Halloj!
Håller just nu på att göra mig iordning för mello. Inte det vanliga mello utan Borlänges melodifestival ☺️ har en del friendos som ska vara med och tävla själva eller sitta i orkestern som spelar till 😉 sen ska vi gemensamt åka och titta på riktiga mello hemma hos nån.

Har även hunnit jobba idag i backen mellan 10-12. De är rätt bra charmiga ibland alltså, när de väl vill lyssna såattsäga. Idag var en sån dag då de var roligt att åka med dem. Vissa lördagar är de griniga och vill inte riktigt åka men idag var det sann lycka och massa leenden på läpparna. Man blir ju så glad själv när man ser att de har roligt. Mina små blåbär. 💕⛷

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Är just nu påväg att gå och lägga mig efter en sjukt lång måndag med både matteprov och svensks tal bakom mig. Men det är inte dagen jag ska snacka om utan gårdagen.

Då blev jag nämligen kidnappad av mina kära vänner för överrasknings middag på Coco thai.
Det enda jag fick reda på innan var att jag skulle komma hungrig till stan kl.16.00 lite lagomt finklädd. Blev först uppmött av Daria som gick brevid mig tills det att Julia dyker upp och sätter en sjal för ögonen på mig, jag som var finsminkad å allt 🙈😂 sen ledde de mig på villovägar så jag inte skulle lista ut vart vi skulle, en väldigt mörk vandring faktiskt 😜 kom tillslut fram och där står hela gänget 💕 vi gick in och åt + de bjöd mig på maten och sedan drog vi vidare till Max och käkade efterrätt ☺️ fick en jättefin te kopp av dem som jag använde alldeles nyss 😁 mysig eftermiddag men jag var ändå lite stressad för jag hade egentligen behövt plugga 🙈 aja, riktigt fin dag iallafall. 🎉✨

Mysgänget! 💖 snodde bilden av Julia som inte blev med på bilden :/

Likes

Comments

Äntligen tillbaka på jobbet! För er som inte vet det så jobbar jag som barnbalettlärare och det måste vara det bästa jobbet man kan ha! Jag hade ett litet break från jobbet förra terminen då jag medverkade i Borlänge musikteaters uppsättning Cabaret, men det är sjukt kul att vara tillbaks på dansstudion med alla elever igen. Efter jobbet åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på film, kände att jag förtjänade det!

(Nej det är inte världens bästa bild... men mobilkameran är väl inte på topp...)

Likes

Comments

Halloj! ✨
Idag spenderades dagen i Romme alpin då min skola hade friluftsdag. Lite synd att det blivit så varmt på sistone så det var som att åka i slucsh ungefär och så små regnade det dessutom. Men det var inte så mycket folk vilket var skönt och vi åkte sittlift hela dagen så vi slapp stå hela tiden haha. Dyr men god mat åt vi också + varm choklad men det får det väl vara värt. Helt ok dag ❄️⛷
/Agnes

Likes

Comments

Mitt namn är Anna och som ni kanske märkt är jag "den andra delen" av den här bloggen. Om ca en månad fyller jag "vuxen", men ska jag vara helt ärlig så har jag inte växt upp alls. När jag inte är i skolan eller pluggar så sjunger jag i kör(precis som Agnes), jobbar som barnbalettlärare, dansar, försöker hinna med att träffa mina kompisar och kollar kanske lite väl mycket på filmer och serier. Andra saker som jag älskar och inte skulle kunna leva utan är min katt, min bil, min säng, MAT och musik.

Likes

Comments

Tjabba tjena och hallå!

Mitt namn är Agnes och är den ena parten av denna nya blogg. Jag har bloggat lite överallt tidigare men ville testa att blogga tillsammans med någon annan. Jag är nyss fyllda 18 år och går andra året på Lugnetgymnasiet i Falun där jag läser estetik och media. På fritiden sjunger jag i kör, fotograferar, läser, fixar naglarna, lyssnar på musik, tränar då och då och umgås med kompisar så ofta det hinns med. Är även gammal slalom åkare som numera hjälper min hemmaklubb på helgerna med att lära de små att åka skidor. Älskar Hunger Games (lite för mycket), mat, allt som är blommigt och har en speciell kärlek till filmmusik och har enligt mig själv grymt bra humor.

Likes

Comments