Ensam e inte alltid roligast . Men idag blir jag själv hemma och de regnar ute så jag har precis kommit hem från jobb.
På väg hem köpte jag med mig pizza son jag snart ska trycka i mig. Mysigt väder så jag få mysa sj.
Vädret kan väl fortsätta så. Ska på semester snart. Sååååå jävla skönt. 
Lämnade in min mobil oxsså dagen innan midsommar och sen ångrade jag mig att jag inte skulle få den innan vi åker. Men dom e sååå jävla bra . Fick hem en helt ny för nån dag den . Lycklig. 
Snart blir de massa instagram bilder igen . 
Vivouska där. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter man hos mamma och pappa . Ligger solar i trädgården de bästa som finns. Varit här den torsdag och åker hem idag . Vill inte men jobb kallar.
Har varit underbart här. Grillat solat ätit, varit med mina små apor .
Bilder säger allt
Likes

Comments

Går in varje dag för att skriva några rader men blir upptagen av annat.
Sitter just nu i personalrummet på jobbet kom lite för tidigt.
Kan juh berätta att jag mådde skit igår eller idag morgon halv 4 vaknar av smärta vara på ena sidan av magen och ryggen har så ont att jag spyr av smärtan . Fick sova med varm vatten flaska . Trodde jag skulle dö seriöst .
Men vad gör man så nu e jag på jobbet ändå . Tränade oxsså lite innan jag åkte till jobbet . E på 11 dagen på schemat. Thihi


Likes

Comments

Ja jobb jobb jobb :) älskar mitt jobb asså . Har så roligt med tjejerna att man glömmer Bort hur mkt man jobbar.
Så ja vädret börjar bli dåligt igen :( inte kul alls men när man jobbar då e de oki. Haha


Likes

Comments

Idag vaknade jag tydligt som vanligt av att älsklings tel ringer . Men de va bara bra. Jag hann fixa nyttig lunch till jobbet äta frukost träna lite plus att ta de lugnt innan jobb. Ska hinna med en liten morgon shopping idag med.
Plus ställde mig på vågen och de visade sig fina fina siffror . Hoppas bara de stämmer . För nu vill jag detta mer än innan !
Likes

Comments

Så jävla skönt att man va ledig idag! De behövdes verkligen efter några veckors jobb. Så idag blev de dra sig i sängen och FaceTime med min söta Bella. Åhhh hon har blivit sååååå stor kan vinka och sånt.
Efter de blev de att fixa sig och älsk skulle bleka sina tänder de va juh min present till han på hans födelsedag . Så när vi va där fick jag oxsså en tandblekning :) bra va. Sen drog jag solade för jag va sååå jävla blek.
Och sist blev de lunch istan, och köpte med mig lite tränings saker.
Likes

Comments

Vi hade nästan fått sommar men nää nu e de molnigt men äckligt varmt. Så efter jobb va vi ute och bara försöker njuta av de sista solen tiden som e kvar. Grillat och massa drinkar efteråt . Underbar vecka !
Likes

Comments

Ja vad har hänt , älskling har fyllt år , fotboll kvällar, vattenpipa efter jobb varje helg, film kväll med massa snack och ingen film haha .
Likes

Comments

Ligger i sängen ska snart röra mig upp. Städa lite , äta sen duscha .
Så ja . Inget mer att säga . Igår körde vi gamla vanliga haha sällan vi e där asså. Jävligt roligt var de. Sen kom man hem blev filmkväll .
Bilresan va en historia . Aldrig uppskattat toa så mkt innan än igår hahaha .
Likes

Comments

Vilken fredag . Strömmen gick i Göteborg igår och med de så släcktes alla trafik ljuse . Haha vi fattade inget förre än vi väl va framme på cafet och dom hade tänt ljus . Hahaha så jävla roligt.
Vi avslutade fredagen med vattenpipa.
Snart måste jag uppe och dra till jobb .
Likes

Comments