Header

Tänkte få fart på bloggen igen tjohooo. Jag mår så förbannat bra och har så mycket energi att dela med mig av! Lets gooo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Härligt det är att kunna säga så ändå. Varje morgon vaknar vi upp och gör ett val, vi styr resultatet av dagen. Uttrycket att vakna på fel sida är så jäkla löjligt ändå, vänd på dig då. Bestämmer man sig för att göra en förändring så går det, kanske med blodsmak i munnen men det går och det finns inga ursäkter för ett dåligt liv. Allt börjar och slutar med tankar, en dålig tanke blir till en dålig känsla och en dålig känsla blir till dåliga handlingar och dåliga erfarenheter. Vrid den där livet suger tanken till livet kanske suger just nu men när jag kliver ur sängen ska jag ändra på det.

Likes

Comments

Herrååå pormaskar och dålig hy. Mirakel på tub skulle jag nog kalla denna.

Läppglanset är min darling alltså. Trodde inte alls det skulle funka från början men efter två veckor stog jag och stirrade in i spegeln och till och med kompisarna såg skillnaden på läpparnas storlek. Bra investering helt enkelt.

Likes

Comments

Vad underbart det är att äntligen kunna se framtiden som min. Drömmarna har alltid funnits där, de har bara gömts i skuggorna av allt annat som kom i vägen. Nu finns det ingenting i min väg längre, och jag ska njuta av resan mot det liv jag alltid önskat.

Likes

Comments

Tänk att genom att ändra sättet att tänka, så kan hela ens värld förändras. Har många viktiga konversationer med mig själv i huvudet varje morgon. Några uttalanden som fastnat hos mig den senaste tiden är dessa:

  • "Du har inte misslyckats, du har bara inte lärt dig än."
  • "Du måste vilja bli framgångsrik lika mycket som du vill andas."
  • "De flesta människor har bara en önskan att bli framgångsrik, men sover hellre än att få det att hända."
  • "People who are crazy enough to think that they can change the world are the ones who does."
  • "The only way to do great work is to love what you do."


Likes

Comments