitt mål dit jag vill nå! :)

  • 118 Readers

Likes

Comments

Idag drog jag till jobbcoachen som vanligt som jag brukar göra på tisdagar! Började nio med föreläsning, kanske inte direkt det roligaste, men det är värt det och man lär sig en del iaf!
Efter lunch blev det att söka jobb efter jobb efter jobb, tänk dig att sitta tre timmar i streck och bara sitta vid datan och söka jobb ;) hade även möte med en av coacherna om min ångest, och vi kom fram till att jag ska meditera tio min varje dag! Haha, vi får se hur det går med det?!?! :)

Men ne, nu är det dags att byta om och ta något att äta, sen om en stund är det dags för träning! Riktgt taggad idag faktiskt! ;)


  • 123 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen mot västervik! Lite mer än 3,5 tar det dit, sen ska jag tydligen ta en vanlig buss för att kunna komma till sebbe, och måste göra två byten, jag som är så vimsig och så, hur ska det här gå?! Kommer ju inte hitta vart jag ska nånstans, hahah :) i alla fall så tar den resan typ 1 timme, så kommer typ va framme kvart i fem tror jag, så den dagen kommer ju bli riktigt rolig ;)
  • 210 Readers

Likes

Comments

Länge sen man skrev något här, kanske dags att börja blogga igen? 

Ligger i alla fall i sängen just nu och kollar på tv, men ska nog sova snart, har ju en buss att passa imorn, och måste packa det sista! Åker nämligen till Västervik för att träffa Sebbe och ska vara där hela veckan! Länge sen man träffade honom, typ drygt två år sen, så det ska bli sjukt kul att få se honom igen, men samtidigit lite pirrigt, va ju som sagt ett tag sen, ingen av oss har ju nån aning om hur mycket vi faktiskt har förändrats under tiden kanske! 

Men jag känner på mig ändå att det här kommer bli det bästa höstlovet någonsin! Har längtat som fan efter den här dagen, och imorn gäller det!

 

Juste, i helgen så gjorde jag högskoleprovet, gick väl inte så bra, men det var ju bara ett test för mig, bara för att se vad jag borde tänka på nästa gång och så, hur jag borde lägga upp det och så. Så även om det inte gick så bra, så ska jag inte bry mig så mycket, för att det som sagt bara var ett litet test för mig!

Idag har jag inte gjort så mycket, hade bara match under dagen, min andra match sen jag kommer tillbaka från min knäskada, men den slutade i alla fall med 4-3 till oss, så tre poäng! För mig gick det inte så bra tycker jag, kände mig bara så förvirrad typ.. men laget spelar sjukt bra, vi kanske inte spela så bra i första, men sen så fick vi till det! Vi vann ju i alla fall!

Likes

Comments

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, va ett tag sen jag skrev något här!
Är i alla fall på väg till skolan, idag blir det första riktiga lektionen i 3an. För mig blir det engelska c faktiskt!
Imorse drog även min storebror till arlanda, då han ska åka tillbaka till usa och fortsätta plugga. Fick faktiskt en present innan han drog eftersom jag fyller år nu på torsdag,18 år! Yeah! Men blev faktiskt lite förvånad, för vi brukar typ aldrig ge varandra presenter :o
Börjar undra om jag gav hnm något när han fyllde 18, tänk om jag inte gjorde det, lite dåligt samvete får man ju då!

  • 220 Readers

Likes

Comments

Satt precis och läste lite bloggar, då jag en av dem är min bästaväns blogg, då jag fick se detta :)
Så underbar kille! 

Och vill bara säga att jag alltid kommer finnas för dig, oavsett va som händer. Du och jag har haft lite upp och nedgånger tillsammans, men vi håller ihop ändå, och det är jag glad för! Du är den finaste vännen man kan ha, även fast vi ibland bråkar och så, så vet jag att du ändå alltid kommer finnas där mig när jag väl behöver det.

Du betyder mest för mig, och jag släpper dig aldrig, jag kan inte få en bättre vän än dig! <3 

Hoppas att du kommer hit till sthlm snart och hälsar på! <3

 

Likes

Comments

Instagram@viickanj