Under den här veckan har jag blivit påmind att "Snart är det alla hjärtans dag!" och "Vem blir din valentine?" och såna saker varenda gång jag går in på instagram.
Ta det lite lugnt. Det är inte alla hjärtans dag förens näst-nästa vecka.

Blir så jäkla irriterad på att det finns en dag där nästan alla som inte har en partner ska behöva gå runt och tänka på just det konstant, som om det skulle vara helt galet att inte vara tillsammans med någon.
Det blir bara värre för de som är olyckligt kära.
Det är så många som jag känner som önskar att dem kunde tillbringa alla hjärtans dag med den dem älskar, men de vet att det kommer inte hända för att personerna dem är kär i inte känner samma sak tillbaka.
Men alla hjärtans dag är väl också till för vänskaplig kärlek? Jag menar, jag älskar ju mina vänner, men jag är inte kär i dem.

Tycker ni att alla hjärtans dag borde bli borttagen?

Jag har redan så mycket problem med den jag är kär i, och det känns inte bättre att se ens crush kolla på någon annan den är kär i på alla hjärtans dag. Det gör så att jag inte känner mig tillräckligt bra.
Den jag är kär i vet att jag är kär i honom, och först var allt jättebra och vi fortsatte vara vänner. Vi har inte hunnit prata på riktigt sen han fått reda på att jag är kär i honom - vi har bara skrivit lite på snap.
Men sedan februari började har han undvikt mig. Varje gång jag närmar mig honom går han åt ett annat håll, även fast jag uppenbarligen inte skulle prata med honom.
Jag vet inte vad som har hänt. Har jag gjort något?
Jag vill bara fixa allting, men jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill bara att han ska vara glad och må bra.

~~

Mamma sa idag att hon har kollat på en lägenhet nära min skola och dom som bor där skulle kolla på vår lägenhet idag, så dom var här och kollade.
Dom verkade vara intresserade av vår lägenhet, och det är ju bra! Tänk att inte behöva åka buss i en timme och istället bara gå till skolan. Fan va skönt det kommer att bli om vi byter lägenhet med dom.
Fast å andra sidan kommer det ju bli jobbigt med själva flytten. Och det är ändå ganska mysigt att åka buss med sina kompisar.


~Det var allting som jag tänkte på idag. Ha det så bra!~

Likes

Comments

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Viveka men ni kan kalla mig Vivskaya (om ni vill). Det här blir mitt första inlägg på min första blogg, så förvänta er inget jättebra nu.
Jag tänkte börja blogga för att "fatta" mer av vad som händer i mitt liv, så nu skriver jag bara för mitt eget nöje. Men vem vet, jag kanske får några läsare? Då kommer jag såklart posta saker lite oftare.
Men om det är nån som läser detta och bestämmer sig att fortsätta läsa min blogg så skulle det vara jätteroligt att få veta!!

~Hoppas alla har en bra kväll iallafall!
Kram på er~

Likes

Comments