Frokost er noe jeg synes er veldig koselig å spise sammen og så er det jo en fin måte å starte dagen på. Med skole, barnehage og en travel hverdag er det ikke ofte jeg og Brage får tid til å spise frokost sammen så når det er helg så prøver jeg å få til en koselig frokost hvertfall på søndagsmorgenen. Så i går hadde vi rundstykke, egg og god frukt til frokost, tror vi satt å spiste i en time og det var veldig koselig, snakket om hvordan uken har vert, om han hatt det kjekt i barnehagen og hva han synses har vert kjekkest denne helgen.

Etter frokosten gikk vi på kino og så Trolls, den var veldig kjekk så anbefaler alle som har barn og gå å se den. Litt morsomt for oss som er fra Bergen og siden det i filmen blir kalt for Bergen by og at de store trollene er bergensere. Brage måtte til og med spørre meg om hvorfor de heter bergensere? For jeg er jo bergenser mamma og jeg er ikke et troll! Hehe, barn er så morsomme og og til. Så avsluttet vi helgen med en koselig lesestund på sofaen før han skulle legge seg. 

Likes

Comments

Her starter hver dag med en kopp kaffe, kan med hånden på hjerte si at dagen ikke er den samme uten! hehe. Solen skinner så utrolig fint ute, kjenner jeg blir helt bortskjemt på fint vær for pleier som regel å regne her i Bergen så må utnytte det og ta en tur ned til byen for å handle litt. Er kommet så utrolig mye fint i butikkene nå i høst så håper jeg kan finne meg en ny kåpe. Høst er en av de fineste sesongen når det kommer til mote, så mange fine kåper og strikk. Skulle gjerne hatt en gigantisk walk in closet så jeg kunne fylt opp med masse klær, det hadde vert fantastisk.

Likes

Comments