Header

Mode

Här är då ett litet inspirativt kollage om vad man kan ha på sig nu när skolan sakta men säkert börjar närma sig.. Jag tycker ju då att det är skönast att ha ett par mjuka jeans och en oversized varm tröja, eftersom det ofta brukar vara väldigt kallt i vår skola. Har även satt in ett par slip-on skor som bara växer på mig, det är så skönt att slippa snören och annat krångel. Kommer dock troligtvis att leva i mina uggs när vädret blir kallare men Let´s Be Real uggs är ju inte dom snyggaste skorna. Så det kan vara trevligt att byta ut det lite.

​Dessutom ska jag ju till Paris inom loppet om bara några dagar bara så tog lite inspiration och ska försöka hitta lite liknande saker!


KRAM


Likes

Comments

Mat

Godmorgon (?) Gjorde en smoothie till frukost men hade ingen vegansk mjölk så den blev ganska tjock men ändå sååå sjukt god!!! <3


KRAM

Likes

Comments

Mode

Fick mina nya Nike Juvenate, som jag hade beställt hem idag. Det blev lite svårt att visa på bild men dom är iallafall en silvrig nyans och jag tycker dom är as balla! Tror att dom kommer komma till bra användning i Paris men även när jag ska gymma eller spela tennis för just nu har jag inga som funkar.

Beställde dom på Nike´s hemsida: http://store.nike.com/se/en_gb/pd/juvenate-print-shoe/pid-10951434/pgid-11470054


KRAM

Likes

Comments

Mode

​Dom mest HYPADE solglasögonen just nu, Dior So real.

Har faktiskt beställt ett par i silver och väntar OTÅLIGT på dom nu. Tycker själv att dom är väldigt snygga men alla har vi olika åsikter (eller hur?) så dom kanske inte faller alla i smaken. Känns väldigt fräscha och som den perfekta touchen till en tråkig outfit. Dock så var priset ganska saftigt så det kändes lite i plånboken (som nu blivit tom.. heh) men dom kommer att gå till BRA användning!!


KRAM

Likes

Comments

allmänt

Lite inspo för dagen då det inte är ett moln på himlen och solen steker här i Stockholm!


KRAM

Likes

Comments

Musik

​Aa dethär är då några låtar som jag verkligen älskar just nu! <3<3 

Dom är ganska "Shady" men jag tycker om det, hahahahah!


KRAM

Likes

Comments

allmänt

Insåg precis att min story består nästan bara av matbilder.. (heheh)

Nu när de är sommarlov innebär det underbara stories på snapchat (dvs massa god mat hahah..) och de tycker jag är väldigt inspirerande att se. Längtar tills jag åker utomlands så att man kan sukta alla med bilder vid poolen eller Eiffeltornet och kanske lite goda Macarons! <3 Är såå taggad på att åka iväg men man måste även ta vara på att umgås med sina kompisar som man kanske inte skulle hinna göra när skolan drar igång!

KRAM

Likes

Comments