Vill ha sinnesro, vill inte tänka, vill inte höra, vill inte känna, vill vara Zen. Straight outta Wikipedia: Zen lär att människan är fri och samtidigt begränsas av de handlingar som väljs att utföras och att dessa handlingar förstärker de mönster individen redan är fångad i. Men jag är inte Zen, det är lika kaos i min hjärna som Gekås på en rekordhelg. Vill slå huvudet i en betongvägg då, tysta ner tankarna lite, men så tänker jag att jag antagligen får ganska ont i huvudet av det, och klagar över det, och blablabla, sen är tankarna igång igen.

Igår sov El över, vi lagade mat och kollade på O.C. Nostalgi till max, älskar ju henne så mycket. Och så skulle vi ju fikat idag, men istället köpte vi hem pizza, som jag smällde i mig, och sen somnade i hennes säng av matkoma, medan hon kollade på Black List. Så nu är hon ikapp mig, och det är ju så fruktansvärt bra, i love it. I skrivandes stund så är klockan två på natten och jag har streck-kollat serien enda sen jag kom hem. I morgon blir det jobb, och även de sex kommande dagarna efter. Heja jobbnarkomanen i mig.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

 • dagbok
 • 467 Readers

Likes

Comments

​Helgen som var satt jag på ett tåg sex timmar upp i Sverige för att sedan mötas av en glad Amanda. Jag var minst lika glad, längtat som en dåre efter henne, ständigt pratande, och så äntligen. Fattade ju inte själv förrän jag stod där på Västerås tågstation med henne framför mig. Euforikänsla, helt sinnes. Sen så satte vi oss på Espresso House, och snackade om allt som vi hade på hjärtat, ändå har vi hörts av varje dag, och hade fortfarande mycket att prata om. Festligheter stod efter på schemat, åkte hem och fixade oss. Några timmar efter stiger alla hennes nära vänner in. Sen fortsätter kvällen, förfest där jag klunkar i mig en flaska vin på en kvart, heja mig. Sen ut i dimman och härja. Utelivet i Vässan är verkligen top-notch, mycket härliga människor, blir varm i hela kroppen av att prata om det. 

Innan denna helgen jobbade jag åtta dagar i rad, så har inte haft så mycket att skriva om verkligen. Åkte hem i måndagskväll från Västerås och var hemma vid midnatt. Möttes av en slående huvudvärk på tisdagen och nackspärr på onsdagen. Men trots det har jag goda nyheter, både Liz och El är nu hemma, som jag längtat efter dem. 

Puss

 • dagbok
 • 576 Readers

Likes

Comments

Beauty Blender - ShelasTime Balm Concealer - The Balm (Light/Medium)Bahama Mama - The BalmMary-Lou Manizer - The Balm 

Kan inte riktigt skriva något om produkterna än, men swatchade highlightern.. Och är väldigt väldigt exalterad över att börja använda den! Hört väldigt mycket bra om alla produkterna jag klickade hem denna gången, har även länkat varje produkt under respektive namn, så gå in där och kolla! 

Pussar

Likes

Comments

​Denna godingen är från Gina Tricot för endast 149:-. HÄR hittar ni den. Så himla vacker höstfärg, and I looove it. Ska användas flitigt till vardags och även till utgång, men då får man såklart pimpa den lite med smycken och klackar! 

Xo

Likes

Comments

​Alltså Capri, Capri, Capri.. Har bara ätit på detta stället när jag åkt till Halmstad typ. Hur många gånger som helst har jag planerat att äta någon annanstans, t.ex idag när jag och Elsa satte oss i restaurangen bredvid Capri, men sen ångrade oss i sista sekund och sprang in på mitt favoritställe ändå. Det är någon magisk kraft som drar in mig till den goda pastan där. Yes oh Yes. Så efter det gick vi runt i lite affärer och fick ändå med mig två klädesplagg. Vi hade till och med bokat bio till senare ikväll, men har blivit för krasslig för att sitta i en salong i två timmar och hålla inne hosta. Ligger hellre hemma i sängen som jag gör nu, och häller i mig te. Usch. krya på mig. 

Pussar

 • dagbok, mat
 • 649 Readers

Likes

Comments

​Fem minuter innan lunchen var slut på Hallelujah Bar stampar jag och Liza in. Min lilla tidsoptimist. Sen så uppdaterar vi varandra om veckorna som har gått. Konstigt att inte längre ha henne på jobbet. Gillar henne så mycket, hon är så himla underbar. Sen gick vi runt i affärer och jag plockade hem en ny choker från Gina Tricot. Får inte nog, tänk att en sådan liten accessoar kan göra en tråkig outfit rolig? Nu ska jag snart packa ihop lite saker innan jag bär mig av mot Elsa. Där sover jag inatt, och så åker vi iväg till Halmstad imorgon för att spendera dagen där.

Pussar

 • dagbok, mat
 • 653 Readers

Likes

Comments

Så detta var det jag pratade om häromdagen som jag hade klickat hem. Ett armband från UngCancer, Aldrig Ensam och SuicideZero. Alla dessa företag har någonting gemensamt och det är att det är så tabubelagt att prata om, men de senaste åren har det skett en drastiskt förändring till det bättre. Inte ska vi sluta där, ellerhur?! Så för er som inte har någon bra kolla på varför företagen finns och deras historia så har jag gjort lite research!

Ung Cancer grundades under 2010 av två vänner i 25-års åldern, Hanna Wekell och Julia Mörnstedt. Detta som började med att Julia själv hade drabbats av cancer och de inte kände att de fanns nån support för unga cancer-drabbade, så de valde att skapa ett eget företag, som skulle fokusera och förbättra villkoren för de mellan 16 och 30 år. Ett citat från deras hemsida: "Vi menar att du är cancerberörd om du själv har eller har haft cancer eller om du är närstående till någon som har eller har haft cancer."

I april 2013 skapades företaget Suicide Zero av två människor, en som var författaren och journalisten Alfred, och en som var läkare/kbt-terapeuten och egenföretagaren Ludmilla Rosengren. De träffades när Alfred skrev boken "När någon tar sitt liv - tragedierna vi kan förhindra" som handlar om hur Ludmillas dotter Linnéa tog sitt liv. Efter det höll de kontakten och kom fram till att de borde skapa en organisation som kunde påverka politiker, journalister, organisationer samt allmänheten som har kommit i kontakt med självmordsnära.

"Mer än fyra människor tar sitt liv i Sverige varje dag. Självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga. Den åldersgrupp som i störst utsträckning tar sitt liv är 45-64 år. I dag vet vi hur självmord kan förhindras och att det går att förebygga. Därför kan vi inte acceptera denna pågående katastrof."

Tycker ni ska ta er tid att läsa Charlies historia själva, han har skrivit om allt HÄR. Snälla, ta den tiden.

​Det är så viktigt att vi bryr oss och pratar om saker som tynger oss. Detta är inte ens nära min verklighet, men det är någon annans, och man ställer upp på de sätten man kan!

Puss

Likes

Comments

​Igår bjöd jag la familia ut på frukost på mysiga Stålboms. Deras frukostbufféer är alltid så delicious! Och så pratades det och skrattades. Tycker om så mycket. Har nu betat av 6 dagar i rad och imorgon är jag äntligen ledig en dag. Elsa ligger bredvid mig i sängen och sysselsätter sig och fnittrar lite då och då, so cute. Har läst om massa olika företag, och klickat hem massa armband som går till någonstans bra. Lovar att visa er när de kommer. Men det känns som om det är skönt att göra sådana småsaker, att ge tillbaka till världen även fast det kanske inte gör någon så jättestor skillnad, så gör det i alla fall något! Nae, nu har Elsa gått och blivit rastlös, så får hålla henne sällskap. 

Pussar!!

 • dagbok, mat
 • 671 Readers

Likes

Comments

​Sååå förra söndagen käkade jag och Elsa tacos, och så gjorde vi det igen nu i fredags, bara för fredagsmys ni vet, obligatoriskt. Och så fortsatte vårat HP-maraton innan vi båda däckade i sängen. Slagna hjältar, jobbet tar ju typ kål på oss, tur att vi har varandra i alla fall. Undrar om det borde bli en tradition, tacos en gång per vecka. 

Puss

 • dagbok, mat
 • 670 Readers

Likes

Comments