Header

Blandat
Hej bloggis!

Hej på er! Jag skötte igår och det var helt underbart! Jag skötte i boxen och kunde tyvärr inte få så jätte bra bilder så jag tog en annan underbar bild som inte jag har tagit utan Jana Södergren har tagit när hästarna var på sommar bete! På fredag så jag ju rida och då får vi väl se hur det går! Det finns inte mycket mer jag kommer göra idag utom att kanske hänga med några polare! Nejmen det var nog det som jag hade att säga, det var inte så värst mycket men jag hoppas det blev bra ändå! (ps. Vivaldi är på vänster sida!)

Ses <3

Likes

Comments

Prat, Updatering, Information
Flyttat?!

​Hejsan pårejj!

Jag är ledsen att jag inte lagt upp nåt inlägg och jag är verkligen ledsen över det.  Jag har faktiskt flyttat! Och jag har bara inte haft tid att tänka på bloggen, men jag är här nu och idag ska jag till stallet. Jag ska sköta kära Vivaldi och kanske kommer ta några bilder. Jag säger hela tiden att jag ska ta bilder men så blir det inte av! Fast jag ska iallafall försöka! Det kommer nog också komma upp lite mer info om Vivaldi och hur han är för att jag inte sagt så mycket om honom! Men nu måste jag tyvärr gå, jag hoppas detta inlägget var intressant!

Ses <3 

Likes

Comments

Information

Har du tips, åsikter eller frågor? 

Kontakta min gmail: Vivvansblogg@gmail.com 💜                                                                                                     Jag ska föröka svara!


Likes

Comments

Information, Prat, Stallet

​Hej! 

Som sagt så skulle jag ju sköta idag :D                                                         Jag skötte den finaste Vivaldi, tyvärr är jag dum och fick INGEN bild! Jag är så himla sur över det. Vivaldi är väldigt pigg av sig och ​brukar väldigt ofta knyta loss sig och hålla på! Om det hade varit någon annan häst hade jag inte pallat med det, men som tur är det Vivaldi och det går ju inte att bli sur på honom! Jag lovar att det kommer komma upp bilder på Fredag för att jag både rider och sköter på Fredag! Jaja det var nog det!

Ses <3

Likes

Comments

Updatering
Samma blogg som innan!

Om ni någonsin har läst min blogg förut så har du säkert märkt några stora förändringar, stilen jag hade på bloggen innan var väl helt ok antar jag men jag känner att stilen jag har nu passar mig mycket bättre. Jag har även ändrat min header till en ny, men det är för att jag varit borta länge och känner att jag behöver en ny start. Jag har ändrat det mesta och tagit bort några inlägg, fast det var såklart inga viktiga utan bara bågra inlägg med några få rader! 

Men det var det, ville bara att ni skulle veta det! Ses <3

Likes

Comments

Stallet, Blandat, Prat
Jag sköter äntligen Vivaldi!

Hej alla! Igår gick jag äntligen klart skötarkursen och kan äntligen sköta Vivaldi! För er som inte vet så har jag nyss börjat rida och nu äntligen så sköter jag. Igår så köpte jag skötar saker och jag kommer antagligen att visa bilder på de senare. Jag köpte 2  grimmor som är så SJUKT söta så att ni inte förstår! Jag hoppas bara de passar bra på Vivaldi! Jag måste gå nu, men jag kommer att visa bilderna imorgon på kvällen! 

Ses <3 

Likes

Comments

Prat, Blandat
Hej!

​Jag vet att jag inte alls har varit aktiv på bloggen, men jag har faktiskt loggat in på bloggen och börjat skriva att inlägg och sedan fegat ut och skitit i att skriva inlägget. JAG VET, skäms på mig! ._. But i promise i'll make it up to you! :) Jag har börjat rida, och det är helt fantastiskt. Jag har haft ett underbart lov och saker går faktiskt bra! Jag vet att inte många läser mina inlägg, men det är ju ändå sjukt kul att ha en blogg! Jag själv älskar att läsa andras bloggar, och jag hoppas att min blogg en dag blir en blogg som nån läser lite då och då :3 Jag vet att detta inlägget inte är det längsta, men det kommer komma upp fler inlägg i framtiden!

Ses<3

Likes

Comments

Stallet, Prat

Helluu! Jag har varit på stallet idag xD

Märkt att jag har massor att lära mig om hästar! Mina kompisar är som professionella häst sakimaker medans jag bah kommer där och leker cool o-o"
Nejmen jag lär mig och jag ska inte stressa! Det är ju as kul på stallet, skämmer såklart ut mig och gör inte alltid rätt men jag känner mig faktiskt otroligt lycklig när jag är där ^^
Nu kanske jag låter som nån typisk tjej som bara hittar på strunt mennneh.. Det får man leva med! ❤

Jag och mina vänner kollade på när hästisarna hoppade! :D
Har ingen aning om Vivaldi hoppade bra men i mitt perspektiv kommer han hoppa bra även om han egentligen inte gör det B)

Men det var nog allt jag hade! Om jag glömmt något så sorry! Ses <3

Likes

Comments

Information, Prat, Stallet

Hej! Skriver lite sent men tänkte skriva vad som hänt idag! Jag åkte till stallet och skulle äta på caféet. Vivaldi var med på en lektion så fick typ inte träffa honom :/
Sen när var klar skulle han skötas så fick inte träffa honom alls! MEN! Jag fick lära känna andra hästar som jag inte kännde så jätte bra c:
Som Challe, Belife, Cewe (förkortning), Noor och Juvel xD Sorry om jag stava fel på namnen *-*
Ni kanske inte vet att jag är noob på stallet xD Jag kan inte så mycet då :P
Jag rider inte men står i kö och det känns som jag väntat i evigheter!
Fasst är medlem, det betyder att jag kan sköta och vara med hästarna Cx
Men det var typ allt, ska sova nuueeh -.-
Nejmen! Ses <3

Likes

Comments

Tack för att du läser min blogg!