Header
View tracker

Vad underbart det är att äntligen kunna se framtiden som min. Drömmarna har alltid funnits där, de har bara gömts i skuggorna av allt annat som kom i vägen. Nu finns det ingenting i min väg längre, och jag ska njuta av resan mot det liv jag alltid önskat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tänk att genom att ändra sättet att tänka, så kan hela ens värld förändras. Har många viktiga konversationer med mig själv i huvudet varje morgon. Några uttalanden som fastnat hos mig den senaste tiden är dessa:

  • "Du har inte misslyckats, du har bara inte lärt dig än."
  • "Du måste vilja bli framgångsrik lika mycket som du vill andas."
  • "De flesta människor har bara en önskan att bli framgångsrik, men sover hellre än att få det att hända."
  • "People who are crazy enough to think that they can change the world are the ones who does."
  • "The only way to do great work is to love what you do."


Likes

Comments

Vill bara göra om och om och om och om igen. Att få vara runt positiva och energifyllda människor som alla har ett mål, en ljus jävla framtid. Dansade på rosa fluffiga moln i veckor efter en kväll, en enda kväll omkring alla dessa energiknippen. Framtiden är vår, och det är en ära att få göra den här resan med så fina människor. Helt oslagbart är det också att få jobba med 4 av mina nära vänner. Men mest gött är det nog att vi alla kan ta med oss jobbet i en resväska och jobba från en strandbar med wifi.

Likes

Comments

So, Henrietta reminded me today how lucky we should be to just be alive. We are always chasing something, missing something, overthinking something, and never really just stop and appreciate that we are breathing. As far as we know, we have this one life, so every day we get to live it, should be a day of appreciation. Use that warm and loving heart that is keeping you alive for tomorrow. We take it for granted, that we will have tomorrow I mean. What if we dont? What if this day is our last, would we be satisfied with what we accomplished? Did we let the people we love and care about how much we really need them? Did we do something new? Did we smile at that sad stranger? Did we just spend one minute, looking at the sky thinking what a beautiful day to be alive? Probably not, so the question is, why dont we?

Likes

Comments

Att lämna mitt liv två gånger på ett år har varit allt annat än lätt. Min första flytt från Timrå till Halmstad var helt obeskrivligt tung. Alla människor som jag haft omkring mig under min uppväxt grät i mina armar, och överöste mig med kärlek. Det var omtumlande, fint och oerhört smärtsamt. Det kändes nästan overkligt att packa ihop livet i kartonger och krama alla hejdå. Jag grät i flera veckor för det kändes som att allt var ett misstag. Men så ser jag det inte idag. Halmstad är ett av det bästa besluten jag tagit. Jag lämnade min comfort zone och vann nya vänner och en kärlek som jag kommer minnas för alltid. Jag ångrar inte en sekund att jag tog mitt pick och pack och åkte.

Den andra gången jag lämnade allt är jag mitt upp i. Precis innan flytten till USA skedde så kärade jag ner mig så oerhört och flytten gjorde ont ända in i benmärgen och hjärtslagen. Jag trivs inte här, det var nog kanske inte ett av de bästa besluten jag tagit. Men jag har funnit vänner längs resan som förändrat mitt liv. Ingen överdrift. Henrietta läser mig som en öppen bok och vi har känt varandra i två månader och max spenderat en hel vecka med varandra. Dock pratar vi timmar i telefon, men ändå det är häftigt hur människor en stöter på, bara är menade att äntra ens liv.

Vad jag försöker få fram med allt detta är att: VÅGA. Gör er själva en tjänst och kasta er ut i någonting främmande. Ni kommer att växa, det kommer göra ont, och det kommer att ta er någonstans. "A comfort zone is a beautiful place, but nothing grows there." Precis så är det, för att någonting nytt ska hända måste en förändring ske.

Likes

Comments

1. VAR HÄR OCH NU.

Helt klart, lita på mig när det gäller detta. All framtidsstress, betygsstress och ångest, sjukt onödig. Livet efter studenten är annorlunda JA, men det blir annorlunda bra om du låter det. Så bara kolla runt er på alla fester, studenttävlingar och allt där till. Öppna ögonen för vilken fin tid i livet ni spenderar med varandra. Och vilken jävla resa ni gjort tillsammans, från att vara en vilsen tonåring till att faktiskt kunna göra precis vad en vill, mäktigt.

2. 200% I ALLT SOM HÄNDER.

Vafan det händer en gång i livet. Gör lite dumma grejer och skapa minnen ni kan skratta åt när ni är 40 år så att ni kan säga, jävlar vad vi levde livet och tog för oss. Är det någon tid i livet då det till och med är lite socialt accepterad att vara kaos så är det ju studenten. Kaos med lagom måtta, håll er på flaken, ramla inte ner, och se till att ni kommer ihåg vad som hände dagen efter haha. Utöver det, all in.

3. FRAMTIDEN KOMMER SEN.

Något jag ångrar är att jag hetsade så mycket över vad som skulle hända dagen efter studenten liksom. Skulle allt ta slut? Var så rädd att allt jag älskade skulle rinna ur händerna på mig. Jag hade panik och lät det ta över det roliga lite, vilket är sjukt onödigt. Idag bor jag i USAs huvudstad och de närmaste månaderna kommer det hända ännu mer spännande saker, bara för att jag ser till att mitt liv är som jag vill att det ska vara. Så oroa er inte, det blir bra jag lovar. Och blir det inte bra kan ni slå mig en pling så ska jag hjälpa er göra livet fint.

Likes

Comments

pictures from google

How bad do you want it? Everyone have dreams, big dreams, but often, they will stay as dreams. Every time I doubt myself, there is this echo in my head, of everyone that made comments on my ambitions. "Haha, good luck with that." Thank you very much, your words are such a big motivation for me. It truly is, because it makes me wanna show everyone that ever doubted my greatness that I succeeded, and I know I will. Your future is only as good as the time you invest in building it. Damn good quote Ida, thanks Ida.

Likes

Comments